Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 29 octombrie-4 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E necesar ca în această săptămână să nu te laşi afectată de toanele persoanelor dragi.

Tocmai pentru că între voi există sentimente puternice şi sincere nu e cazul să pui la suflet tot ce spun sau fac, cu atât mai mult dacă este vorba despre partenerul tău de viaţă. Încearcă să afli ce îl determină să se poarte aşa şi poate chiar îl poţi ajuta să îşi revină. Dacă îi răspunzi cu aceeaşi monedă, nu vei face nimic altceva decât să înrăutăţeşti situaţia.

 

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vor exista unele discuţii aprinde între tine şi partener în această săptămână, însă nu este atât de grav precum pare în acele momente.

O mică schimbare de comportament a partenerului de viaţă îţi bagă îndoiala în suflet, fără să ai vreun motiv concret. Dacă nu e nimic evident ce l-ar fi putut schimba, ia în considerare trecerea timpului şi atât. În aceste condiţii, încercaţi de comun acord să faceţi eforturi pentru a vă reconecta unul cu celălalt.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână vei avea parte de mai multă distracţie alături de partenerul de viaţă.

Fie că îţi este soţ sau iubit, cert este că lucrurile dintre voi devin mai animate. Dacă eşti singură, apariţia unui fost iubit în peisaj îţi aduce din nou fluturi în stomac, însă asta nu înseamnă că o împăcare este soluţia. Încearcă să iei o decizie care să nu îţi aducă mai multă suferinţă decât prima oară şi gândeşte pe termen lung!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te vei simţi mult mai bine în această săptămână şi pare că ai mai multă încredere în tine.

Acest lucru te va ajuta enorm în ceea ce priveşte cuceririle şi aventurile amoroase. Dacă nu îţi doreşti nimic serios deocamdată, axează-te pe distracţie şi trăieşti fiecare clipă la maximum. Dacă eşti implicată într-o relaţie deja de ceva vreme, e posibil ca monotonia să îşi spună cuvântul. Încearcă pe cât posibil să animezi atmosfera măcar în dormitor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă îţi bănuieşti partenerul de infidelitate, nu face pe detectivul când poţi lămuri problema direct cu acesta.

Chiar dacă nu va avea curajul de a fi sincer complet, cu siguranţă îţi vei da seama dacă ceva este în neregulă. Nu se poate spune că treci printr-o cumpănă, însă această situaţie te slăbeşte atât fizic, cât şi psihic. Încearcă să te încarci cu toate lucrurile bune pe care le ai în viaţa ta, căci sunt destule, doar că nu le mai observi tu!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai reuşit în ultima perioadă să te relaxezi mai mult în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă şi să renunţi la posesivitatea exagerată.

Faptul că nu ţi-ai mai făcut atâtea griji în legătură cu partenerul tău de viaţă nu înseamnă că nu îl mai iubeşti şi că relaţia voastră se apropie de sfârşit, ci doar că te-ai maturizat. Dacă liniştea pe care o simţi se datorează unei altui alt bărbat, încearcă să nu te complici inutil, însă să înveţi ceva din asta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În aceste zile vei reveni la situaţia cu care te-ai obişnuit în ceea ce priveşte relaţia ta de cuplu, adică stres şi complicaţii inutile.

Cu toate că aceasta este atmosfera generală dintre tine şi partener, se pare că aşa funcţionează relaţia voastră. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei flirta cu toţi bărbaţii pe care îi vei întâlni, însă niciunul dintre ei nu te va face să simţi ceea ce îţi doreşti.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Faptul că munceşti prea mult ar putea să îţi afecteze relaţia amoroasă în care eşti implicată.

Cu toate că adevărul este că stai peste program la serviciu, partenerul tău ar putea bănui cu totul altceva. Nu îl determina să înceapă să facă pe detectivul, ci dă-i explicaţiile de care are nevoie chiar dacă nu are curajul să ţi le ceară în mod direct. O comunicare sinceră îl poate linişti!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În aceste zile, pasiunile şi prietenii tăi îţi vor ocupa mare parte din timp.

Dacă ai un partener slabil pe care nu îl implici în activităţile tale, e posibil ca acesta să se răcească de tine şi să caute atenţie în altă parte. Din păcate pentru tine, nu e doar vina lui dacă se întâmplă acest lucru, mai ales dacă recunoşti că nu eşti interesată de ceea ce îşi doreşte şi el. Culegi ceea ce semeni!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se pare că în această săptămână observi din ce în ce mai mult că tu şi partenerul tău sunteţi foarte diferiţi.

Cu toate acestea, se pare că extremele de atrag şi ceva, ceva există dacă relaţia voastră încă funcţionează. E posibil să vă completaţi atât de mult, încât diferenţele dintre voi nici să nu mai conteze. Cu toate acestea, dacă nu vă puteţi pune de acord cu privire la viitorul vostru comun şi dacă planurile voastre sunt total diferite, atunci trebuie să vă reevaluaţi relaţia.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viaţa ta sentimentală nu va cunoaşte modificări în aceste zile, dar e posibil ca în weekend lucrurile să se schimbe puţin.

Chiar dacă situaţia dintre tine şi partener părea una stabilă, apariţia unui alt bărbat în viaţa ta poate da totul peste cap. Eşti mai vulnerabilă decât de obicei şi e posibil să cedezi tentaţiei. Faptul că cineva îţi acordă mai multă atenţie decât iubitul tău îţi creşte stima de sine şi te face să te comporţi altfel decât până acum. E posibil să regreţi ulterior decizia luată, însă pe moment eşti cea mai fericită femeie din lume.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Reacţionezi instinctiv în aceste zile şi spui vorbe care ar putea să îl rănească pe cel de lângă tine.

Faptul că traversezi o perioadă destul de agitată pe toate planurile vieţii tale te face să acţionezi iresponsabil, însă nu vei fi taxată aşa cum ai merită de către iubitul sau soţul tău. Eşti o norocoasă pentru că îl ai şi pentru că rămâne lângă tine în condiţiile în care comportamentul tău este unul care lasă de dorit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod