Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna decembrie în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară nu va avea parte de o ascensiune profesională, însă are toate şansele să fie din ce în ce mai apreciată de şefii săi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Traversezi o perioadă bună pe plan profesional şi eşti foarte încântată de transformările prin care treci.

Poţi încerca să forţezi lucrurile dacă eşti implicată în afaceri, însă dacă nu, ai face bine să stai în banca ta şi să îţi faci treaba cât de bine poţi. În viitorul apropiat vei cunoaşte succesul.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Situaţia ta financiară nu te mulţumeşte deloc, de aceea luna aceasta vei face tot ce poţi pentru a schimba acest lucru.

Eşti mai hotărâtă decât oricând să îţi pui planurile în aplicare şi poate chiar să pui bazele unei mici afaceri. Dacă este una de familie, cu atât mai bine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă vreme bună pentru tine pe plan profesional, eşti în plină ascensiune şi nu te vei opri prea curând.

Aproape toată lumea de la serviciu te place şi poţi transforma unele relaţii chiar în prietenii. Munca în echipă este favorabilă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional în luna decembrie, aşa că aşteaptă-te la tot ce e mai bun.

Ai toate şansele să primeşti avansarea mult visată, iar în caz contrar te vei mulţumi şi cu laude, dacă acestea vin de la cine trebuie. Odată cu ascensiunea ta în carieră, şi partea financiară se va îmbunătăţi simţitor.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o lună bună pentru perfecţionare, aşa că profită de orice ocazie chiar dacă te gândeşti doar la zilele libere de Sărbători.

Nu lăsa plăcerile de moment să îţi spulbere singurele şanse de avansare, acum este momentul tău! Munceşte mai mult în echipă şi încearcă să nu te izolezi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu eşti deloc motivată să munceşti şi asta vor vedea şi superiorii tăi în această perioadă.

Te gândeşti doar la zilele libere şi cel mai probabil vei avea necazuri din cauza faptului că îţi faci treaba superficial. Încearcă să te axezi mai mult pe carieră şi pe responsabilităţile pe care le ai la locul de muncă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cariera ta va rămâne în acelaşi stadiu întreaga lună, nimeni nu mai este concentrat pe muncă în această perioadă.

Bucură-te de lejeritatea programului şi încearcă să îţi rezolvi problemele existente pe alte planuri. Fructifică orice moment pentru a-ţi uşura viitorul!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cei din jurul tău te vor aprecia enorm pentru că renunţi la multe de dragul carierei şi îşi vor da seama că se pot baza pe tine oricând.

Nu este exclusă o avansare, însă nu acum, ci după ce trec Sărbătorilor. Cu toate acestea, nu îţi face speranţe înainte de a vedea măcar primele semne în acest sens!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o perioadă bună pentru călătorii în interes de serviciu, aşa vei reuşi să îmbini utilul cu plăcutul şi să pară totul mult mai simplu.

O comunicare mai deschisă cu cei din jurul tău îţi pot deschide uşi la care nici nu sperai până nu demult. Fii mai sociabilă şi dă dovadă de curaj!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această lună nu te vei bucura de ascensiune profesională, însă ai face bine să lucrezi la asta!

Scoate-ţi armele şi arată tuturor cât de pregătită eşti, ideile tale ar putea fi apreciate atunci când te aştepţi mai puţin. Încearcă pe cât posibil să te faci plăcută de echipa alături de care lucrezi şi să îţi impresionezi şefii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei putea fi remarcată în această lună doar dacă urmezi cu exactitate planurile pe care ţi le faci.

Doar organizarea te poate ajuta să avansezi sau măcar să faci primul pas în acest sens. Nu este exclus să primeşti oferte de joburi noi, însă trebuie să analizezi bine înainte de a lua o decizie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei avea foarte mult de muncă în această perioadă şi te vei simţi extenuată la finalul lunii.

Din păcate, nu vei mai avea energie pentru treburi personale, lucru care te va deprima şi mai tare. Acceptă ajutorul celor din jur dacă aceştia sunt disponibili şi dornici să ţi-l ofere!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod