Horoscopul banilor în săptămâna 29 octombrie-4 noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele sunt de partea ta şi te ajută în ceea ce priveşte afacerile în aceste zile.

Începi săptămâna în forţă şi eşti pusă pe fapte mari, ceea ce înseamnă că nimeni nu te poate opri dacă ţi-ai pus ceva în minte. Faptul că ai ţeluri înalte te ajută să evoluezi rapid în carieră şi să câştigi mai mulţi bani. Încăpăţânarea ta se dovedeşte în aceste condiţii a fi o calitate de nepreţuit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Faci paşi mici, dar importanţi în carieră în această săptămână.

Cel mai probabil vei ieşi în evidenţă prin originalitatea cu care îţi îndeplineşti sarcinile şi vei fi remarcată exact de cine trebuie. De aici până la avansare nu mai este decât un pas, însă tot trebuie să ai răbdare şi să nu te comporţi ca şi când eşti deja învingătoare. Situaţia financiară se va îmbunătăţi simţitor în viitorul apropiat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune în ceea ce priveşte situaţia ta financiară în această săptămână.

Toată munca asiduă pe care ai depus-o până acum la serviciu cunoaşte acum primele rezultate pozitive. Dacă până acum erai sceptică cu privire la abilităţile tale profesionale, din acest moment vei căpăta mult mai multă încredere în tine. Te bucuri de încurajările şi suportul celor dragi, iar asta e un plus pentru cariera ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele te sfătuiesc să ai mai multă grijă de banii pe care îi câştigi în această săptămână.

Chiar dacă există tentaţii la tot pasul, tu trebuie să le faci faţă până când situaţia ta financiară va fi una stabilă. Chiar dacă te descurci destul de bine şi duci un trai modest de care nu te poţi plânge, e clar că trebuie să depui mai multe eforturi ca să îţi poţi permite tot ce visezi. Gândeşte pe termen lung şi prioritizează-ţi dorinţele.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu rata oportunităţi profesionale grozave din cauza problemelor externe.

Chiar dacă ai multe pe cap, încearcă pe cât posibil să profiţi la maximum de ocaziile care ţi se oferă la serviciu. Acceptă cele mai multe dintre propunerile care ţi se fac, pentru că măcar una dintre ele va fi lozul tău câştigător. Cu cât faci mai multe lucruri, cu atât şansele de a evolua şi de a câştiga mai mulţi bani cresc.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ultima perioadă nu ai dus-o prea bine cu banii, însă începând cu această săptămână te vei redresa.

Cu toate acestea, încearcă să nu cheltui tot salariul imediat ce îl primeşti, pentru că astfel rişti să revii la situaţia anterioară. Fă o listă, pentru că oricum e ceva ce te reprezintă, şi prioritizează-ţi cheltuielile. Din când în când îţi poţi face şi mofturile, însă nu ignora sfaturile pe care ţi le dau persoanele dragi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ultima perioadă nu ai dus-o prea bine cu banii, însă începând cu această săptămână te vei redresa.

Cu toate acestea, încearcă să nu cheltui tot salariul imediat ce îl primeşti, pentru că astfel rişti să revii la situaţia anterioară. Fă o listă, pentru că oricum e ceva ce te reprezintă, şi prioritizează-ţi cheltuielile. Din când în când îţi poţi face şi mofturile, însă nu ignora sfaturile pe care ţi le dau persoanele dragi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În aceste zile este favorizată munca în echipă, fie că este vorba de job-ul tău, fie de pasiunile tale.

Astfel, responsabilităţile vor fi mai puţine şi vei reuşi să dai randament mai mare. Chiar dacă situaţia finaciară nu ţi se va îmbunătăţi instantaneu, cert este că îţi pavezi un drum lin spre succes. Încearcă, de asemenea, să asculţi de sfaturile persoanelor cu mai multă experienţă în domeniu decât tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Din păcate, aceste zile nu vin cu veşti deloc bune în ceea ce priveşte banii.

Se anunţă cheltuieli majore din cauza unor evenimente neprevăzute şi, în acelaşi timp, neplăcute. Dacă îţi restrângi cumpărăturile la maximum vei reuşi să te descurci cât de cât, însă gaura din buget va fi extrem de greu de acoperit pe viitor. Încearcă să nu îţi pierzi cumpătul, pentru că vei primi ajutor în caz de nevoie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă te descurci destul de bine cu banii.

Acest capitol nu este unul de interes pentru tine în această perioadă şi nici nu necesită prea multă atenţie. Încearcă pe cât posibil să îţi concentrezi atenţia către lucrurile cu adevărat importante care se petrec în viaţa ta în aceste clipe.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Simţi că ceea ce faci pe plan profesional nu e ceea ce te reprezintă şi, cel mai probabil, nu eşti impulsionată nici financiar.

Săptămâna aceasta ar trebui să te axezi pe planurile tale de viitor şi să îţi trasezi linii în ceea ce priveşte direcţia pe care să o urmezi. Ia în considerare o reorientare profesională sau încearcă să câştigi bani şi din alte activităţi pe lângă job-ul tău actual.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E momentul să laşi invidia deoparte şi să te concentrezi doar pe treburile tale, asta dacă vrei să ajungi departe în ceea ce priveşte cariera ta.

Dacă nu faci decât să tânjeşti la succesul celorlalţi, nu faci altceva decât să regresezi. Ai nevoie de mai mulţi bani pentru a putea să te descurci cu toate cheltuielile pe care le ai, de aceea nu pierde timpul şi pune osul la treabă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod