Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 17-23 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Din punct de vedere sentimental, lucrurile vor sta excelent pentru tine în această săptămână!

Dacă aveai impresia că iubitul tău este foarte egoist şi că te pune mereu pe planul secund, acum îţi va arăta cât de mult te apreciază de fapt!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Sătulă de reproşuri nefondate, vei decide în prima parte a săptămânii să iei taurul de coarne şi să îţi faci dreptate singură!

Totuşi, s-ar putea să ai parte de încă un şoc deoarece partenerul tău de viaţă se va dovedi mai încăpăţânat decât îl ştiai!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu şi iubitul tău aţi ajuns la un nivel de înţelegere şi echilibru care ar face orice alt cuplu invidios!

Cu toate acestea, nu e cazul să te culci pe o ureche deoarece roata se poate întoarce oricând! Rămâi conectată la realitate!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

N-ar trebui să permiţi altor persoane să se bage în relaţia ta de iubire!

Dacă în această săptamană o să simţi câteva influenţe externe din partea rudelor, ar trebui să iei atitudine şi să spui verde în faţă ce anume te deranjează! În weekend situaţia va deveni mai complicată, dar nu e vorba de lucruri foarte grave!

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru nativul din Leu, cele şapte zile care vor urma se anunţă a fi extrem de dificile.

Dacă nu vei reuşi să îţi stăpâneşti emoţiile, vei avea de suferit! Nu uita să ceri o mână de ajutor atunci când te vei simţi depăşită de situaţie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti foarte implicată în problemele de la job şi ai uitat să te dedici persoanelor care contează cu adevărat.

Inevitabil, vor apărea tensiuni între tine şi iubit, iar dacă nu vei ştii să reacţionezi cu calm, situaţia va degenera! Dacă iubitul nu o face, renunţă măcar tu la orgoliu pentru a evita o catastrofă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptamană nu se vor întâmpla lucruri foarte importante pentru tine din punct de vedere sentimental.

Având în vedere că ai o relaţie de care eşti destul de mulţumită, nu îţi doreşti decât ca lucrurile să meargă la fel ca până acum, iar pentru asta nu trebuie să faci eforturi deosebite!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti foarte pasională şi posesivă, iar atunci când cineva te calcă pe coadă, reacţionezi violent.

Ca atare, în această săptămână o să te cerţi destul de urât cu anumite fete, convinsă fiind că au întrecut o anumită limită faţă de partenerul tău. N-ar strica să fii puţin mai raţională!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti extrem de visătoare în această săptamană şi din această cauză s-ar putea să ratezi câteva oportunităţi importante de relaxare.

Cum iubitul tău ţi-a mai atras atenţia şi în trecut să fii mai prezentă, acum va trece la urmatorul nivel: te va pedepsi sau nu va vorbi cu tine o perioadă! Arată-i că îţi pare rău pentru eroarea făcută!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În prima parte a acestei perioade lucrurile vor merge excelent pentru tine şi bărbatul de lângă tine, dar, cu toate acestea, nu trebuie să îl lauzi prea mult!

Păstrează o doză de nemulţumire faţă de acesta, dacă vrei să fie permanent atent cu tine! Pe de altă parte, atât vineri, dar mai ales în weekend, vă veţi certa destul de serios!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu excepţia ta, nimeni nu mai crede în poveşti cu zâne şi prinţi din poveste!

Sigur, e frumos să visezi şi să îţi doreşti să trăieşti într-o lume ideală, dar în această săptămână un anumit eveniment te va trezi la realitate instant! Dă dovadă de mai multă seriozitate atunci cand vine vorba de iubire şi nu trata totul ca pe o joacă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă simţi că ai nevoie de mai mult spaţiu de la partenerul de viaţă, de ce nu îi spui deschis asta?

Sigur, se va da uşor rănit la început, dar pe viitor îţi va fi mult mai uşor să faci orice activitate! Nu uita, orice e prea mult, strică!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod