Horoscopul banilor în săptămâna 5-11 februarie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o perioadă numai bună pentru a încerca să te perfecţionezi şi pentru a învăţa lucruri noi.

Primeşti o mulţime de şanse pentru a te înscrie la cursuri care te pot ajuta pe viitor în carieră. Cu toate că situaţia ta financiară va rămâne neschimbată în viitorul apropiat, asta nu înseamnă că în câteva luni nu vei vedea o evoluţie în ceea ce priveşte banii. Fii perseverentă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să fii foarte serioasă în ceea ce priveşte munca şi locul tău de muncă.

În această săptămână ai şansa să te remarci dacă eşti perseverentă şi nu refuzi nicio sarcină care îţi este atribuită. Nu vei câştiga mai mulţi bani acum, dar se anunţă veşti bune în viitorul apropiat. Cel mai probabil, o afacere extrajob te va ajuta în acest sens.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ar fi bine să îţi iei inima în dinţi în aceste zile şi să faci o mişcare în ceea ce priveşte cariera ta.

Ai nevoie de mai mulţi bani decât până acum în viitorul apropiat, iar asta înseamnă că trebuie să schimbi ceva. Nu vei primi nimic în plus dacă nu ceri sau dacă nu lupţi pentru asta. Ascultă de sfaturile celor din jur şi dă dovadă de curaj, e important să ieşi din zona ta de confort!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important să faci tot ce ţi se cere în această săptămână, altfel ai putea fi sancţionată.

Nu e cazul să laşi orgoliul să iasă la iveală tocmai acum când ai atâta nevoie de bani. Nu îţi risca poziţia şi nu pune în pericol situaţia ta financiară. Chiar dacă vei avea mai mult de muncit, nu îţi poţi permite să fii superficială.

Leu(22 iulie - 22 august)

E necesar să iei din când în când pauze pentru a te relaxa, altfel nu vei reuşi să dai randament la locul de muncă.

Săptămâna aceasta vei avea parte de cheltuieli suplimentare şi de aceea eşti impulsionată să exagerezi cu munca. Chiar dacă te forţezi, nu vei reuşi să câştigi mai mulţi bani. Sfatul astrelor este să faci puţin, dar bine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei avea parte de modificări la locul de muncă în ceea ce priveşte volumul sarcinilor primite.

Cu toate acestea, e posibil ca salariul să îţi crească, însă te aşteptai la acest lucru. E foarte important să te organizezi financiar la fel de bine ca şi până acum, pentru a evita neplăceri ce pot apărea peste câteva luni. Gândeşte pe termen lung!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti pusă pe cheltuială şi pe răsfăţ, lucruri care nu te caracterizează.

Din fericire pentru cei de lângă tine, mai ales pentru persoana iubită, această veste pică numai bine. Îţi planifici vacanşe, ba chiar cumperi deja biletele, şi decizi că trebuie să investeşti mai mult în tine. Plăcerile şi dorinţele pe care le ai trebuie satisfăcute din când în când fără exagerare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi te ajută să câştigi mai mulţi bani.

Paşii tăi se îndreaptă către o uşă pe care ţi-o doreai demult deschisă, însă abia acum ai ocazia să treci prin ea. Nu rata oportunităţile care ţi se oferă, cu toate că ai multe pe cap în aceste zile. Mai mult decât atât, un proiect mai vechi îşi face abia acum vizibile rezultatele. Şi sunt bune!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Orice muncă pe care o vei face suplimentar în această săptămână va fi răsplătită pe măsură.

Condiţia este să nu o faci cu acest scop, ci cu scopul de a fi responsabilă şi de a arăta şefilor cât eşti de muncitoare indiferent de premiu. Seriozitatea şi devotamentul vor cântări mai mult decât munca în sine. Nu e indicat să faci schimbări drastice în carieră!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să fii stăpână pe tine în această săptămână şi să nu iei decizii impulsive la locul de muncă.

Chiar dacă sunt lucruri care te deranjează la serviciu, e necesar să nu le bagi în seamă, altfel ai putea regreta. Ai putea fi tentată să îţi dai demisia, însă doar pentru că te afli într-un moment de slăbiciune, nu pentru că aşa e corect şi benefic.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situaţia ta financiară ţi-ar putea crea probleme în această săptămână, mai ales dacă ai copii.

E posibil să apară unele cheltuieli neprevăzute în ceea ce îi priveşte şi vei avea nevoie de ajutorul celor din jur. Dacă chiar nu poţi rezolva fără să te împrumuţi, apelează cu încredere la părinţi sau la fraţi şi surori. Familia este singura care va fi lângă tine în astfel de cazuri. În plus de a sta, nu trebuie să ştie nimeni altcineva prin ce greutăţi treci tu!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă nu te înţelegi bine cu colegii de muncă, e posibil ca şi rezultatele profesionale să întârzie să apară.

Chiar dacă nu îi tolerezi, e indicat să nu arăţi acest lucru, mai ales în faţa superiorilor. Din când în când, e bine să ţii pentru tine anumite sentimentul cu riscul de a deveni o persoană ipocrită. Încearcă să îţi vezi interesul şi să lupţi pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia materială.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod