Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 17-23 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începi săptămâna în forţă, cel puţin pe plan amoros.

Te afli în proces de consolidare a relaţiilor cu persoanele pe care le iubeşti şi, se pare, că rezultatele sunt mai rapide decât te aşteptai. Fie că ai un partener de puţin timp sau o relaţie de lungă durată, cert este că în aceste zile te vei bucura de armonie şi gesturi de iubire.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta trebuie să acorzi o mai mare atenție vieții tale sentimentale.

Ar trebui să renunți la planuri și să profiți de spontaneitatea care te caracterizează. Nimic nu poate sta în calea fericirii voastre dacă reușiți să trăiți clipa. În cazul în care ești singur, nu ezita sa îți faci tot mai mulți prieteni!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână se anunță conflicte în cuplu. 

Cel mai probabil, tensiunile dintre tine și partener se rezumă la tăcere, indiferență și ignorare, și nicidecum răfuieli vulcanice. Dacă ești singur, e rost de întâlniri și de distracție, însă fără să te implici sentimental. Acest lucru este în beneficiul tău, în special dacă ai trecut recent printr-o despărțire. 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu este o săptămână prea bună pentru tine în ceea ce priveşte dragostea.

Se pare că problemele dintre tine şi partener s-au înteţit, lucru care vă îngreunează comunicarea din ce în ce mai mult. Fără să vorbiţi între voi, nu veţi putea să găsiţi vreo cale de scăpare. Dacă eşti singur, concentrează-te mai mult pe dezvoltarea personală şi lucrează la stima de sine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână bună pentru prietenii şi parteneriatele profesionale noi, însă nu pentru a încerca să te implici într-o relaţie amoroasă cu cineva.

Din fericire, astrele îţi călăuzesc paşii şi te ajută să stai departe de persoanele nepotrivite. Dacă eşti implicat într-o relaţie, cel mai probabil te simţi blocat şi ai vrea să încerci altceva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi una spectaculoasă pentru tine.

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, te bucuri, poate, de cea mai frumoasă perioadă din viaţa ta. Se pare că tu şi partenerul tău aţi ajuns la acel echilibru care vă poartă fără să vă daţi seama spre o altă etapă a relaţiei voastre. Se anunţă numai veşti bune pentru tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Sacrificiile pe care le-ai făcut pentru partenerul tău de viaţă vor fi răsplătite în această săptămână.

Chiar dacă le-ai făcut pentru liniştea şi bunăstarea relaţiei voastre şi, nicidecum, pentru a primi ceva la schimb, e clar că există o dreptate divină undeva. Cel mai probabil, ceea ce vei primi va fi un lucru material, însă unul pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna şi la care nici nu îndrăzneai să speri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În acest început de săptămână vei avea ghinionul de a întâlni o persoană care îţi poate influenţa în mod negativ relaţia amoroasă.

Dacă cuplul din care faci parte este unul clădit recent, aşadar nu e foarte bine sudat, atunci e posibil să se ajungă la despărţire. În cazul în care ai o relaţie de lungă durată, şansele ca aceasta să se destrame vor fi mult mai mici. Cu toate acestea, nu este exclus să vă zguduie bine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta te vei enerva destul de uşor pe partenerul de viaţă, iar acest lucru îl poate pune pe fugă.

Astrele te sfătuiesc să nu mai fii atât de impulsiv dacă nu vrei să rămâi singur. Chiar dacă ţi se pare o joacă, nu e deloc aşa! Dacă eşti singur, e necesar să renunţi la pretenţiile exagerate dacă vrei să îţi găseşti pe cineva alături de care să trăieşti o poveste de iubire.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi bune pentru tine în ceea ce priveşte liniştea sufletească.

Se pare că responsabil pentru starea ta de bine este partenerul tău care te răsfaţă şi este mai romantice decât în mod normal. Chiar dacă ţi se va părea suspect comportamentul lui, încearcă să nu găseşti nod în papură, ci doar să te bucuri de ceea ce primeşti.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această perioadă, nu îți stă deloc gândul la dragoste adevărată și la relații serioase.

Se pare că îți dorești mai multă distracție, mai multe experiențe noi și aventuri amoroase chir interzise. Cu toate acestea, încearcă să nu rănești pe nimeni cu acțiunile tale. La urma urmei, totul se plătește!  

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Începutul acestei săptămâni va fi unul plin de dovezi de iubire și gesturi romantice din partea partenerului sau a admiratorilor. 

Se pare că vocea rațiunii îți șoptește că nu trebuie să crezi chiar orice și să nu te lași manipulat de vorbe frumoase. Atât timp cât acestea nu sunt susținute de fapte, nu le da nicio șansă celor care le spun! 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod