Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna martie, în funcţie de zodia ta

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Știi foarte bine cum stau lucrurile în viața ta amoroasă, așa că nu îți faci speranțe deșarte și ești cât se poate de realistă.

Cu toate acestea, pe tot parcursul lunii martie, vei simți nevoia de mai multă afecțiune și iubire din partea sexului opus. Te așteaptă momente de tristețe și dezamăgire, tocmai din cauza faptului că realizezi foarte bine care îți sunt lipsurile. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, această perioadă este numai bună pentru a cântări avantajele și dezavantajele acesteia.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna martie vine cu nesiguranță și temeri în ceea ce privește viața ta sentimentală.

Se poate să nu ai curaj să acționezi așa cum simți, lucru care îți poate aduce pe de o parte frustrări și, pe de altă parte, pierderea încrederii și nefericire. Nu sunt excluse nici despărțirile și nici împăcările sau implicarea într-o relație cu totul nouă, însă nimic nu va fi din propria ta inițiativă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna martie vine cu relații noi, pasiuni mai vechi reînviate sau chiar triunghiuri amoroase.

Pentru că situația nu este atât de relaxantă pe cât ți-ai dori, ai tendința de a-ți ține detaliile despre viața privată cât mai ascunse posibil, chiar și față de persoanele apropiate. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, se pune problema fidelității în cuplu atât în ceea ce te privește, cât și în ceea ce îl privește pe cel de lângă tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Șarmul tău se află la cote maxime în această lună, drept pentru care vei reuși să cucerești cu ușurință pe oricine îți pică cu tronc.

Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că nu este doar o dorință arzătoare de moment, ci una care are o bază solidă. Ai nevoie de o relație serioasă și de sentimentul de siguranță în acest moment, așa că nu te implica în aventuri care îți pot aduce suferință. Comunicarea sinceră și regulile clare sunt esențiale și dacă ești singură și dacă nu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea prea mult timp pentru dragoste în această perioadă.

Cu toate că ar trebui ca evenimentele specifice lunii martie să te aducă tot mai aproape de acest aspect al vieții tale, se pare că nu se întâmplă deloc acest lucru. Nu îți dorești mai multă afecțiune și nu observi anumite schimbări din cuplu din cauza unor probleme externe pe care te concentrezi prea mult. E posibil ca în viitorul apropiat să te trezești singură, fără să îți dai seama ce s-a întâmplat. Astrele te sfătuiesc să găsești un echilibru între toate planurile vieții tale!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Relația de cuplu în care ești implicată traversează o perioadă bună, cel puțin din punctul tău de vedere.

Nu se știe, însă, dacă același lucru se întâmplă și pentru partenerul tău de viață. Se poate ca acesta să nu fie atât de mulțumit de situația dintre voi, însă nu vei avea de unde să știi atât timp cât nu comunică deschis cu tine. Vor exista câteva momente în care ai vaga bănuială că își interiorizează nemulțumirile și asta doar din cauza izbucnirilor lui inexplicabile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu stai deloc rău la capitolul dragoste în această perioadă.

Luna martie vine cu provocări pentru nativele singure și cu liniște pentru cele implicate în relații serioase. Dacă te încadrezi în prima categorie, ai toate șansele să întâlnești o persoană care te face să capeți mai multă încredere în tine, prin admirația și atenția pe care ți le acordă. Dacă faci parte din cea de-a doua categorie, tu și partenerul de viață ajungeți în punctul maxim de înțelegere și respect reciproc.
 

Citește și: Top 6 zodii urmărite de ghinion

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această lună ar trebui să fii mai înțelegătoare cu partenerul de viață.

Indiferent de stadiul relației voastre, ai tendința de a avea pretenții pe care nimeni nu ar putea să ți le satisfacă. Dacă ești singură, vei fi tentată să trăiești periculos, așa că nu sunt excluse aventurile la locul de muncă sau triunghiurile amoroase. Din păcate pentru tine, dar și pentru celelalte persoane implicate, deznodământul va fi tulburător pentru toată lumea.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Mercur retrograd își pune amprenta și asupra ta în această perioadă, însă lucrurile nu stau atât de grav precum crede toată lumea.

Dacă ești implicată într-o relație, îți va fi destul de greu să iei unele decizii cu privire la viitorul în doi. Astrele te sfătuiesc să nu acționezi deloc, decât să o faci impulsiv. Dacă ești singură, vei fi mai deschisă spre flirt și spre interacțiunile cu persoane noi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna martie va fi o lună excelentă pentru tine. Sentimentele tale revin la viață și ești mult mai activă pe acest plan.

Dacă ești implicată într-o relație serioasă, partenerul de viață va fi încântat de comportamentul tău și îți va răspunde pe măsură. Dacă ești singură, sunt șanse foarte mari ca o iubire mai veche să revină în peisaj și să îți facă viața mai bună. Probabil în sinea ta așteptai de mult timp ca acest lucru să se întâmple.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna martie va veni cu multe incertitudini în ceea ce privește dragostea.

Dacă ești implicată de curând într-o relație, e posibil să ai unele dubii cu privire la alegerile pe care le-ai făcut. Nimeni nu are dreptul să te judece, așa că dacă ajungi la concluzia că cel de lângă tine nu e cine trebuie, spune stop imediat. Dacă ești singură, se poate ca cineva să aibă intenții ascunse și să facă tot posibilul să te manipuleze pentru a obține ce își dorește. Fii atentă la semnalele de alarmă!

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această lună te vei exprima cu mai multă ușurință și deschidere față de cei din jurul tău, fie ei apropiați sau nu.

Dacă ești implicată într-o relație serioasă, comunicarea dintre tine și partener capată o nouă dimensiune. Îi vei spune partenerului ce te nemulțumește de fiecare dată cât situația o cere, atât timp cât nu e vorba de nimicuri. Ai ajuns la acea maturitate emoțională pe care se bazează orice relație sănătoasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod