Horoscop. Luptele pe care le vei duce în 2019

Cu toţii avem luptele noastre şi, în funcţie de semnul zodiacal, s-ar putea să lupţi mai mult decât alţii în 2019. Suntem la final de 2018 şi ar trebui să ne pregătim pentru ceea ce ar putea să vină.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul acesta vei încerca din răsputeri să ajungi acolo unde îţi doreşti.

În timp ce munceşti din greu pentru a obţine realizările obişnuite, lucrurile nu vor fi răsplătite atât de uşor ca până acum. 2019 va fi un fel de memento care să îţi amintească că într-adevăr trebuie să forţezi limitele din când în când.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În acest an vei încerca să îţi dai seama de ce eşti cu adevărat pasionat.

Vei lăsa ambiţia să scoată ce e mai bun din tine şi să gândeşti foarte atent şi profund totul. În 2019, trebuie să te laşi dus de val şi să fii tu însuţi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul acesta vei duce lupte în dragoste.

Chiar dacă eşti blând şi amabil în general, vei căpăta destule frustrări cu privire la persoanele de care îţi pasă cu adevărat. Nu ştii cum să avansezi şi nu ştii sigur ce vrei. Pe parcursul întregului an îţi vei face ordine în gânduri şi te vei concentra pe ce îţi spune inima.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei depune mari eforturi pentru a fi cu adevărat consecvent în 2019.

Ai oferit prea mult acelora care nu îţi merită timpul. Acum că lucrurile au ajuns la acest nivel, eşti pe punctul de a face o schimbare. Găseşte-ţi stabilitatea şi nu mai face totul pentru alţii!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei încerca să rămâi în centrul atenţiei în 2019.

Îţi place în mod normal să fii înconjurat de alte persoane şi doreşti atenţia acestora, dar anul acesta va fi puţin diferit. Vei petrece mult timp găsindu-te pe tine şi s-ar putea să nu îţi placă ce descoperi. Oamenii te vor vedea cum eşti cu adevărat, aşa că nu te igoră fără să aibă un motiv.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei lupta în mod continuu în 2019 pentru a obţine ceea ce vrei.

Ai trăit cu panică o mare perioadă de timp, de aceea va trebui să găseşti o soluţie pentru a te aduna şi pentru a fi cum trebuie. Aminteşte-ţi să ai grijă de tine şi să scoţi ce ai mai bun din tine, pentru că dacă nu încerci, nu vei reuşi în nimic.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei încerca să te ridici, să evoluezi.

Cei mai mulţi oameni din jurul tău te trag în jos. Eşti o persoană care analizează lucrurile prea mult şi la acest capitol trebuie să lucrezi. Dacă trebuie să spui ceva, spune! Nu ţine nimic în tine şi nu aştepta până când este prea târziu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei lupta pentru bani.

Vei primi lovituri dure şi va trebui să iei decizii serioase. În cele din urmă, totul va ieşi cum trebuie, dar va trebui să depui multe eforturi. Cu cât te gândeşti mai mult la ceea ce trebuie făcut, cu atât te vei apropia mai mult de rezultatele aşteptate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei duce lupte grele pentru a-ţi ţine promisiunile şi pentru a face ce trebuie în 2019.

Eşti o persoană prea zvăpăiată şi a sosit timpul să îţi dai seama că oamenii din viaţa ta au nevoie de tine. Nu mai fii atât de instabil!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei întâmpina probleme de încredere în 2019.

Vei fi trădat de o persoană pe care o cunoşti de mult timp şi totul se va schimba. Cu toate că nu credeai că te va dezamăgi vreodată sau că se va schimba în acest fel, acum va trebui să începi să cauţi să fii mai precaut sau mai puţin credul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei duce lupte grele în ceea ce priveşte iertarea celor din jur.

Eşti genul de persoană care pare să refuze să renunţe atunci când ajunge în astfel de situaţii, iar această atitudine dăunează inimii. Anul acesta te va forţa să depăşeşti momentul fie că vrei, fie că nu.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Anul acesta vei încerca să îţi găseşti forţa interioară.

Ai trecut prin multe în ultimele luni şi eşti la pământ din multe puncte de vedere. În 2019 va fi vorba despre găsirea puterii şi de a te regăsi pe tine însuţi. Nu renunţa la tine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod