Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 19-25 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă simţi că partenerul de viaţă te sufocă, încearcă să iei o pauză de la viaţa voastră de până acum şi să te linişteşti.

Prietenii sunt soluţia cea mai bună de a ieşi din acest impas, atât tu, cât şi iubitul tău aveţi nevoie de timpul vostru şi doar al vostru. Chiar şi singurătatea e benefică în situaţia ta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îi cucereşti pe cei din jurul tău fără să îţi dai seama şi e posibil să ai probleme din această cauză fără voia ta.

Şarmul tău este de neoprit, iar dacă ai un iubit sau deja o familie, ar putea ieşi scântei. În cazul în care eşti singură şi disponibilă, atitudinea ta este numai bună pentru a te cupla cât ai clipi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Viaţa ta sentimentală traversează o perioadă bună, ceea ce înseamnă că acum te poţi ocupa şi de alte sectoare ale vieţii tale.

Împreună cu partenerul tău de viaţă, încearcă să ieştiţi mai mult în oraş şi să socializaţi. Aveţi nevoie de puncte de vedere noi, de veşti şi de informaţii pe care nu le vei descoperi dacă staţi închişi între patru pereţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile merg excepţional pentru tine în dragoste. Spre surprinderea ta, o schimbare pe care ai făcut-o în relaţie ţi-a adus extrem de multe beneficii.

Ai parte de linişte şi de mai multă iubire, iar apropierea dintre tine şi partener este vizibilă atât pentru voi, cât şi pentru cei din jur. Nativele singure, însă, trebuie să mai aştepte până la găsirea perechii potrivite.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti mult mai liniştită pe plan sentimental în această perioadă, însă eşti destul de neatentă la viaţa ta de cuplu.

Lucrurile merg bine din inerţie sau datorită eforturilor partenerului de viaţă, dar tu nu faci nimic în acest sens. Te bucuri de roade, însă la un moment dat totul se va sfârşi. Încearcă să fii mai prezentă până nu îţi enervezi iubitul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile.

Toate lucrurile care nu funcţionau până acum, deşi ai depus eforturi în acest sens, îşi găsesc rezolvări neaşteptate. Indiferent de relaţia pe care o ai, se întâmplă ceva şi va deveni mai strânsă. Nu e exclus ca un eveniment nefericit să te apropie de partenerul de viaţă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca în această săptămână să intervină o răceală între tine şi partener.

Acest lucru nu se va întâmpla peste noapte sau din senin, ci vine în urma tachinărilor tot mai prezente în relaţia voastră în ultimul timp. Dacă nu realizaţi şi nu vă opriţi la timp, o mică ceartă se poate transforma într-un mare scandal.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă multă linişte şi iubire în viaţa ta sentimentală în aceste zile.

Surprinderea vine pentru că nici tu şi nici iubitul tău nu faceţi nimic în acest sens. Totul merge de la sine şi nu ai cum să nu te bucuri că vă potriviţi şi completaţi atât de bine. Nativele singure, însă, au nevoie de mai mult curaj pentru a putea să îţi atingă ţelurile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele îţi recomandă să fii mult mai prezentă în ceea ce priveşte relaţia ta de cuplu.

Această săptămână este decisivă pentru cei care sunt la început de drum, vei fi supusă la numeroase teste şi cel mai probabil vei fi dezamăgită de rezultat. Pentru cuplurile trainice, acum este momentul să faceţi o schimbare majoră în viaţa voastră, ceea ce poate însemna o evoluţie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Un eveniment care se va petrece în această săptămână îţi va deschide ochii în ceea ce priveşte relaţia cu cei dragi.

Îţi vei da seama în sfârşit că nu le-ai acordat dragostea şi atenţia pe care o meritau, însă nu e timpul pierdut pentru a compensa. Partenerul tău de viaţă ţi-a fost alături şi îţi va fi în continuare, ba chiar te va ghida să devii un om mai echilibrat!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fie că eşti singură sau nu, săptămâna aceasta e rost de schimbări, şi unele spre bine chiar.

Este foarte important să faci tu primul pas spre îmbunătăţirea relaţiei tale, mai ales dacă lucrurile scârţâie între tine şi partenerul de viaţă. Dacă eşti singură şi în căutare de iubit, un flirt subtil te poate aduce în braţele viitorului tău soţ!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta e nevoie de mai mult efort din partea ta pentru ca lucrurile să funcţioneze aşa cum trebuie pe plan sentimental.

Tot ce trebuie să faci este să renunţi la alte planuri ale tale pentru a te ocupa de partener, copii sau prieteni. Analizeză bine şi vezi ce soluţii poţi găsi pentru a te apropia de aceştia!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod