Horoscop chinezesc 2017. Previziuni pentru zodia ta în Anul Cocoșului de Foc

4 din 13

Iepure

Dragoste 
În prima parte a anului 2017 nu se anunță schimbări importante pentru tine din punct de vedere sentimental. Dar din a doua jumătate a Anului Cocoșului de Foc te vei confrunta cu unele schimbări majore în viața ta amoroasă. Relațiile tale, atât amoroase, cât și de prietenie, vor fi mai complicate ca de obicei. Vei depune mai mult efort pentru ca viața de cuplu să fie una normală. Pentru nativii Iepure care sunt nemulțumiți de realația cu partenerul de viață acest an poate aduce chiar și o despărțire. Cei care sunt singuri trebuie să-și găsească curajul de a le arăta celorlalți adevărata sa față, de a fi sincer cu sine. Numai în acest fel sunt șanse să-și găsească marea iubire.
Sănătate
În anotimpul rece trebuie să ai mare grijă de sănătatea ta, deoarece corpul devine vulnerabil. Dacă ai strâns până acum o mulţime de nemulţumiri legate de corpul tău atunci anul acesta este potrivit ca să te mobilizezi şi să faci ceva pentru tine. Apucă-te de treabă şi rezultatele vor fi spectaculoase! Mişcarea fizică te va ajuta să ai o sănătate de fier, dar nu uita nici de importanţa pe care o are somnul.
Bani
Încearcă să economisești mai mult în acest an, mai ales că vei avea de unde. 2017 se anunță un an bun din punct de vedere financiar pentru nativii Iepure. Vor apărea cheltuieli neprevăzute, dar le vei face față fără probleme dacă reușești să-ți faci de-a lungul anului un fond pentru probleme urgente.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod