Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 22-28 mai

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână îţi va fi mult mai uşor să intri în graţiile bărbaţilor din jurul tău.

Dai dovadă de şarm şi de o bună comunicare cu cei din jurul tău, lururi care îţi vor facilita cucerirea persoanei pe care ai pus ochii. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie stabilă, cel mai probabil nu vor exista modificări ale ritmului vostru obişnuit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important ca în aceste zile să te concentrezi doar pe acele lucruri pe care ţi le doreşti cu adevărat.

Nu îţi risipi energia şi timpul încercând să te faci plăcută de toată lumea, ci punctează exact acolo unde trebuie. Ai toate şansele ca în această săptămână să obţii atenţia acelui bărbat cu care poţi avea o relaţie serioasă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o ocazie bună de a încheia socotelile cu un fost iubit de care te-ai despărţit recent, însă ai grijă să nu cedezi în faţa scuzelor lui.

Pentru a putea să îţi vezi de viaţa ta, e important să lămureşti tot ce te macină. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, trebuie să dai dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să nu îţi baţi joc de sentimentele celor drag.

Leu(22 iulie - 22 august)

Relaţia cu partenerul de viaţă ţi-a răpit multe bucurii ale vieţii, dar în special întâlnirile cu prietenii tăi.

E posibil ca unii amici ai tăi să nu fi devenit şi ai lui, lucru care v-au răcit relaţiile, iar tu ai ajuns să regreţi. Încearcă să ai parte de mai mult spaţiu personal şi nu te mai gândi doar la nevoile iubitului tău!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Simţi că vei claca cât de curând în ceea ce priveşte relaţia ta sentimentală.

Chiar dacă ar fi trebuit ca totul să decurgă bine între tine şi partener, lucrurile stau exact invers. Ai acumulat prea multe frustrări în ultima perioadă şi e posibil ca toate acestea să iasă la suprafaţă în cel mai scurt timp!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai o atitudine destul de parşivă în ceea ce priveşte relaţia ta de cuplu şi te gândeşti doar la tine.

Egoismul şi faptul că nu îţi respecţi promisiuni ţi se vor taxa cât de curând, aşa că nu te bucura prea mult pentru că faci numai ce vrei. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei da atât de mult în spectacol, încât vei atinge limita penibilului.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu cât vorbeşti mai deschis faţă de partenerul de viaţă, cu atât relaţia dintre voi se îmbunătăţeşte.

Cert este că se anunţă veşti bune pentru tine în acest sector al vieţii şi ai face bine să prelungeşti situaţia cât de mult poţi. Analizează ce funcţionează şi schimbă puţin planul. Dacă eşti singură, nu ezita să te distrezi mai mult!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă, indiferent de statutul pe care îl ai.

Bat clopotele de nuntă? Ai toate şansele să primeşti o cerere în căsătorie sau chiar să faci pasul cel mare în curând. Dacă eşti singură, dai dovadă de multă carismă, lucru care îţi poate aduce numeroşi admiratori.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă veşti bune pentru nativele singure, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre cele implicate într-o relaţie.

Pentru cele din urmă, va fi o săptămână de calvat, când vor realiza că tot ce au investit în relaţia lor se duce încet, dar sigur pe apa sâmbetei. Pentru celibatari, e rost de întâlniri amoroase destul de interesante.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o femeie care ştie ce vrea de la viaţă şi e conştientă de atuurile ei.

Profită de unele calităţi ale tale şi foloseşte-le pentru a cuceri pe cine îţi doreşti. Şarmul personal te poate duce destul de sus, trebuie doar folosit cu cap. Nu îţi irosi energie cu persoanele care nu sunt de tine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei avea parte de prea multă linişte pe plan sentimental în această perioadă, lucru care te va agita şi mai mult decât până acum.

Nu acumula frustrări ţinând în tine lucruri pe care ai vrea să i le spui partenerului de viaţă, mai ales dacă eşti conştientă de faptul că ele au o rezolvare. Doar discutând liber veţi reuşi să detensionaţi situaţia dintre voi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ca viaţa ta sentimentală să fie împlinită, ar trebui să asculţi de sfaturile celor dragi în această săptămână.

Nimic nu stă în calea fericirii tale dacă ştii să te porţi bine cu toată lumea şi să ai relaţii frumoase cu oricine. Dacă eşti singură, e posibil să apară o ocazie de reîmpăcare cu un fost iubit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod