Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea în săptămâna 26 septembrie-2 octombrie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina probleme majore în această săptămână, însă vei avea parte de unele tensiuni pe plan sentimental.

Viaţa ta amoroasă nu este una prea reuşită, însă acest lucru se întâmplă pentru că priveşti mereu doar partea goală a paharului. Este important să nu dai curs contrazicerilor dintre tine şi partener, altfel situaţia poate degenera.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de ghinioane în această săptămână, ci din contră lucrurile încep să se mişte pe toate planurile vieţii tale.

Cel mai probabil te vei simţi împlinită pe plan sentimental, iar cariera în plină ascensiune îţi aduce liniştea mult dorită. Câştigi brusc mai mulţi bani, şi chiar dacă cheltuielile cresc, asta nu te împiedică să trăieşti în lux.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, nici măcar mici probleme.

Ştii cum să ieşi din situaţii limită şi te descurci indiferent de situaţia în care eşti pusă. Ai o listă de priorităţi de la care nu te abaţi şi un plan serios de bătaie pentru viaţa ta profsională. Cariera ta este în plină ascensiune şi îţi aduce satisfacţiile mult dorite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă pe plan amoros lucrurile merg mai bine decât te-ai fi aşteptat, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cariera ta.

Te afli în acest moment într-o situaţie extrem de încordată la locul de muncă, situaţie în care ai ajuns doar din cauza ta. Faptul că eşti obosită, nu te mai implici sau îţi faci treaba de mântuială îţi poate crea neplăceri şi discuţii aprinse cu şefii. Te afli în risc major de a-ţi pierde locul de muncă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea parte de necazuri în această săptămână, însă traversezi o perioadă agitată şi intensă.

Ce-i drept, este doar alegerea ta, însă chiar dacă e mai chinuitor acum pentru tine, în viitorul apropiat vei culege roadele muncii tale. Nu se anunţă schimbări majore pe niciun plan, dar se zăresc numai lucruri bune în curând.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

La locul de muncă sau la şcoală îţi merge excepţional, şi deşi eşti la început de drum, vei cunoaşte primele rezultate bune ale eforturilor tale.

Te vei face remarcată şi poate chiar vei fi premiată pentru competenţele dobândite. Pe plan sentimental nu este chiar pace, însă în weekend îi poţi pregăti o surpriză partenerul de viaţă care vă poate salva relaţia dintr-un eventual impas.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Singurele probleme pe care le vei întâmpina în această săptămână vor fi cele de ordin sentimental.

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, planurile tale de viitor care îl includ şi pe iubitul tău ar putea să se ducă pe apa sâmbetei. Tensiunile şi certurile dintre voi pornesc de la nimicuri, însă faptul că nu ştiţi unde să vă opriţi creează exact ceea ce duce la îndepărtarea voastră.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă neplăcerile pe care le întâmpini în această perioadă nu sunt cele mai grave, asta nu înseamnă că eşti scutită complet de ele.

Nici pe plan profesional şi nici amoros nu ai parte de linişte, însă la finalul săptămânii apele se vor linişti. Eşti acuzată de partener că îl sufoci, ceea ce îţi provoacă nervi şi schimbări ale comportamentului. La locul de muncă ia în considerare şi părerea celorlaţi dacă nu vrei să o păţeşti!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Poţi transforma orice mică problemă într-o situaţie favirabilă ţie în această săptămână.

Indiferent de planul vieţii tale, cum vezi că ceva se îndrepta către o direcţie greşită, ia atitudine şi schimbă-i traseul. Pe plan amoros poţi duce o cearta la o împăcare de zile mari, iar la serviciu profită de oportunităţile care ţi se oferă pentru a te afirma!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cariera ta te lasă complet fără energie şi asta îţi pate da o stare generală de nervozitate.

E important să te controlezi cât mai mult dacă nu vrei să provoci tensiuni şi pe celelalte planuri ale vieţii tale. Rezultatele de pe plan profesional sunt spectaculoase, însă e nevoie de multe sacrificii pentru a obţine ce ţi-ai propus.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă pe plan profesional nu vei avea parte de evenimente notabile, pe plan amoros nu scapi de reproşuri din partea iubitului sau a soţului.

Faptul că l-ai pus pe loc secund în ultima perioadă începe să aibă rezultate nedorite. Încearcă măcar în weekend să îl împaci, bineînţeles dacă simţi că trebuie să faci acest lucru!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E nevoie de sacrificii şi compromisuri dacă vrei să obţii ceva în aceasă săptămână.

Chiar dacă nu îţi convine, trebuie să munceşti cu mai multă dăruire şi să lupţi dacă vrei să câştigi mai mulţi bani. Nimic nu îţi pică din cer, nici măcar pe alte planuri ale vieţii tale. Partenerul de viaţă are aşteptări mai mari de la tine şi te va forţa să renunţi la critică fie că vrei, fie că nu!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod