Horoscop. Ce ghinioane vei avea săptămâna viitoare

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în săptămâna 29 august-4 septembrie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina probleme în aceste zile, ba din contră totul pare că intră pe făgaşul normal.

Viaţa sentimentală îţi aduce satisfacţii majore, ceea ce îţi dă energie cât să le cuprinzi pe toate. Pe plan financiar nu se anunţă creşteri ale veniturilor, însă cu siguranţă şi acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Lucrurile încep să se regleze pentru tine, pentru că în ultima perioadă ai avut parte de fel şi fel de nenorociri.

Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, acum este momentul să o iei de la început cu forţe proaspete. Nicio dezamăgire nu trebuie să îţi taie aripile, ci din contră trebuie să te facă mai puternică şi mult mai fermă pe viitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă nici zile liniştite nu se vor putea numi.

Vei fi nevoită să munceşti mai mult decât de obicei şi vei sfârşi fiind dezamăgită că nu eşti remunerată pe măsura eforturilor depuse. Singura soluţie este fie să îţi schimbi jobul, fie să te ocupi şi de altceva în paralele. Ia decizia care îţi poate aduce ce îţi doreşti!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu o duci prea bine nici pe plan financiar, nici pe cel amoros.

Din păcate, banii nu îţi mai ajung deloc şi din această cauză eşti pusă în numeroase situaţii stânjenitoare. Nu te mulţumi cu situaţia dată pentru că vei provoca probleme şi mai mari pe viitor. Viaţa amoroasă te nelinişteşte din cauza certurilor aprinse cu partenerul de viaţă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Problemele de ordin sentimental se înmulţesc pe zi ce trece, iar în această săptămână vei ceda.

Nu mai eşti dispusă să accpeţi nimic din ce partenerul tău face şi te deranjează, de aceea vei pune punctul pe i indiferent de consecinţe. Dacă acesta îşi doreşte mai mult libertate decât să formeze o familie cu tine, atunci ia atitudine şi forţează-l să facă o alegere!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă te bucuri de un mare succes profesional şi financiar, viaţa ta sentimentală lasă de dorit.

Problemele pe care le ai cu partenerul de viaţă sunt consecinţa vie a timpului petrecut mai mult muncind, decât cel petrecut alături de familie. Încearcă să găseşti un echilibru şi să ai câte puţin din fiecare, doar aşa vei reuşi să fii pe deplin fericită!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu o duci deloc bine şi nu este o situaţie de moment.

Banii îţi creează adevărate probleme, însă nu vrei să ieşi deloc din zona de confort pentru a rezolva aceste neplăceri. Pe plan sentimnetal întâlneşti cele mai mari ghinioane din cauză că nu ai încredere în tine şi nu te faci respectată. Trebuie să spui stop compromisurilor şi să începi o viaţă cu totul nouă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se anunţă necazuri prea mari pentru tine în această săptămână, însă vei avea unele nemulţumiri care îţi vor strica dispoziţia.

Cel mai probabil este vorba despre munca pe care o depui şi care nu este răsplătită aşa cum ai vrea sau cum ai merita. Nu fi răsfăţată şi ai răbdare, în viitorul apropiat vei cunoaşte într-adevăr succesul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea parte de ghinioane în această săptămână şi nu se anunţă nimic remarcabil pentru tine.

Viaţa îşi urmează cursul firesc şi nu te va surprinde cu ceva nou prea curând. Din fericire, acum te bucuri de linişte şi de un trai decent pe care nu ai vrea să îl schimbi. Menţine-te în echilibru şi astfel îi vei ajuta chiar şi pe cei din jurul tău!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Întâmpini probleme de ordin sentimental în această săptămână şi totul este doar din vina ta.

Nu ştii cu siguranţă cum să te porţi cu cei dragi, iar atitudinea ta atrage după sine o răceală inevitabilă. Dacă nu îţi dai seama la timp, partenerului tău de viaţă îi va trece prin cap să se despartă de tine. Zilele acestea vor fi extrem de agitate şi îţi vor da o lecţie de viaţă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu întâmpini probleme serioase în această săptămână, dar pe plan personal eşti nevoită să dai piept cu situaţii care te vor extenua psihic şi fizic.

O persoană dragă ţie s-a supărat pe tine pe bună dreptate, iar acum te ţine în şah şi se joacă cu nervii tăi. Priveşte matur întreaga poveste şi lasă timpul să le rezolve pe toate!

Leu(22 iulie - 22 august)

Controlul pe care vrei să îl ai asupra iubitului tău va deveni propriul tău duşman în această săptămână.

Pe lângă faptul că certurile cu partenerul de viaţă de înteţesc, iar reproşurile şi ameninţările din partea lui sunt inevitabile, există şi riscul să te îmbolnăveşti din cauza stresului. Relaxează-te mai mult şi trăieşte viaţa ta, nu pe a altora!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod