Horoscopul banilor în săptămâna 22-28 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu întâmpini probleme pe plan financiar, însă ai putea face rost de mai mulţi bani în această perioadă.

Este foarte important să nu laşi să scape şansele pe lângă tine, aşadar fii cu ochii în patru la locul de muncă. Este o perioadă bună pentru investiţii sau parteneriate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Şarmul tău te poate ajuta în această săptămână să ajungi în preajma unei persoane care să te salveze pe plan profesional.

Chiar dacă vei fi supusă mai multor teste, astrele sunt de partea ta şi te vor ajuta să obţii ce îţi doreşti. Situaţia financiară ţi se va îmbunătăţi simţitor în lunile următoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atenţia nu va fi asupra banilor în această săptămână, ci pe relaţiile pe care le ai în mediul profesional.

Este foarte important să alegi cu grijă cu cine stai de vorbă şi ce informaţii să divulgi. Există riscul ca unele vorbe spuse din vulnerabilitate să fie folosite pentru a-ţi crea o imagine proastă, aşa că încearcă să nu ai încredere în oricine se dă pe lângă tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă o evoluţie spectaculoasă pentru tine pe plan profesional, lucru care vine la pachet şi cu o îmbunătăţire a situaţiei financiare.

Acum ai ocazia de a te face remarcată, aşa că lasă timiditatea deoparte şi luptă pentru ce îţi e pus deoparte. Nu e o idee rea să te apuci de afaceri!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti pusă pe economii în ultima perioadă şi, din fericire, ai toate condiţiile pentru a-ţi achiziţiona un obiect mult dorit în cel mai scurt timp.

Poate fi vorba despre o locuinţă sau despre o maşină, cert este că investiţia e mare şi nu te-ai fi gândit că ţi-o poţi permite. Fii fericită cu ceea ce ai!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai bani de nici nu ştii ce să faci cu ei, de fapt nu atât de mulţi ca alţii, însă e ceva necunoscut şi surprinzător pentru tine.

Situaţia ta financiară a evoluat rapid într-un timp scurt şi e posibil să fii tentată să cheltuieşti fără să gândeşti. Cel mai bun sfat vine din partea partenerului de viaţă, aşa că nu îl ignora!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O afacere în care eşti implicată începe să dea roade în această săptămână, lucru care te bucură nespus de mult.

Sinceritatea şi corectitudinea cu care acţionezi te duce pe culmile succesului mai repede decât sperai, dar ai grijă să nu îţi iei lumea în cap. Dacă ai parteneri în acest proiect, respectă-i şi nu te privi ca pe unicul responsabil.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu eşti prea pricepută atunci când vine vorba de strâns bani, sau poate că nu eşti dispusă să încerci.

Din păcate, în aceste zile vei da piept cu o situaţie care te va pune în faţa faptului împlinit şi vei regreta că nu ai economii. Este foarte important să înveţi din greşeli, iar data viitoare să fii pregătită!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Toată contribuţia ta din mediul profesional va fi dată uitării dacă acum intri într-un con de umbră.

Trebuie să te chinui să te menţii la acelaşi nivel dacă nu vrei ca efectul succesului tău să fie exact pe invers. Banii tăi sunt în pericol, asta ar trebui să te stimuleze de ajuns cât să iei atitudine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vor exista schimbări pe plan profesional pentru tine în această perioadă, dar poţi lucra mai mult la imaginea ta din cadrul locului tău de muncă.

O bună impresie a celor din jur te va ajuta să evoluezi mai repede şi, astfel, să câştigi mai mulţi bani. Poţi scoate bani frumoşi dintr-o pasiune de-a ta, cu siguranţă nu ţi-ar strica un venit suplimentar!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dispui de resursele necesare pentru a face o investiţie sau pentru a te implica într-o afacere.

Partea cea mai delicată va fi aceea care priveşte actele, aşa că ai mare grijă ce semnezi. Dacă ai un minim de nesiguranţă cu privire la vreo condiţie, nu ezita să te informezi înainte de a acţiona. Situaţia ta financiară va rămâne neschimbată deocamdată.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti pusă pe fapte mari în această săptămână, mai exact pe schimbări profesionale radicale.

Dacă nu eşti mulţumită de banii pe care îi câştigi şi consideri că meriţi mai mult, nimic nu te poate opri să îţi cauţi ceva mai bun. Încearcă, totuşi, să fii discretă până în momentul în care eşti sigură de ceva anume. Nu ar fi rău să spui da şi afacerilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod