Horoscop. Cum stai cu banii în luna martie, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna martie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna martie vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește cariera și banii.

Ți se deschid uși nesperate și oportunități profesionale pe care nu le poți refuza. De asemenea, stai foarte bine la capitolul negocieri, așadar poți convinge pe oricine să intre într-un parteneriat cu tine sau să faci afaceri promițătoare. Uneori e posibil să acționezi cu prea mare avânt, însă reușești să te temperezi la timp.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Începi săptămâna în forță, iar veștile bune nu vor întârzia să apară, cel puțin pe plan profesional.

Știi că poți și meriți mai mult, așadar nimic nu te poate împiedica să avansezi. Cu banii nu întâmpini nici acum probleme, însă ambiția nu te lasă să rămâi la același nivel o perioadă prea mare de timp. Din păcate, nu tolerezi ca oamenii să fie autoritari în ceea ce te preivește și uneori nu îți dai seama că asta e ierarhia și trebuie să o accepți.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești destul de nehotărâtă cu privire la ceea ce vrei să faci din punct de vedere profesional.

În acest moment simți că niciun loc nu este potrivit pentru tine. Dacă situația financiară îți permite, oferă-ți răgaz pentru a te decide încotro să o iei. Astrele te sfătuiesc să investești în tine, în special în acele aptitudini pe care nu te-ai concentrat până acum.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Munca în echipă îți poate aduce bani frumoși în această lună.

Deși martie vine cu cheltuieli mai mari decât luna anterioară, și câștigurile vor fi pe măsură. Dai pe de-o parte, dar primești pe cealaltă. În ceea ce privește cariera, astrele te sfătuiesc să eviți schimbările și confruntările cu superiorii.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna martie va fi o lună plină în ceea ce privește viața profesională.

Volumul mare de muncă din această lună îți poate aduce bani frumoși, dar și oboseală pe măsură. Evită să te extenuezi în încercarea de a-ți atinge obiectivele, pentru că nu vei reuși să ajungi sus dacă nu iei pauze pentru a-ți reîncărca bateriile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna martie vine cu provocări mari pentru tine pe plan profesional.

Simți că trebuie să faci o schimbare și e posibil să iei decizii impulsive pe care ai putea să le regreți ulterior. Presiunea cheltuielilor care te așteaptă te determină să acționezi irațional. Înainte de a face orice pas important, consultă-te cu persoane de încredere!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna martie vine cu cheltuieli mai mari și, din păcate, venitul rămâne același.

Vei fi nevoită să te descurci cu ceea ce ai, însă nu vei reuși fără un plan bine pus la punct și fără o organizare de excepție. Astrele îți recomandă să renunți la shopping și la călătorii o perioadă. La finalul lunii vei simți deja o ușurare și de atunci poți începe să revii la stilul de viață cu care te-ai obișnuit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă prima săptămână din lună încă va fi instabilă din punct de vedere fiananciar, nu același lucru se poate spune de perioada imediat următoare.

Ți se vor returna unele împrumuturi, afacerile încep să dea roade sau anumite obligații vor fi anulate. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii mult mai cumpătată de acum înainte!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu lua decizii tranșante privitoare la carieră la începutul acestei luni.

Ești mult mai impulsivă decât de obicei și ai tendința de a acționa fără să cântărești bine lucrurile. Fiecare schimbare va avea repercusiuni și aproape toate vizează banii. Fă tot posibilul să nu apelezi la economii, ci mai bine ai reduce din cheltuieli!
 

Citește și: Cele mai timide 5 zodii. Ce le determină să fie atât de rușinoase

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Evită afacerile sau schimbările profesionale în prima parte a acestei luni, pentru că Mercur retrograd încă îți poate pune bețe în roate.

Reia planurile și începe să îți pui ideile în aplicare abia de la jumătatea lui martie încolo. Din acest moment te poți desfășura cu mai multă lejeritate, parteneriatele se pot lega mai repede, iar creativitatea poate fi apreciată mai mult de superiori.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna martie nu e bună pentru acțiune, însă e perfectă pentru planuri de viitor.

Dacă începi acum să plănuiești o schimbare profesională sau financiară, rezultatele vor fi garantate în momentul în care începi să o pui în practică. Nu o duci rău cu banii în acest moment, fapt pentru care te poți desfășura cu lejeritate.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ai nevoie de ceva nou în viața ta profesională și simți că trebuie să faci o schimbare.

Nu banii sunt problema, ci lipsa provocărilor. De la jumătatea lunii încolo ai șansa de a cunoaște o persoană care îți poate oferi oportunitatea de a lucra pentru ea. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu dai un răspuns pe loc!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod