Horoscop. Cum stai cu banii în luna iulie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti plină de viaţă în această lună şi ştii să îţi canalizezi energia exact acolo unde trebuie.

Pentru că eşti mereu într-o continuă mişcare, iei contact cu o mulţime de oameni influenţi care te pot ajuta pe viitor. Profită de oportunităţile care ţi se oferă pentru a putea ajunge acolo unde ţi-ai propus. Faci rost chiar de mai mulţi bani decât sperai!

Leu(22 iulie - 22 august)

Te simţi destul de obosită în acest început de lună, de aceea ai face bine să iei o pauză de la tot ce te solicită intelectual, dar şi fizic.

Nu ţi-ar strica un concediu mai repede decât ţi-ai planificat, stai bine cu banii şi nu te împiedică nimic să pleci în vacanţă. Dacă nu te odihneşti acum, nu ai şanse să progresezi curând.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei cheltui enorm de mulţi bani în această lună, mai exact spre sfârşitul ei.

Pentru că ştiai că asta se va întâmpla, încă de la începutul lui iulie te-ai pus pe economii şi nu te mai bucuri de nicio mică plăcere. Cu toate acestea, într-un final te vei obişnui cu gândul şi te vei conforma astfel încât să nu strici toată atmosfera şi liniştea ta, dar şi a celor din jur.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te minţi singură cu privire la o sumă mare de bani pe care trebuie să o dai pe un răsfaţ nedorit.

Cu toate că nu îţi convine, nu ai curajul de a refuza o invitaţie de la persoane care te-au ajutat recent şi pe care le respecţi. Îţi pui economiile la bătaie pentru a da bine în faţa altora, însă vei regreta enorma după aceea!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îţi plac enorm banii şi te joci cu ei mereu când ai ocazia.

Nu eşti genul de persoană care să îi ţină la saltea, aşa că toate economiile tale vor circula în permanenţă. Nu eşti dezamăgită nici când mai ai câte un eşec, ci parcă mai rău te impulsionează. Investiţiile sunt punctul tău forte, aşa că mizează pe asta luna aceasta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să nu te joci cu focul în această perioadă, mai ales în ceea ce priveşte banii pe care îi ai strânşi sau venitul tău lunar.

Este foarte important să nu dai bani cu împrumut, sau dacă ai apucat deja să dai, să încerci să îi recuperezi pe tot. Ce rămâne înstrăinat în aceste săptămâni, rişti să nu îţi mai intre în cont. Organizarea e punctul cheie pentru a putea ieşi la suprafaţă dintr-o situaţie delicată.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă şanse profesionale neaşteptate, dar de care ar trebui să profiţi la maximum.

Nu îţi fie frică să ieşi din zona ta de confort şi nu te lega singură de scaunul pe care îl ocupi acum, altfel nu vei mai avea prea curând oportunitatea de a evolua. Chiar dacă eşti nevoită să îţi schimbi domeniul de activitate pentru a câştiga mai mulţi bani, nu ezita să îndrăzneşti!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi nevoită să munceşti foarte mult luna aceasta pentru a vedea un minim de succes.

Cu toate acestea, orice mişcare în spre mai bine te impulsionează, dar îţi vei şi bate capul enorm. Ţi se vor pune piedici de către persoanele la care te aştepţi mai puţin şi vei fi dezamăgită să afli că nu ţi-ai putut da seama până acum de caracterul oamenilor. Fii cu băgare de seama în orice acţiune legată de bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o perioadă bună pentru investiţii, mai ales dacă aveai în plan de ceva vreme să îţi achiziţionezi ceva.

Dacă e vorba despre o locuinţă, ai grijă să iei în calcul tot ce ţine de bani şi să nu semnezi nimic fără să verifici. Nu este exclus nici să primeşti vreo sumă de bani care pare picată din cer, cert este că îţi vor prinde numai bine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti pusă pe fapte mari pe plan profesional luna aceasta şi nu strică deloc să ai mai multă iniţiativă.

Vrei să fii cea mai bună la locul de muncă, iar acum e momentul tău să te afirmi. Chiar dacă eşti foarte aproape de a câştiga mai mulţi bani, încă nu îţi face speranţe că vei obţine absolut tot ce îţi doreai şi propus!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Va fi o lună agitată pentru tine pe plan financiar, însă totul va reintra în normal spre finalul ei.

Este foarte important să nu iei hotărâri pripite, mai ales dacă eşti nevoită să semnezi documente importante. La fel cum îţi vin sume de bani din alte părţi, tot aşa vei avea şi pierderi. Ai multă treabă de făcut şi cel mai probabil te vei suprasolicita, aşa că ai grijă să iei pauzele necesare!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Norocul a dat peste tine în această lună, dar nu e vorba numai de şansă aici.

Eşti o persoană foarte ambiţioasă şi lupţi pentru ceea ce îţi doreşti, iar acest lucru va fi răsplătit pe măsuri. Învârţi banii extrem de uşor şi ai fler în afaceri deşi nu te ştiai aşa. O veche pasiune trebuie cultivată în aceste săptămâni pentru că ai toate portiţele deschise.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod