Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna ianuarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna ianuarie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativele singure ştiu ce vor de la viaţă şi nu se vor lăsa păcălite de nimeni în această lună.

Cu toate că bărbaţii din jurul lor insistă pentru întâlniri, ele nu cedează în faţa oricui. Experienţele anterioare le-au făcut să îşi dea seama ce e prioritar. Pentru cele implicate într-o relaţie serioasă, atracţia faţă de partenerul lor va creşte, iar legătura dintre ei va deveni mai puternică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta dai dovadă de multă energie, energie pe care o vei folosi în special pe plan amoros.

Partenerul tău de viaţă se va bucura de atenţia primită din partea ta, cu menţiunea să nu exagerezi şi să nu devii sufocantă. Cu toate că ai o viaţă sentimentală fericită, încearcă să nu te dedici trup şi suflet doar acestui aspect. E foarte important să ai un colţ doar al tău şi să fii independentă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul ce tocmai s-a încheiat te-a făcut să înţelegi multe lucruri în ceea ce priveşte dragostea.

Dacă ai ieşit dintr-o relaţie, luna ianuarie va fi una de acomodare pentru un nou stil de viaţă. Eşti mult mai fericită acum, dar asta nu înseamnă că ai ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti implicată într-o relaţie, se poate ca romantismul să fie mai prezent decât alte dăţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Traversezi poate cea mai frumoasă perioadă a ta pe plan sentimental.

Dai dovadă de multă energie pozitivă, iar acest lucru se simte în relaţia de cuplu. Dacă faci parte din categoria nativelor singure, trebuie să ai mai multă grijă atunci când vine vorba de insistenţele admiratorilor. Înainte de a face orice pas, informează-te cât de cât despre persoana în cauză.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu îţi stă gândul la iubire în această lună şi pe bună dreptate.

Nu e nimic greşit dacă te axezi pe alte lucruri decât viaţa ta sentimentală. Priorităţile tale sunt munca şi banii, cel puţin în ianuarie. Ai nevoie de mai mulţi bani şi vei face orice pentru a-i obţine. Conjunctura astrală e favorabilă, de aceea trebuie să profiţi de ea, restul poate aştepta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai deloc rău cu dragostea, ba chiar se poate spune că ceea ce primeşti îţi depăşeşte aşteptările.

Relaţia de cuplu îţi aduce bucurie şi te umple de energie pozitivă, lucru care se va vedea pe toate planurile vieţii tale. Bucură-te de acest vis, nu se ştie cât va dura!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Mergi cu capul înainte şi nu vrei să laşi deloc de la tine în relaţia de cuplu.

Din această cauză ai putea pierde persoana de lângă tine mai uşor şi repede decât ai fi crezut. Regretele ar putea fi prea târzii, de aceea astrele îţi recomandă multă atenţie în ceea ce priveşte reacţiile tale. Dacă eşti singură, niciun bărbat din jur nu te atrage atât de mult încât să vrei să îţi schimbi statutul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o lună perfectă pentru aventuri amoroase, însă trebuie să fii disponibilă pentru asta.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cu sigurtanţă nu e indicat nici cel mai nevinovat flirt. Partenerul tău de viaţă ar putea să se simtă atât de prost dacă observă acest lucru încât să reacţioneze destul de urât.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna ianuarie va scoate la iveală detalii mai puţin plăcute despre bărbatul din viaţa ta.

Dacă îl cunoşti de puţină vreme, mai ai o scuză, însă dacă aveţi o relaţie de mult timp, cu siguranţă este şi vina ta pentru asta. Trebuie să deschizi mai bine ochii şi să nu crezi chiar tot ce ţi se spune. Indicat ar fi să nu te situezi la extreme!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei emana senzualitate şi vei atrage mulţi bărbaţi în jurul tău luna aceasta.

Nu eşti conştientă de puterea ta de atracţie, iar acest lucru te face să fii şi mai specială. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, ai grijă să nu îţi faci iubitul gelos. Cu toate că nu e vina ta, complimentele pe care le vei primi îl vor deranja destul de mult din cauza volumului lor. Fii sigură că în alte condiţii s-ar fi mândrit!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna aceasta te vei convinge încă o dată că alegerea de a-ţi ţine viaţa personală doar pentru tine este cea mai bună.

O persoană din exterior intervine într-o problemă care nu o priveşte, acesta fiind impulsul de care aveai nevoie pentru a te închide din nou în tine. Este foarte imortant să ştii în cine poţi avea încredere înainte de a începe să te destăinui!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna ianuarie vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental.

Viaţa amoroasă se îndreaptă spre calea cea bună sau, mai degrabă, spre calea dorită. Dacă ai întâmpinat probleme în conceperea unui copil, la mijlocul lunii poţi primi o informaţie care îţi poate schimba complet viaţa. Suportul partenerul de viaţă te va ajuta enorm în ceea ce priveşte psihicul tău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod