Relaxare

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.

Berbec


In acest sfarsit de saptamana iti va fi greu sa iesi in evidenta prin aptitudinile tale artistice. Desi multa lume ti-o va cere, prestatia ta se va lasa asteptata foarte mult timp. Nu o faci din rea-vointa ci pur si simplu nu ai de ce sa ii distrezi pe altii.

Taur


In aceste zile de weekend vei dori sa experimentezi lucruri noi. Poate fi vorba de vizitarea unui oras indepartat sau de incercarea unui sport extrem. Desi costurile nu sunt deloc mici, senzatia de fericire adusa de acestea depaseste orice imaginatie.

Gemeni


Atat sambata, cat si duminica vei fi cu capul in nori si iti vei uita cateva lucruri prin diverse parti. Din fericire, oamenii sunt binevoitori si vei fi contactata inainte sa realizezi ce ai pierdut.
Asteapta-te la ceva critici din partea iubitului!

Rac


Esti tentata sa te apuci de o pasiune noua. Poate fi vorba de urmarea unor cursuri de pictura sau de gatit. Desi nu sunt deloc ieftine, ele au meritul de a-ti dezvolta creativitatea si de a te ajuta sa te relaxezi dupa o zi chinuitoare de munca.

Leu


Nu te lasa manata de dorintele altora. Chiar daca e vorba de partenerul de viata sau de parinti, este foarte important sa faci in viata doar ceea ce iti doresti. Duminica seara vei participa la o discutie in contradictoriu ce te va marca serios.

Fecioară


Daca vrei sa economisesti mai mult, ar trebui sa reduci din cheltuielile nejustificate. Viciile pe care le ai sunt foarte costisitoare, si daca reusesti sa le elimini vei castiga si la capitolul sanatate.
Toti din jurul tau te vor sustine in acest demers.

Balanţă


Pozitia ta la locul de munca poate fi afectata de un eveniment petrecut in acest weekend. Daca participi la un eveniment social, ai grija sa nu bei mai mult decat ar trebui, fiindca te vei face de ras in fata tuturor. Duminica seara te vei simti destul de rau din aceasta cauza.

Scorpion


Relatia cu partenerul de viata devine din ce in ce mai dificila, si asta pentru ca nimeni nu renunta la orgoliu. Va veti spune vorbe grele, pe care mai mult ca sigur le veti regreta imediat. Pastreaza-ti cumpatul pe cat posibil, pentru a nu agita mai mult spiritele!

Săgetător


Pentru a te asigura ca si in acest sfarsit de saptamana lucrurile vor merge ca la carte, trebuie sa te consulti cu parintii sau cu alte persoane mai in varsta decat tine. Dialogul ramane solutia pentru absolut orice problema s-ar ivi, indiferent de gravitatea ei.

Capricorn


Chiar daca vei fi tentat, nu participa in acest weekend la jocuri de noroc, fiindca poti pierde sume importante de bani. In schimb, poti sa pleci intr-o expeditie pe munte, sau sa dai o fuga la mare.
Te vei simti mult mai bine, si iti vei incarca bateriile pentru saptamana ce vine.

Vărsător


In aceste zile nu trebuie sa decizi nimic important ce are legatura cu viitorul tau. Esti oarecum sub presiune, iar pana cand se vor linisti apele, nu poti decat sa astepti. Duminica la pranz vei participa la un eveniment social, asa ca gandeste-te de acum la tinuta potrivita!

Peşti


Datorita calitatilor pe care le posezi, iesi cu usurinta din situatiile nefavorabile. Si in acest weekend vor fi dialoguri nepotrivite sau remarci acide din partea unor persoane. Important e sa arati ca nu te afecteaza absolut deloc.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod