Horoscopul banilor în săptămâna 15-21 august

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Leu(22 iulie - 22 august)

Munca în echipă va fi benefică în această săptămână, însă nu trebuie să fii egoistă deloc.

Ce este al tău, trebuie să fie şi al partenerilor tîi de afaceri, cel puţin o perioadă bună de acum înainte. Chiar dacă banii câştigaţi vor fi distribuiţi în mod egal tuturor, suma pe care o vei primi va fi una oricum mult mai mare decât dacă ai fi plecat la drum de una singură. Plus că rezultatele sunt rapide!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti nemulţumită de venitul lunar pe care îl ai, însă totuşi nu ai vrea să încerci un alt job.

Eşti prinsă înt-o capcană a propriilor dorinţe şi va trebui să iei până la urmă o decizie. Munceşti mult şi cu dăruire încă, dar simţi că nu eşti apreciată pentru ceea ce faci. E timpul pentru o discuţie cu şefii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti împărţită în mai multe locuri şi vei resimţi oboseala în cele din urmă spre sfârşitul acestei săptămâni.

Chiar dacă nu îţi convine situaţia, te mulţumeşti cu poziţia ta. E posibil să primeşti o mărire de salariu neaşteptată, şi chiar dacă e mică vei fi mai mult decât încântată. De acest impuls aveai nevoie pentru a putea continua!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se vor produce schimbări ale situaţiei tale finaciare, însă există riscul să fii sancţionată dacă nu te poţi concentra pe muncă.

E momentul să te aduni şi să faci treabă bună, altfel superiorii tăi îşi vor pierde încrederea complet în tine. Nu e prea greu ce ai de făcut şi faptul că ţi se dă o astfel de responsabilitate ar trebui să te motiveze.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Poţi obţine în această săptămână rezultatele mult dorite pe plan profesional.

Venitul tău creşte şi se anunţă a fi din ce în ce mai mare în următoarele luni. E important să te ocupi de cariera ta la fel ca şi până acum, pentru că te-ai descurcat de minune! Nu îţi pierde capul din cauza succesului!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă te descurci cu banii, nu ar strica ca în această săptămână să îţi faci un plan pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia materială.

Nu te mulţumi cu puţin pentru că ceea ce meriţi şi poţi să oferi tu este mult mai mult decât acum. Investeşte, intră în afaceri sau schimbă-ţi jobul, orice schimbare este binevenită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În aceste zile ţi se vor oferi şanse de promovare, dar şi propuneri de noi joburi.

Trebuie să cântăreşti bine situaţia, dar nu sta prea mult să te gândeşti pentru că poţi pierde trenul din mers. Dacă veniturile vor fi mai mari prin această schimbare, atunci nu ar trebui să îţi ia prea mult timp să iei o decizie!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să fii taxată pentru unele greşeli mai vechi pe care credeai că nu le-a observat nimeni.

Din păcate, joi sau vineri totul va ieşi la iveală şi vei fi nevoită să îţi asumi. Vei pierde o sumă modestă de bani din această cauză, însă vei simţi din plin pentru că va trebuie să te privezi de anumite obiceiuri.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta ţi se va oferi şansa ca planurile tale să poată fi puse în acţiune.

Suportul financiar al unor persoane influente îţi va fi de mare ajutor în acest moment. Dacă ideea ta de afaceri este bună, cu siguranţă nu va trece neobservată de cine trebuie, însă fă-ţi curaj să o expui. Munca în echipă poate fi mult mai productivă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti extrem de bune pentru tine pe acest plan. Munca depusă în ultima perioadă îşi va primi în sfârşit laudele.

Nu este exclus să primeşti o mărire de salariu sau chiar o poziţie mai bună în compania în care activezi, însă ai grijă să rămâi la fel de modestă ca şi până acum. Chiar dacă vei fi în centrul atenţiei, rămâi cu picioarele pe pământ!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă în permanenţă să evoluezi şi nu te mulţumi cu puţin.

Este foarte important să ştii cât mai multe informaţii, pentru că nu se ştie niciodată ce oportunităţi pot să apară, iar tu trebuie să fii pregătită pentru orice. Situaţia ta financiară este una bună, dar nu este cazul să cheltui peste măsură pe lucruri inutile!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este momentul perfect pentru a-ţi face o rezervă financiară, nu se ştie niciodată ce poate să intervină.

Nici investiţiile nu trebuie excluse, dacă apare o oportunitate de afaceri, ai face bine să o analizezi cu atenţie. Luptă să îţi măreşti bugetul, însă ai grijă ca nimeni să nu profite de pe urma ta. O neînţelegere cu o persoană apropiată poate să apară din cauza banilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod