Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 30 aprilie-6 mai

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai tendința de a-ți controla partenerul de viață săptămâna aceasta. Gelozia poate pune stăpânire pe tine și te manifești într-un mod pe care persoana iubită îl consideră sufocant sau deranjant. Învață să ții în frâu aceste porniri care îți pot afecta serios relația. 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămâna va trebuie să-ți susții partenerul de viață și să-i demonstrezi că îi ești alături chiar și în momentele ceva mai dificile. Unele situații neplăcute cu care se confruntă jumătatea ta ar putea să vă afecteze relația, mai ales dacă nu ești dispusă să-l ajuți și să-i arăți că îl susții. Trebuie să dai dovadă de empatie în această perioadă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu și partenerul tău veți fi nevoiți să acordați o atenție mai mare unor treburi casnice, unor lucrări de amenajare sau renovare. Vă veți concentra atenția asupra unor acțiuni pragmatice, astfel că pasiunea va rămâne pe plan secund. Dar tocmai astfel de activități care necesită colaborare și muncă în echipă au capacitatea de a vă apropia și mai mult. 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața de familie se îmbină cu viața sentimentală în această săptămână. Va trebui să te împarți între îndatoririle de familie și cele de cuplu, astfel încât să menții un echilibru între cele două aspecte. Partenerul tău te va susține zilele acestea și sunt șanse mari ca lucrurile pe care le faceți împreună să vă apropie și mai mult. 

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața de familie se anunță tensionată pentru această săptămână. Îți verși nervii pe cine îți iese în cale, iar partenerul tău de viață are cel mai mult de suferit din această cauză. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu te răzbuni pe jumătatea ta atunci când lucrurile nu ies așa cum ai fi vrut tu. Și relația cu familia extinsă va fi tensionată, mai ales cu părinții sau socrii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de câtvea situații tensionate în familie, iar relația cu părinții sau socrii ar putea fi principalul motiv. Dacă nu reușești să depășești astfel de momente cu fruntea sus, există riscul ca și relația cu persoana iubită să aibă de suferit din această cauză. Încearcă să uiți gesturile care te-au rănit și păstrează-ți calmul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Socializezi mult în această săptămână, iar timpul petrecut împreună cu persoana iubită alături de rude și prieteni se va dovedi deosebit de plăcut. Dacă te-ai îndepărtat în ultima perioada de persoana iubită, aceste zile marcate de socializare intensă v-ar putea ajuta să vă redescoperiți și să vă reîndrăgostiți unul de celălalt. Profită de zilele libere pentru a te reapropia de jumătatea ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Partenerul tău de viață poate da dovadă de multă încăpățânare în această săptămână, ceea ce te poate enerva la culme. Dar în loc să-ți pierzi cumpătul, ar trebui să analizezi cu grijă situația. Poate are dreptate, iar tu ești cea care se încăpățânează și alege calea greșită. Colaborarea și discuțiile deschise vă ajută să luați întotdeauna cele mai bune decizii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Socializezi foarte mult în această săptămână, iar acest lucru te poate ajuta să cunoști oameni interesanți. Dacă ești singură, ai șansa de a-ți întâlni jumătatea în această perioadă. Dacă ești într-o relație, momentele relaxante petrecute alături de partenerul de viață și prietenii voștri comuni vă vor ajuta să vă apropiați și mai mult și să uitați de griji.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ar trebui să-ți neglijezi partenerul de viață săptămâna aceasta, chiar dacă simți că ai lucruri importante de făcut din punct de vedere profesional. Vei fi în centrul atenției și vei cunoaște oameni noi care te-ar putea susține în demersurile tale. De aceea, în toate această desfășurare de forțe, ai putea să uiți că ai îndatoriri și față de persoana iubită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Învață să accepți că toți cei din jurul tău au momente mai bune și mai proaste. Partenerul tău de viață ar putea trece printr-o perioadă destul de încărcată și are nevoie de susținerea ta. Chiar dacă la rândul tău te simți copleșită de tot ceea ce ai de făcut, trebuie să fii mai înțelegătoare și jumătatea ta. Dacă vă susțineți reciproc, puteți depăși orice obstacol.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În relația cu partenerul de viață ar putea interveni situația tensionată dintre tine și socrii. Încearcă să treci cu vederea greșelile pe care ceilalți le fac, mai ales dacă vrei ca armonia și înțelegerea să-ți caracterizeze familia. Chiar dacă este dificil să accepți opiniile altora, trebuie să o faci pentru persoana iubită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod