Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 21-27 august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E clar că lucrurile se schimbă radical în aceste zile. Indiferent dacă te afli într-o relaţie sau nu, vei avea parte de schimbări drastice.

E momentul pentru un nou început, iar dacă ai un iubit care nu îţi oferă ce ai nevoie, atunci trebuie să îl laşi în urmă. Dacă eşti singură, ai şansa de a cunoaşte o persoană cu care să îţi clădeşti un viitor promiţător.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru liniştea ta sufletească, în această săptămână ai face bine să te împaci cu o persoană de care te-ai rupt recent.

Această despărţire ţi-a făcut mai mult rău decât bine, lucru pe care nu îl credeai posibil în momentul în care ai luat această decizie. Cu toate că ai tot ce îţi trebuie pentru a te orienta rapid, inima ta aparţine doar unui bărbat. Dă-i inimii ce-ţi cere!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să fii mai atentă la nevoile partenerului de viaţă pentru a evită să ajungeţi într-un punct critic.

Nimic nu poate înlocui dragostea pe care o poţi oferi tu, decât poate o altă femeie care ar putea să îţi ia locul. Dacă eşti una dintre nativele singure, trebuie să ştii că nu vei avea o relaţie serioasă dacă nu munceşti pentru ea!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu cât îţi petreci mai mult timp alături de cei dragi, cu atât relaţiile dintre voi se vor îmbunătăţi.

Acelaşi lucru e valabil în special pentru iubitul tău, care de multe ori s-a simţit neglijat din cauza timpului pe care îl aloci jobului. E momentul să iei o pauză, poate fi vorba de concediu, şi să te relaxezi cum nu ai mai făcut-o de mult timp!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă o săptămână reuşită pentru nativele singure din zodiac.

Flirtezi cum nimeni nu o poate face, aşa că dă-i bătaie şi ocheşte pe cine trebuie. Trasformarea de personalitate prin care treci ajutată de o schimbare de look te va ajuta enrom în cucerirea bărbatului dorit. Pentru Leoaicele implicate într-o relaţie se recomandă prudenţă, pentru că firea lor vulcanică şi orgolioasă le pot face să se simtă nefericite.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta sentimentală şi simţi în aceste că ai făcut cea mai mare greşeală atunci când te-ai implicat în relaţia actuală.

Nefericirea şi nemulţumirile de zi cu zi te vor umple de frustrări care te vor transforma radical. Tu ştii toate aceste lucruri, însă nu ai puterea de a lua o decizie. E foarte important ca primul pas în această schimbare să fie cel în care să începi să te gândeşti mai mult la tine şi mai puţin la ceilalţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o persoană foarte egoistă şi rişti ca din această cauză să pierzi persoanele dragi din jurul tău.

Ai uitat să îţi apreciezi şi respecţi partenerul, ceea ce poate conduce la o mulţime de probleme iremediabile. Nu e normal să te gândeşti doar la tine atât timp cât ai făcut pasul cel mare şi te-ai hotărât să îţi întemeiezi o familie. O relaţie în care doar unul depune efort nu are nicio şansă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se anunţă schimbări pentru tine pe plan sentimental, însă trebuie să îţi concentrezi atenţia asupra unei rude.

E necesar să faci acest lucru mai ales dacă aceasta îţi cere ajutorul. Şi chiar dacă nu o face, îi ştii situaţia, iar tu deţii toate pârghiile pentru a o ajuta. În momentele grele ale vieţii, ar trebui să uiţi de ură şi să fii om!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca un fost iubt să reapară în peisaj în aceste zile şi trebuie să fii pregătită pentru acest moment pentru a nu face o greşeală.

Nu crede în vorbele acestuia, indiferent ce ţi-ar spune şi nici nu îi mai oferi şansa de a-ţi demonstra ceva, pentru că ai putea să cazi din nou în plasă. Mergi pe drumul tău şi nu mai privi în urmă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Concentrează-ţi atenţia pe activitatea din dormitor în aceste zile.

Pasiunea dintre tine şi iubitul tău a cam dispărut, de aceea trebuie să iei măsuri pentru a reaprinde flacăra iubirii. Dacă eşti singură, libertatea deplină este cea care îţi aduce fericirea.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fie laşi mai mult de la tine cu privire la partenerul tău de viaţă, fie renunţi de tot la relaţia în care eşti implicată.

Nu merită să vă chinuiţi unul pe celălalt, dacă sunteţi amândoi două pietre tari şi nu cedează niciunul. Dacă orgoliul primează, te vei afunda singură în propria nefericire. Dacă eşti singură, nu ar strica să flirtezi mai mult!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cu cât stai mai mult pe lângă partenerul tău, cu atât vei descoperi că are mai multe calităţi decât credeai.

Dacă relaţia în care eşti implicată e la început de drum, e necesar să încerci să cunoşti mai bine omul de lângă tine. Nu vei fi dezamăgită deloc, însă dacă eşti indiferentă, s-ar putea sp pierzi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod