Horoscop chinezesc: Cele mai norocoase 3 zodii în 2019

Expertul în Feng Shui Johnson Chua a declarat că cei născuţi în anul Iepurelui, Maimuţei şi Şobolanului vor fi cei mai norocoşi în 2019, anul Porcului de Pământ.

Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.

 

Iepurele (1951, 1963, 1975, 1987, 1999


Dinte toate cele zodii chinezeşti, Iepurele va fi cel mai norocos, pentru că îşi va face o mulţime de prieteni. Prin crearea acestor legături, Iepurii vor avea parte de mai mult noroc. Norocul lor se află în conexiuni şi în grupurile din care fac parte, care îi fac să fie mai înţelepţi. Indiferent de ce îşi doresc aceşti nativi în 2019, ei vor reuşi, atât de puternici sunt.

Maimuţa (1956, 1968, 1980, 1992, 2004)


Deşi este considerat un semn dificil, Maimuţa se va regăsi printre zodiile cele mai norocoase în acest an. Anul Maimuţei are norocul avuţiei, dar trebuie să profite de oportunităţile care le ies în cale.

În loc să depindă de noroc, Maimuţele ar trebui să ia măsuri pentru ceea ce li se oferă, astfel încât să poată să-l manipuleze şi să îl întreţină în mod corespunzător. Deşi au stele norocoase care strălucesc asupra lor, maimuţele ar trebui să acorde o atenţie deosebită sănătăţii şi banilor, în special în gestionarea lor.

Şobolanul (1960, 1972, 1984, 1996, 2008)


În cele din urmă, cei născuţi în anul Şobolanului, vor avea posibilitatea de a avansa, de a evolua şi un 2019 plin de oportunităţi. Va fi un an bun pentru carieră, ei câştigând mai multe cunoştinţe şi experienţe.

De asemenea, vor fi recunoscuţi ca fiind persoanele care rezolvă orice problemă. Pentru Şobolani este un moment bun pentru creativitate şi cunoaştere, însă trebuie să aibă iniţiativă.

Cum va fi 2019 pentru cei născuţi în anul Porcului de Pământ?


Cei născuţi în acest an nu vor fi urmăriţi de noroc în această perioadă. Aceşti nativi sunt lipsiţi de putere emoţională şi sunt uşor de influenţat de oamenii din jurul lor.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod