Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna octombrie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna octombrie va fi una destul de agitată pentru tine, indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură.

Totul se învârte în jurul încrederii în persoana de lângă tine şi a puterii tale de iertare. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, cel mai probabil va avea loc o împăcare cu flori, lacrimi şi multe promisiuni. Decizia îţi aparţine în totalitate, însă astrele te sfătuiesc să faci ce simţi, însă să nu pleci urechea la tot ce ţi se spune. Dacă eşti implicată într-o relaţie, pot reapărea probleme mai vechi rămase nerezolvate, iar gestionarea lor va fi extrem de dificilă. Nici tu, nici partenerul de viaţă nu mai aveţi răbdare unul cu celălalt.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E necesar ca în această lună să comunici mai mult cu partenerul de viaţă, altfel problemele dintre voi se vor agrava.

Vor exista reproşuri de ambele părţi şi contraziceri, dar important este să vă spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Atât timp cât nu întreceţi limita, este ok să vă informaţi unul pe celălalt despre nemulţumirile voastre. Doar aşa vă veţi da seama dacă merită sau nu să luptaţi pentru relaţia voastră. Dacă eşti singură, vei avea parte de aventuri intense care uneori pot scăpa de sub control, dar asta nu înseamnă că cineva din jur va fi afectat, ceea ce este în regulă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna octombrie nu va veni cu schimbări prea mari pentru tine pe plan sentimental, dar asta pentru că nu ţi le doreşti.

Eşti din ce în ce mai pretenţioasă atunci când vine vorba de dragoste, iar acest lucru este valabil atât dacă eşti singură, cât şi dacă ai deja un iubit sau un soţ. Ai aşteptări prea mari de la cel de lângă tine şi, din această cauză, ai putea să îţi auzi multe reproşuri. Încearcă să nu îl schimbi sau să îl transformi în tine, pentru că apoi, cu siguranţă, nu o să-ţi mai placă de el. Dacă eşti celibatară, şansele de a găsi persoana perfectă sunt destul de mici. Pe toţi cei pe care îi întâlneşti îi spui la teste de neimaginat, iar cei cărora le-ai fi dat o şansă, vor fugi cât văd cu ochii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna octombrie vine cu răsturnări de situaţie şi cu dezamăgiri pe plan amoros.

Aceste veşti proaste vin mai ales pentru nativele singure, care şi-au făcut speranţe cu privire la un potenţial partener. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie, cel mai probabil trebuie să eviţi pe cât posibil să iei decizii de una singură. Altfel, partenerul tău s-ar putea simţi ignorat şi neimportant, iar frustrările acumulate să se răsfrângă asupra ta. E un moment bun pentru planuri de viitor, însă fără a trece deja la acţiune. Faptul că veţi vorbi deschis despre speranţele voastre cu privire la relaţie vă va apropia şi mai mult.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viaţa ta sentimentală va fi prioritară pentru tine în această lună.

E posibil ca unele dezamăgiri recente să te fi făcut să înţelegi că nu poţi controla totul şi nu poţi obţine lucruri fără să depui şi tu efort. Ai avut prea multă încredere că poţi avea orice, încât la primul eşec, te-ai simţit dărâmată. Cu toate acestea, important este să înveţi din greşeli, iar în următoarea relaţie să îţi faci mai mult simţită prezenţa. Relaţia e un parteneriat în care doi oameni trebuie să facă lucruri cot la cot. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e o perioadă bună pentru a trece la următoarea etapă. Acest lucru presupune o căsătorie sau apariţia unui copil.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna octombrie va veni cu multă dragoste, dar şi cu situaţii tensionate.

Nicio relaţie nu este perfectă şi niciun partener nu va fi exact aşa cum îţi doreşti. Încearcă să nu ceri atât de mult de la acesta dacă vrei să fii fericită atât tu, cât şi el. Atunci când conştientizezi că nemulţumirile tale ar putea provoca un scandal inutil, încearcă să reduci reproşurile. Dacă eşti singură, vei fi tentată să te bagi unde nu îţi este locul şi să creezi probleme în relaţiile din jurul tău. Nu îţi da cu părerea atunci când nu e treaba ta şi nu eşti în măsură să o faci, altfel îţi poţi pierde prietenii.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna octombrie îţi pregăteşte multe surprize, unele mai plăcute decât altele.

E posibil ca totul să se datoreze aniversării tale, însă chiar şi aşa, e un moment bun de respiro. Dacă în mod normal ai fi fost cicălită constant de partenerul de viaţă, acum ţi se va oferi o pauză bine meritată. Declaraţiile de iubire şi afecţiunea vor fi la ordinea zile, uneori fiind chiar de necrezut. Nativele singure nu au parte de acelaşi tratament pentru că lipseşte acel cineva din viaţa lor, însă dragostea prietenilor şi familiei îţi va fi de ajuns.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna octombrie este despre decizii serioase.

De aceea, astrele te sfătuiesc să te gândeşti bine înainte de a face o schimbare majoră, indiferent despre ce este vorba. Dacă eşti implicată într-o relaţie şi lucrurile merg bine aşa cum sunt acum, nu are rost să vrei mai mult şi să forţezi lucrurile. Cu toate acestea, cere părerea partenerului de fiecare dată când subiectul vă priveşte pe amândoi. Dacă eşti singură, e posibil să te simţi atrasă de o persoană pe care nu o priveai în niciun alt fel decât drept un bun prieten. Atât timp cât nu există nimic complicat la mijloc, poţi face primul pas spre implicarea într-o relaţie amoroasă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În octombrie, preocuparea ta principală va fi viaţa ta sentimentală.

Ai ignorat destul de mult acest aspect al vieţii tale şi, de aceea, acum întâmpini greutăţi în a-ţi reveni. Dacă eşti implicată într-o relaţie, va fi nevoie de multe eforturi şi compromisuri pentru a reaprinde flacăra iubirii. În cea mai mare parte, greul va pica pe tine pentru că tu eşti cea care a greşit. Trebuie să îţi faci partenerul să aibă din nou încredere şi să îi oferi de acum mai mult timp. Dacă eşti singură, te vei concentra destul de mult pe găsirea partenerului perfect, însă din cauza pretenţiilor exagerate, reuşita este aproape imposibilă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta e posibil să îţi faci mai multe speranţe decât ar trebui cu privire la o posibilă relaţie.

Chiar dacă ţie îţi place de o persoană, asta nu înseamnă că sentimentul e reciproc. Ai mare grijă la comportamentul şi gesturile pe care le faci pentru că acestea l-ar putea jigni sau ruşina pe cel din faţa ta. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, astrele te îndeamnă să faci tu primul pas spre împăcare atunci când este cazul, pentru a nu prelungi perioada de tăcere. Cel mai probabil, partenerul tău este mai orgolios şi aşteaptă asta de la tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viaţa ta sentimentală va ajunge într-un punct de cumpănă în luna octombrie.

Dacă eşti implicată într-o relaţie, o persoană din exterior se va băga fără să îi ceri în problemele pe care cuplul din care faci parte le are. Fie că este vorba despre mama ta sau o prietenă, nu îi permite să intre cu bocancii în viaţa ta. Nu face greşeala de a te plânge de neplăcerile pe care le confrunţi şi nu îi pune partenerul în imposibilitatea de a se apăra. Ce e al vostru trebuie să rămână al vostru. Dacă eşti singură, la finalul acestei luni vei cunoaşte o persoană cu aceleaşi preocupări de viaţă ca şi tine, însă veţi începe totul cu o prietenie frumoasă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă care are ceva ani în spate, încearcă luna aceasta să reaprinzi flacăra iubirii.

E nevoie şi de ajutorul partenerului de viaţă, dar fă tu primul pas. Condimentaţi-vă puţin viaţa intimă, căci aceasta a cam intrat într-un con de umbră în ultima perioadă. Dă dovadă de mai multă îndrăzneală, pentru că în cazul vostru timiditatea chiar nu îşi are rostul. Dacă eşti singură, petrece mai mult timp alături de prieteni şi ieşi mai des la evenimente sociale. Evită pe cât posibil să pari disperată de a avea pe cineva, pentru că bărbaţii nu sunt atraşi de astfel de femei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod