Horoscopul banilor în săptămâna 7-13 august

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în aceste zile, cert e că viitorul e promiţător.

Este foarte important să lucrezi în echipă şi să fii în relaţii bune cu cei din jurul tău, mai ales pe plan profesional. Cu cât eforturile tale de a fi cea mai bună vor fi mai mari, cu atâ ai mai multe şanse să fii remarcată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Stai bine la capitolul bani în aceste zile, dar trăieşti cu teama că ai putea pierde tot.

Ar trebui să încerci să te relaxezi mai mult şi să te bucuri de ceea ce câştigi. Ai cheltuit destul de mulţi bani săptămânile trecute, însă ai făcut-o pentru un scop nobil.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti destul de strângătoare, însă nu uiţi să te bucuri din când în când de ceea ce câştigi.

Nimic nu te poate opri atunci când îţi pui ceva în cap, de aceea rişti ca dintr-o dată să rămâi falită. Ascultă de sfaturile celor dragi pentru a reuşi să aduci echilibrul în viaţa ta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu este exclus să întâmpini probleme financiare în această săptămână pe plan profesional, dar din fericire nu îţi e afectată situaţia financiară.

Te descurci destul de bine din acest punct de vedere, lucru care te poate clasa pe o poziţie mult mai bună decât cea existentă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ar fi greştit să încerci o nouă tehnică de comunicare cu superiorii tăi.

Dacă vrei să obţii o mărire salarială sau poate chiar o poziţie mai bună, trebuie să discuţi deschis cu ei. Nu duci lipsă de bani, însă nimănui nu îi strică mai mult, iar cel mai important lucru este să lupţi să evoluezi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ar strica să găseşti noi modalităţi de a câştiga mai mulţi bani în aceste zile.

Te descurci bine în ceea ce priveşte acest sector al vieţii tale, dar există riscul apariţiei unor cheltuieli neprevăzute care te pot da peste cap. Dând dovadă de mai multă maturitate, vei reuşi să faci faţă oricărei provocări.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acum ai şansa de a pune mâna pe o ofertă excepţională pe plan profesional.

Nimic nu îţi poate sta în cale atât timp cât ştii unde vrei să ajungi. Cel mai probabil, miercuri sau joi îţi va ieşi în cale o oportunitate grozavă. Trebuie să profiţi la timp de tot ce ţi se oferă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cu cât stai mai departe de bârfele de la locul de muncă, cu atât vei avea şansa de a evolua profesional mai rapid ca ceilalţi.

Nu trebuie să pleci urechea la tot ce auzi şi nici să te angajezi în discuţii despre probleme care nu te privesc. Sfatul unei persoane cu mai multă experienţă de viaţă îţi poate fi foarte util.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru afaceri şi tranzacţii financiare.

Tot ce trebuie să faci este să te încrezi doar în acele persoane pe care le cunoşti de mai demult şi să nu îţi pui banii la bătaie dacă nu ai vreo garanţie. Orice altă bucurie de pe alt plan al vieţii nu te satisface atât de mult ca setea după bogăţie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Poţi cunoaşte o reuşită pe plan profesional în această săptămână.

Eşti în perioada ta de glorie în acest moment, aşa că ai face bine să profiţi la maximum de această ocazie pentru a obţine tot ce e mai bun pentru tine. Fie îţi vei schimba locul de muncă, fie vei obţine o promovare, cert e că se anunţă numai veşti bune pe acest plan.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei câştiga mai multi bani în aceste zile, dar vei avea ocazia de a experimenţa şi învăţa extrem de multe lucruri noi.

Nimic nu te opreşte din dorinţa ta de a evolua şi de a fi cea mai bună, iar ambiţia ta va fi remarcată la un moment dat exact de cine trebuie. Ai încredere în tine şi nu te lăsa întoarsă din drum de niciun obstacol!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ar putea exista riscul unor discuţii în contradictoriu cu partenerul din cauza banilor.

Fie că e vorba despre o investiţie majoră sau în unele cazuri nefericite, de divorţ, cert este că cu greu te vei putea calma. Nu ai probleme cu banii, însă nu poţi suporta să pierzi ceva ce îţi este cuvenit!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod