Horoscopul banilor în săptămâna 20-26 august

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână vei fi tentată să cheltui mai mulţi bani decât te ţin buzunarele.

Ai putea ajunge chiar să te împrumuţi doar pentru a-ţi satisface mofturile de moment. Încearcă să asculţi de sfaturile celor dragi şi să îţi pui bariere peste care să nu treci orice ar fi. Nu o duci excelent pe plan financiar, aşa că mai mult ar trebui să te axezi pe economii, şi nu pe cumpărături şi investiţii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu stai deloc rău cu banii în această perioadă, dar nici nu se poate spune că te dau afară din casă.

Cel mai probabil ai avut parte recent de un câştig, iar asta te ajută să te descurci mai bine în această perioadă. Tot ce trebuie să faci este să nu te obişnuieşti cu prea mult bine, pentru că buzunarele se vor goli la un moment dat şi totul va reveni la normal.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de un eveniment care te va lăsa fără bani în buzunar.

Partea bună este că evenimentul nu va fi unul neplăcut, aşa că nu se poate spune că nu cheltui cu plăcere. Cel mai probabil va fi vorba despre o nuntă, un botez sau o aniversare, însă indiferent despre ce ar fi vorba te vei distra la maximum şi nu vei regreta nicio clipă investiţiile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Aceste zile vor fi destul de tensionate, iar asta se va întâmpla din cauza banilor.

Cel mai probabil vrei să pleci într-o vacanţă, iar dorinţele tale diferă de cele ale partenerului de viaţă. Încearcă să vă stabiliţi înainte de toate un buget, după care să vă gândiţi la destinaţie şi la servicii. Cu mai mult calm, veţi lua cea mai bună decizie pentru amândoi.

Leu(22 iulie - 22 august)

O duci destul de bine cu banii în această perioadă, aşa că pe plan financiar nu ai absolut nicio problemă.

Din nefericire, situaţia ta materială ar putea provoca invidii în rândul celor din jur, uneori chiar şi în cazul unor persoane apropiate ţie. Încearcă pe viitor să nu le mai arăţi bunăstarea ta şi nici să nu te lauzi cu reuşitele tale profesionale. Cu cât eşti mai modestă, cu atât lumea te va respecta mai mult!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi una destul de plină pentru că e posibil să trebuiească să munceşti mai mult.

Din păcate, volumul creşte, însă banii rămân aceiaşi. Este necesar să porţi o discuţie cu superiorii tăi pentru a vedea ce planuri au cu tine, altfel e posibil să te opreşti din evoluţie deşi ai mult potenţial. Cere mai mult de la tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Situaţia ta financiară este una destul de bună, iar traiul pe care îl duci este unul mai mult decât modest.

Eşti mulţumită cu ceea ce câştigi, însă de foarte multe ori de plângi de munca pe care trebuie să o faci. Nu ar strica să te relaxezi mai mult şi să nu te mai panichezi atunci când ai multe lucruri de făcut. Dacă te organizezi bine şi nu acţionezi impulsiv, vei reuşi să te îndrepţi pe drumul cel bun.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se pare că dai înapoi în ceea ce priveşte viaţa ta profesională, iar totul porneşte de la bani.

Cu toate că simţi că înveţi lucruri noi pe zi ce trece şi nu te plafonezi la serviciu, salariul nu este unul deloc mulţumitor. În ultima perioadă ai muncit mai mult, însă câştigurile au rămas aceleaşi sau chiar au scăzut. Nu e normal să nu primeşti ceea ce meriţi, aşa că cere-ţi drepturile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ar strica să ceri mai mult de la tine şi să ieşi din zona ta de confort din când în când.

Dacă îţi forţezi puţin limitele, e posibil să câştigi mai mulţi bani pe viitor. Încearcă să te concentrezi pe hobby-urile tale, căci ele îţi pot aduce bani frumoşi. Ascultă de cei din jur dacă aceştia te laudă şi îţi spun că eşti talentată, pentru că nu ar face-o cu intenţii rele!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta e momentul oportun pentru a face o investiţie la care te gândeşti deja de multă vreme.

Nu ar strica să faci primul pas în acest sens încă de luni, pentru că cu cât ai mai mult timp în faţă, cu atât deciziile tale vor fi mai bune. Fie că este vorba despre achiziţionarea unei locuinţe sau a unui autoturism, cert este că eşti pusă pe fapte mari cu riscul de a rămâne cu buzunarele goale o perioadă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele îţi recomandă să asculţi mai mult de rudele tale, în special de părinţi sau soţ.

E posibil ca în ultima perioadă să fi început să cheltui mai mult decât trebuie, aşa că cei dragi vor începe să te atenţioneze. Chiar dacă nu îţi convine să ţi se aducă astfel de observaţii, trebuie să priveşti situaţia cu maturitate şi să încerci să revii pe drumul cel bun cât mai repede cu putinţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În primele zile ale acestei săptămâni vei încerca să te dai pe lângă anumite persoane doar pentru că ştii că relaţia cu acestea îţi va aduce beneficii.

Este în regulă ca din când în când să apelezi la viclenie, însă nu face din asta un scop şi nu adopta o astfel de atitudine dacă acţiunile tale îi afectează negativ pe cei din jur. Păastrează-ţi demnitatea şi profită de conjuncturi în acelaşi timp!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod