Horoscopul banilor în săptămâna 6-12 noiembrie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional şi financiar în această săptămână.

E posibil ca acum să culegi roadele muncii tale, dar nu este exclus nici să primeşti o moştenire sau o sumă de bani pe care cineva trebuie să ţi-o restituie. Datorită acestei schimbări vizibile, vei reuşi în aceste zile să îţi îndeplineşti un vis de care nu poţi scăpa de multă vreme. Dacă vrei să faci o investiţie majoră, cercetează bine terenul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta pui bazele unei afaceri, care cel mai probabil va fi una de succes.

Ai cercetat suficient terenul astfel încât să nu dai greş. Este foarte important să lucrezi în echipă şi să încerci să te înţelegi cu acei colegi sau parteneri care ştii că te pot ajuta. Nu se pune problema că astfel ai putea profita de ei, aşa că ţine de relaţiile cu ei şi după ce parteneriatul vostru se încheie. Profesional îţi merge din ce în ce mai bine şi ai toate şansele să te îmbogăţeşti curând.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu întâmpini probleme cu banii, dar în ultima perioadă nu ai fost prea mulţumită de locul tău de muncă din diverse motive.

Din fericire, relaţiile cu colegii sau şefii se îmbunătăţesc şi te vei simţi mult mai confortabil în locul în care munceşti. Drept urmare, începând din această săptămână lucrezi cu mai mult spor, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Este foarte important să faci ceea ce îţi place şi să fii mai curajoajă cu privire la alegerile pe care să le faci pentru a fi fericită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei primi o sumă de bani pe care o aşteptai de mult timp în aceste zile.

Te vei simţi extrem de bine pentru că totul este meritat, iar asta îţi va da mai multă încredere în tine. Nu înceta nicio clipă să înveţi lucruri noi, pentru că dacă te mulţumeşti cu ce ştii şi cu ceea ce faci nu vei avea ocazia de a evolua profesional. Cariera este foarte importantă pentru tine, totuşi nu trebuie să te concentrezi numai pe acest plan al vieţii tale. Fii echilibrată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai toate motivele să munceşti mai mult în aceste zile, pentru că banii nu îţi sunt deloc de ajuns.

O situaţie imprevizibilă te pune în dificultate, ceea ce înseamnă că trebuie să găseşti soluţii rapide pentru a-ţi rotunji veniturile. Fie alegi să îţi iei un al doilea job, fie lucrezi suplimentar, cert este că nu trebuie să stai cu mâinile în sân. Cel mai probabil, soarta câtorva persoane din jurul tău depinde de tine, aşa că dacă stă în responsabilitatea ta să îi ajuţi, fă-o cu toate resursele!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci deloc rău cu banii şi reuşeşti să faci economiile mult dorite.

Din fericire pentru tine, vei primi o sumă substanţială de bani care te va scăpa de eforturile depuse până acum. Începând de joi vei avea o altă perspectivă asupra vieţii şi vei reuşi să îţi îndeplineşti un vis măreţ. Începe demersurile pentru o achiziţie şi nu te mai uita în urmă. Dacă continui să despici firul în patru, e posibil să te întorci din drum. Nu permite ca acest lucru să se întâmple!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Banii nu sunt o problemă pentru tine, dar stai cu grija lor tot timpul.

Simţi că nu îţi ajung pentru ceea ce ţi-ai propus şi nu eşti dispusă să faci unele compromisuri în ceea ce priveşte investiţiile. Se poate spune că nu ai ajuns la acea maturitate în care să poţi lua decizii serioase fără ca cineva să te împingă de la spate, însă astfel ai putea rata oportunităţi grozave. În viaţă ca să câştigi, trebuie mai întât să pierzi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fereşte-te pe cât posibil să semnezi acte şi documente importante în această săptămână.

E posibil ca din cauza oboselii să faci unele lucruri greşit, fără şansa de a le mai putea repara. Ţine-te departe de orice hârţogărie şi concentrează-te doar pe munca şi sarcinile tale de zi cu zi. Fiind atât de ancorată în treburile uzuale, ai putea fi remarcată şi ai putea fi dată ca exemplu bun de urmat în faţa colegilor tăi. În fond, pentru evoluţie ai nevoie de o imagine bună!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca săptămâna aceasta să fie una destul de agitată şi cel mai probabil din cauza faptul că îţi schimbi locul de muncă sau funcţia din cadrul companiei în care activezi acum.

Totul se va rezuma la dosare, mutat birouri, relaţionat cu oameni noi, iar asta te va debusola şi obosi puţin. Cu toate că nu îţi va fi deloc uşor în primele zile, în weekend ai şansa de a-ţi reîncărca bateriile pentru ca de lunea viitoare să începi cu forţe proaspete şi cu energie pozitivă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important să te gândeşti bine la un plan de investiţii, pentru că economiile tale nu ar trebui să fie ţinute la saltea.

Deţii o sumă frumuşică, aşa că poţi începe propria afacere sau poţi achiziţiona un imobil care să îţi aducă profit. Soluţii sunt multe, trebuie doar să le cauţi şi să vrei să alegi una dintre ele într-un final. O persoană apropiată ţie îţi va fi alături cu sfaturi şi suport emoţional. Ai nevoie de încurajări pentru a porni pe un drum nou!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te confrunţi cu probleme financiare serioase în această săptămână, dar te aşteptai la asta deja de ceva vreme.

Nu te descurci deloc cu banii pe care îi câştigi, de aceea ar trebui să fii mai ambiţioasă şi mai determinată să schimbi ceva. Chiar dacă îţi este greu să ieşi din zona ta de confort, a sosit momentul să pui osul la treabă. Găseşte-ţi un alt loc de muncă sau fă ceva în plus faţă de cel actual, însă cât mai curând posibil. Până se aranjează puţin lucrurile vei primi suport financiar de la o rudă apropiată.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă mai mulţi bani pentru tine în această perioadă, dar lucrurile merg din ce în ce mai bine pe plan profesional.

Ai parte de o evoluţie fulminantă şi în mare parte datorită abilităţilor tale, dar şi a conjuncturii astrale. Nu este exclus să trebuiască să pleci în delegaţii sau în schimburi de experienţă, dar ele au cele mai mari şanse de a te ajuta să creşti şi mai rapid. Profită de această perioadă bună din cariera ta pentru a obţine cât mai multe beneficii!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod