Horoscop chinezesc 2017. Previziuni pentru zodia ta în Anul Cocoșului de Foc

5 din 13

Dragon

Dragoste 
Anul Cocoșului de foc va fi unul complet imprevizibil pentru nativii din zodia Dragon. Vei fi mult mai deschis către comunicare anul acesta, ceea ce te va ajuta foarte mult și în plan sentimental. Dacă ești singur, noua ta abordare și atitudinea sociabilă îți va aduce mai mulți prieteni și mai multe oportunități amoroase. Această predispoziție te va ajuta și în relația cu partenerul de viață, dacă ești într-o relație serioasă. Dar Anul Cocoșului ar putea să readucă în prim-plan o fostă iubire, un fost partener de care încă te mai leagă unele sentimente. Sunt șanse mari să reparați legăturile destrămate.
Sănătate
2017 va fi un an mult mai relaxat, iar nivelul de stres va fi diminuat, astfel că şi sănătatea ta se va îmbunătăţi considerabil. Dacă ai grijă la alimentaţie şi faci cu regularitate exerciţii te aşteaptă un an de vis, cu multă energie şi poftă de viaţă.
Bani
În plan financiar, sociabilitatea de care dai dovadă în Anul Cocoșului de foc te va ajuta foarte mult. Atunci când comunici cu lejeritate ai șansa de a cunoaște mai mulți oameni și de a găsi astfel noi oportunități financiare. Vei reuși să câștigi mai bine. Ai grijă să nu cheltui nechibzuit și pune pe primul plan achitarea obligațiilor și datoriilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod