Horoscop. Cum stai cu banii în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Graba strică treaba, acesta ar trebui să fie gândul care îți trece prin minte ori de câte ori trebuie să iei o decizie cu privire la bani.

Sunt favorizate afacerile și munca în echipă luna aceasta, însă doar cu condiția să accepți ideile celor din jur așa cum și aceștia ți le acceptă pe ale tale. Toți cei care colaborați trebuie să fiți egali. Dacă te simți neapreciat la locul de muncă și vrei să ceri o mărire de salariu, încearcă să nu forțezi nota pentru că ai putea pierde tot!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna octombrie vine cu oferte tentante pentru tine pe plan profesional.

Te faci plăcut cu ușurință, iar competențele tale nu sunt deloc de ignorat. Vei avea succes în tot ce îți propui, mai ales dacă vine vorba de afaceri. Există șansa să îți lărgești cercul de prieteni, iar printre noile tale cunoștințe s-ar putea afla o persoană care îți va schimba viața în bine. Dacă ești la fel de sincer și dezinteresat ca și până acum, cu siguranță te vei îmbogăți în viitorul apropiat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna octombrie vine cu tentații mari pentru tine, iar situația ta financiară este una modestă.

Nu e rost de o îmbunătățire, așadar fă tot posibilul să pui ceva bani deoparte pentru zile mai puțin bune. Asta nu înseamnă că gândești pesimist, ci ești doar preventiv. Dacă cei din jurul tău au o situație mai bună decât tine și te îndeamnă să participi la toate activitățile lor, fii mai selectiv!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o lună bună pentru afaceri, tranzacții sau investiții.

Cu toate acestea, se anunță succes doar în cazul în care deciziile sunt luate exclusiv de tine. Nu o duci rău cu banii, așa că dacă ai ceva pus deoparte, nu ezita să încerci să îi înmulțești. Pe plan profesional ar putea avea loc schimbări și asta se poate referi la dorința ta de a lucra de unul singur.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața profesională și situația financiară vor fi pe loc secund în această lună și e doar decizia ta.

E posibil ca munca depusă în ultima perioadă să te fi extenuat atât fizic, cât și psihic. Chiar dacă ești o fire foarte ambițioasă și nu îți place să cedezi niciodată, acum vei fi nevoit. Ai câștigat destui bani până acum astfel încât să îți poți permite o pauză!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna octombrie vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește banii, dar și cariera.

O nouă colaborare îți poate aduce toate astea, cu mențiunea că trebuie să primești puțin ajutor din partea celor dragi. Este important să ieși din zona ta de confort și să accepți, chiar dacă nu ești foarte sigur pe tine. Dacă nu îți iese, măcar te vei perfecționa!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna octombrie va fi o lună în care vei cheltui mai mult decât de obicei, însă ai toate motivele să o faci.

Fie că este vorba de petreceri sau de excursii, cert este că decizi să nu te mai uiți la bani. Și bine faci! Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să ai grijă în cazul bunurilor comune, pentru că partenerul de viață ți-ar putea sări în cap!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te vei concentra mai mult pe siguranța ta financiară în luna octombrie decât pe oricare alt aspect al vieții tale.

Indiferent dacă ai o familie sau nu, dacă întreții pe cineva sau nu, cert este că nu îți place să trăiești de pe azi pe mâine și vei face tot posibilul să nu ajungi în această situație. Nu întâmpini probleme cu banii, ba chiar se poate întregistra o creștere financiară spre final de lună.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunță vești bune pentru tine pe plan financiar în luna octombrie.

Veniturile tale devin din ce în ce mai stabile și te bucuri de sprijin necondiționat din partea celor dragi. Traversezi o perioadă care te face să capeți mai multă încredere în tine și în forțele tale. Chiar dacă cei care te iubesc îți țin spatele, asta nu înseamnă că nu ai putea și fără ajutorul lor. Tu ai nevoie doar să știi că e cineva lângă tine în caz de nevoie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna octombrie favorizează schimbările, în special pe cele profesionale.

Nu e o idee rea să își schimbi job-ul sau chiar domeniul de activitate dacă simți că te mai atrage și altceva. Cei dragi te vor încuraja în tot ce îți propui și te vor ajuta să îți pui ideile în practică. Nu trebuie să te gândești la bani pentru moment!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Traversezi o perioadă de glorie.

Luna octombrie te va prinde pe culmile succesului în ceea ce privește cariera sau munca efectivă. Ești mai apreciat decât oricând de superiorii tăi și mai invidiat decât oricând de colegii tăi. Se pare că toate acestea te fac să ai mai multă încredere în tine, însă nu vei permite niciodată să devii arogant. Indiferent cât ai cheltui, buzunarele tot pline îți vor rămâne!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta în ceea ce privește banii, de aceea în luna octombrie ai putea avea nevoie de ajutorul celor din jur.

Nu ești în cea mai bună formă a ta, iar starea de latență care a pus stăpânire pe tine te face să pierzi oportunități grozave care se perindă prin jurul tău. Pentru a putea aduce îmbunătățiri situației tale financiare, e necesar să schimbi ceva în viața ta. Fie că este vorba de atitudine, de job sau de parteneri și colegi, cert este că trebuie să schimbi ceva!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod