Horoscop chinezesc 2017. Previziuni pentru zodia ta în Anul Cocoșului de Foc

3 din 13

Tigru

Dragoste
Anul 2017 va fi unul plin de schimbări pentru tine în plan sentimental. Depinde de tine dacă vor fi bune sau rele. Dacă ești singur, sunt șanse mari ca în Anul Cocoșului să îți găsești jumătatea, iar dacă ai deja o relație, atât tu, cât și partenerul tău sunteți dispuși să faceți un pas important și să duceți relația la un nou nivel. De asemenea, dacă nu te regăsești în viața actuală de cuplu, nu este exclusă o despărțire. Dacă ești singur, căutarea unor noi pasiuni și activități care să te relaxeze este posibil să-ți aduce și întâlniri cu persoane foarte interesante.
Sănătate
Nivelul de energie va fi unul fluctuant în noul an, însă nu te va lăsa la nevoie. Ceea ce trebuie să faci tu în acest nou an este de a încerca să gestionezi mai bine situaţiile stresante care îţi pot pune în pericol sănătatea. Exerciţiile fizice sunt esenţiale pentru sănătatea ta, precum şi găsirea unui nou hobby care te poate binedispune.
Bani
În Anul Cocoșului de Foc trebuie să te axezi pe economisire și, mai ales, pe achitarea vechilor datorii. Este foarte important să scapi întâi de îndatoriri și obligații, pentru ca abia apoi să te gândești la cheltuieli pentru distracție și propria ta plăcere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod