Horoscop chinezesc 2017. Previziuni pentru zodia ta în Anul Cocoșului de Foc

7 din 13

Cal

Dragoste 
Nu vei avea parte de prea multe schimbări în plan amoros în Anul Cocoșului de foc. Traseul urmat în 2016 de viața ta sentimentală își va păstra cursul și în 2017. Pasiunea în plan sexual se va menține în viața de cuplu și este posibil ca acest an să fie unul propice pentru conceperea unui copil. Nativii singuri din zodia Cal nu au șanse prea mari să-și găsească jumătatea în acest an.
Sănătate
Ai tendinţa de a ignora importanţa pe care o are alimentaţia sănătoasă pentru tine, iar anul 2017 te poate întâmpina cu schimbări drastice în privinţa siluetei.  Riscul de a te îngrăşa mult este unul foarte mare dacă vei continua cu obiceiurile nesănătoase. Chiar dacă te aşteaptă un an foarte încărrcat trebuie să înveţi să te organizezi mai bine şi să nu neglijezi mişcarea fizică.
Bani
Se anunță stabilitate pentru tine în plan financiar anul acesta. Anul Cocoșului de Foc este unul foarte bun pentru investiții majore. Vei dori să-ți cumperi o casă, o mașină sau un teren, dar este extrem de important să nu te lași dus de val. Cântărește cu atenție deciziile pentru că entuziasmul te-ar putea face să alegi greșit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod