Horoscopul banilor în săptămâna 17-23 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu stai prea bine la capitolul bani, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți plangi de milă!

Este foarte important să te mobilizezi și să ieși din zona de confort dacă situația ți-o impune. Un sfat din partea unui membru al familiei tale te va ajuta să iei până la urmă decizia bună. Nu exclude din start reorientarea profesională! 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei avea parte de o șansă pe care ai face bine să nu o ratezi!

Chiar dacă vei fi destul de ocupat la locul de muncă, fii cu ochii în patru la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. O nformație spusă de o un coleg sau un șef poate fi foarte prețiosă și îți poate îmbunătăți situația financiară. 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Primele zile ale acestei săptămâni se anunță mai grele decât te așteptai. 

Se pare că un eveniment neașteptat îți va da planurile peste cap, dar mai ales situația financiară. Bugetul tău atent planificat va suferi scăderi drastice, însă dacă rămâi pozitiv, vei reuși să te redresezi în cel mai scurt timp.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Această perioadă nu va fi una prea bună, cel puțin nu din punct de vedere financiar. 

Dacă vrei să schimbi cursul lucrurilor, ar trebui să dai dovadă de mai multă determinare. La locul de muncă e necesar să faci tot ce ține de tine pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit, altfel șefii tăi te vor taxa! 

Leu(22 iulie - 22 august)

Aroganța ta caracteristică îți poate crea neplăceri în această săptămână.

Posibil să ratezi oportunități profesionale grozave din cauza comportamentului tău superior, pe care cei din jurul tău nu îl mai pot suporta. Nu este exclus să fii eliminat din echipa de muncă actuală și, de asemenea, să fii ocolit atunci când vine vorba de evenimente sociale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi ușor descumpănit din cauza unor evenimente care au loc pe plan profesional. 

E posibil să primești fie o veste proastă, fie o veste bună pe care, oricum, o vei trata cu scepticism. Încearcă să nu mai pui răul înainte întotdeauna, altfel vei atrage energia negativă asupra ta. 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu o duci nici rău cu banii, dar nici bine.

Săptămâna aceasta vei primi totuși o veste care te va mai liniști puțin în ceea ce privește situația ta financiară. Chiar dacă acum câștigi cât să te poți descurca modest, în viitorul apropiat totul se va schimba mult în bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Faptul că ești o persoană răzbunătoare, îi poate face pe cei fin jurul tău să te ocolească.

Și deși ești foarte bun în ceea ce faci pe plan profesional, vei rata multe oportunități din cauza renumelui tău. Încească să fii mai temperat în ceea ce privește relațiile cu colegii sau, altfel, îți vei sabota singur evoluția! 

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ar strica să te concentrezi mai mult pe ceea ce te pasionează.

Aceste zile pot fi favorabile pentru tine în ceea ce privește banii, dar doar dacă muncești de drag. În cazul care job-ul pe care îl ai este doar pentru a-ți asigura bunăstarea materială, atunci trebuie să știi că, astfel, nu vei reuși să anungi acolo unde îți direști!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Zilele acestei săptămâni vor fi pline de încărcătură emoțională.

E posibil ca o persoană dragă sau una pe care abia o vei cunoște să te sensibilizeze cu povestea ei de viață. Faptul că ai sau nu bani deja nu mai este inportant în aceate condiții, pentru că vei face tot posibilul să îi rezolvi problemele financiare. 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Primele două zile ale acestei săptămâni vor fi destul de dificile pentru tine, pentru că vei fi nevoit să faci față unor provocări financiare greu de imaginat.

Un eveniment mai puțin plăcut îți va goli buzunarele, însă cu toate astea, vei reuși să vezi partea plină a paharului. Pui preț pe sănătate mai mult decât pe orice altceva, de aceea lucrurile materiale te vor interesa prea puțin! 

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu o duci deloc rău cu banii, de aceea nu ar strica să fii mai darnic cu cei din jurul tău.

Dacă vezi că cineva are nevoie de ajutor, nu ezita să îi fii alături. Și, cel mai important lucru, nu o face dacă aștepți ceva la schimb. Există o dreptate divină în care ar trebui să crezi, trebuie doar să acționezi cu mai multă bunătate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod