Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 20-26 mai

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu renunţi la prieteni şi la familie de dragul timpului petrecut alături de partenerul de viaţă.

Dacă sunteţi la început de drum, e de înţeles, însă dacă aveţi deja o relaţie de câţiva ani, e aproape obligatoriu să îţi schimbi atitudinea. Începe din această săptămână să reiei unele relaţii mai vechi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea să nu ai timp pentru dragoste în timpul săptămânii, însă în weekend fă tot posibilul să petreci cât mai mult timp alături de partenerul tău.

Acesta ar putea deja să se gândească că nu mai ţii la el, fapt ce ar putea destabiliza oarecum relaţia. Dacă eşti singur, axează-te pe prieteni şi găseşte-ţi mereu o ocupaţie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă eşti singur, astrele te vor ajuta în acest început de săptămână să relaţionezi mai uşor cu persoanele de sex opus.

Este normal să ai oarecum reticenţe cu privire la implicarea într-o relaţie, mai ales dacă ai trecut recent printr-o dezamăgire amoroasă. Dacă ai un partener stabil, şansele ca acesta să îşi dorească să treceţi la următorul nivel vor fi destul de mari!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atmosfera dintre tine şi partener nu este una dintre cele mai liniştite, însă nu ar trebui să te surprindă acest lucru.

Relaţia dintre voi a fost una cu năbădăi încă de la început şi se pare că rezistaţi cu brio testului timpului. E posibil chiar ca aceste tensiuni constante să vă ţină în viaţă. Chiar dacă cei din jur vă critică, încercaţi să vă vedeţi de ale voastre!

Leu(22 iulie - 22 august)

Mândria îţi poate crea probleme pe plan sentimental în această săptămână.

Eşti prea plin de tine ca să poţi recunoaşte când greşeşti, iar partenerul tău deja simte că se luptă cu morile de vânt. Dacă îl convingi pe zi ce trece că nu te poţi schimba, există riscul ca acesta să îşi regândească viaţa într-un mod care nu îţi va conveni!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală este un adevărat rollercoaster.

Dacă acum eşti mulţumit de ceea ce ai, în secunda următoare se întâmplă ceca care îţi schimbă total optica. Schimbările tale de dispoziţie sunt instabile şi te aprinzi în principal de la nimicuri. Partenerul de viaţă ar putea ajunge la concluzia că nu o să ajungă nicăieri dacă situaţia rămâne tot aşa între voi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de mai multă linişte pe plan sentimental, însă nu pentru că partenerul tău s-a schimbat, ci doar pentru că nu mai are timp să te streseze.

Te bucuri totuşi de situaţie şi încerci pe cât posibil să faci acele lucruri pe care în mod normal nu ţi se permitea să le faci. Dacă eşti singur, datorită faptului că eşti maestru în arta flirtului, vei reuşi să te distrezi la maximum. Însă, doar atât!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relaţia ta are mari şanse să treacă la alt nivel în aceste zile.

Este o săptămână bună atât pentru nativii singuri, cât şi pentru cei implicaţi într-o relaţie. În cazul celor dintâi, astrele le pregătesc surprize romantice şi întâlniri inedite. Pentru ambele categorii sunt necesare curajul şi sinceritatea!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă între tine şi partenerul tău au existat recent unele tensiuni, în primele zile ale acestei săptămâni situaţia pare să revină la normal.

Se trece la o atmosferă armonioasă, semn că amândoi încercaţi să reparaţi ce aţi stricat. Faptul că sunteţi o echipă şi acţionaţi ca atare este cel mai mare atu!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă îţi este îngrădită libertatea din cauza relaţiei în care eşti implicat, e cazul să ieşi din ea cât mai repede cu putinţă.

Nimeni nu are dreptul să îţi interzică lucruri şi nu ar trebui să accepţi o astfel de situaţie indiferent de ceea ce simţi. Chiar dacă îţi este greu să spui stop, este foarte important să faci acest pas fără să te mai laşi întors de promisiuni deşarte!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important să fii sincer cu partenerul de viaţă, dar în special cu tine.

Nu nega ceea ce simţi pentru că ai impresia că e greşit, ci lasă-te ghidat de inimă! Dacă stai într-o relaţie care nu te împlineşte, nu vei face nimic altceva decât să îţi îngreunezi viaţa ţie, dar şi celui de lângă tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Concentrează-te pe familie şi încearcă să le fii cât mai aproape celor dragi în această săptămână.

E posibil ca partenerul tău de viaţă să treacă printr-un eşec profesional sau copilul tău să se lupte cu o răceală de sezon. Indiferent despre ce e vorba, se pare că ajutorul tău este singurul care le poate schimba starea de spirit!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod