Horoscop chinezesc 2017. Previziuni pentru zodia ta în Anul Cocoșului de Foc

11 din 13

Câine

Dragoste
Anul Cocoșului de foc îți va aduce, în sfârșit, mai multă stabilitate în plan sentimental. Dacă în 2016 ai avut probleme în ceea ce privește controlarea emoțiilor tale, în 2017 lucrurile vor intra pe un făgaș normal și te vei putea bucura de mai multă liniște. Comunicarea va fi cheia rezolvării unora dintre problemele care reapar frecvent în relația ta de cuplu. Nu te teme să-i spui persoanei iubite ceea ce smți și ceea ce îți dorești, dar într-o manieră delicată. Nativii care nu și-au găsit încă jumătatea ar trebui să petreacă mai mult timp alături de prieteni, iar șansele de a întâlni persoane interesante vor fi tot mai mari.
Sănătate
Chiar dacă începutului Anului Cocoşului de Foc nu te prinde într-o stare de sănătate foarte bună, trebuie să ştii că nu va dura mult până când îşi vei recăpăta toate forţele. Abia apoi anul 2017 te întâmpină cu energie şi vei reuşi să gestionezi cu mult tact situaţiile stresante, astfel încât să nu-ţi afectezi sănătatea. Dacă este cazul, acesta este şi cel mai bun moment să te apuci de dietă, deoarece vei obţine rezultate.
Bani
În plan financiar, Anul Cocoșului de foc îți va aduce mai multă stabilitate, comparativ cu anii trecuți. Este o idee foarte bună să încerci să economisești începând din primele luni ale anului, mai ales că există riscul să te confrunți cu o cheltuială neprevăzută în acest an. Dar nu trebuie să te îngrijorezi. POate fi vorba de o oportunitate, precum achiziționarea unui bun semnificativ.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod