Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 19-25 noiembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec

În această săptămână îți canalizezi atenția mai mult asupra vieții de familie decât asupra relației cu partenerul de viață. Ești dispusă să rezolvi unele probleme mai vechi cu rudele apropiate. Modul în care evoluează lucrurile depinde și de atitudinea ta din ultima vreme față de aceste persoane. Ai grijă ca persoana iubită să nu cadă la mijloc și să aibă de suferit!

Taur

Ai de-a face cu o perioadă tensionată în viața sentimentală. Te confrunți cu unele emoții și trăiri mai puțin plăcute. Simți că persoana iubită este înconjurată de ispite la fiecare pas, iar încrederea ta este zdruncinată. Ai grijă să nu devii geloasă fără motive reale. Comunicarea cu partenerul de viață este cea mai bună modalitate de a rezolva orice problemă și de a-ți elimina temerile.

Gemeni

Este o săptămână excelentă din punct de vedere sentimental pentru zodia Gemeni. Persoanele care au o relație vor putea să o consolideze în aceste zile, dar veștile sunt și mai bune pentru cei care sunt în cautarea jumătății. Sunt șanse mari în această săptămână să întâlnești pe cineva care să-ți facă inima să bată cu putere. De asemenea, ai șanse mari de reușită și în cazul în care vrei să refaci o relație destrămată. Emani încredere în sine și astrele îți oferă toată susținerea lor.

Rac

O poveste de dragoste din trecut revine în actualitate și depinde numai de tine cum decurg lucrurile. Trebuie să te gândești bine dacă dai curs sentimentelor pe care le mai ai pentru un fost partener sau pui punct pentru totdeauna. Nu uita cât este de important să-ți asculți intuiția, una dintre "superputerile" tale. Analizează cu atenție ceea ce simți și ia o decizie bazată pe sinceritate maximă față de tine.

Leu

Dacă ești în căutarea sufletului pereche, această săptămână este perioada excelentă în care să socializezi cât mai mult. Întâlnește-te cu cât mai multe persoane, comunică și încearcă să păstrezi o atitudine deschisă. Astfel ai cele mai mari șanse de a întâlni o persoană interesantă, care îți va face inima să bată cu putere. Și cei care sunt deja într-o relație pot beneficia de aceste aspecte astrale pozitive, fiind o perioadă bună în care să-și consolideze relația cu persoana iubită.

Fecioară

Riști să te îndepărtezi de persoana iubită dacă acorzi cea mai mare parte a timpului tău vieții profesionale. Partenerul tău de viață probabil știe deja că ești o persoană foarte muncitare, care se dedică trup și suflet jobului său, dar asta nu înseamnă că îl poți neglija constant. Dacă nu înveți să echilibrezi viața de cuplu și viața profesională, te poți confrunta cu probleme serioase în cuplu săptămâna aceasta.

Balanță

Problemele de familie sunt cele care îți afectează cel mai mult starea în această săptămână. Nu partenerul de viață este cel care îți dă bătăi de cap, ci ceilalți membrii ai familiei, pe care încerci să-i împaci cum poți. Nu lăsa tensiunile cu alte persoane să-ți afecteze viața de cuplu și, mai ales, nu-ți vărsa nervii pe partenerul tău de viață, care pare prins la mijloc. Încearcă să-ți restabilești echilibrul de care ai atât de mare nevoie pentru a te simți bine.

Scorpion

Ai parte de unele probleme în viața de cuplu în această perioadă. Situația dintre tine și partenerul tău devine una ceva mai dificilă pentru că vă loviți de tot felul de dificultăți pe care trebuie să le depășiți împreună. Reproșurile nu aduc niciodată ceva bun, de aceea comunicarea sinceră, deschisă și plină de compasiune este rezolvarea problemei. Ai grijă să nu îți verși frustrările asupra persoanei iubite pentru că riști să agravezi situația.

Săgetător

Dacă ești în căutarea unui partener de viață, această săptămână se va dovedi foarte interesantă pentru tine. Ai șanse de a întâlni oameni interesanți, printre care s-ar putea ascunde și persoana la care visezi dintotdeauna. Chiar și cei care au deja o relație stabilă pot profita de pe urma acestor aspecte. Poți folosi energia benefică a astrelor pentru a-ți consolida relația cu partenerul de viață și pentru a-l recuceri, dacă relația voastră s-a răcit în ultima vreme.

Capricorn

Te așteaptă momente frumoase alături de persoana iubită. Petreceți mai mult timp împreună săptămâna aceasta, iar armonia plutește în aer. Dovezile de afecțiune nu lipsesc și simțiți că sunteți mai apropiați ca niciodată. Profită de aceste aspecte astrale favorabile pentru viața ta sentimentală. Te vor ajuta să-ți consolidezi relația cu persoana iubită.

Vărsător

Te așteaptă o săptămână foarte bună din punct de vedere sentimental. Dacă ești singură și îți cauți marea iubire, acum ai șansa de a întâlni o persoană foarte interesantă, care îți va atrage atenția din primele clipe. Și în cazul în care ai deja o relație stabilă astrele sunt de partea ta. Vei reuși să-ți consolidezi relația cu persoana iubită, mai ales că în ultima vreme nu ați fost pe aceeași lungime de undă. Profită de aspectele astrale benefice!

Pești

Trebuie să acorzi mai multă atenție familiei tale în această săptămână. De asemenea, încearcă să fii mai răbdător și nu mai lăsa stările de spirit oscilante să-ți afecteze relația cu cei dragi. Chiar și cele mai mici schimbări pozitive vor avea un rezultat bun. Trebuie doar să te străduiești pentru ca relațiile să meargă, altfel nu ai nicio șansă să găsești armonia în familie. Comunicarea pe un ton calm este esențială pentru a vă rezolva divergențele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod