Horoscopul lunii decembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Nativa din Vărsător va câştiga destul de bine în această perioadă, însă va trebui să îşi gestioneze corect noul buget.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această lună, aşa că ar trebui să profiţi de ocaziile care ţi se oferă. După mult timp nu vei mai fi singură şi îţi va plăcea la nebunie, însă nu trebuie să îţi faci prea mari speranţe. De Sărbători vei fi înconjurată de persoane dragi, însă imediat după vei reveni la singurătate. Orice relaţie începută în această perioadă nu va dura prea mult!

Câştigurile tale din această lună vor fi direct proporţionale cu cheltuielile, de aceea nu prea o să apuci să te bucuri de bani. Traversezi o perioadă bună a vieţii tale şi deşi nu poţi face economii, stilul tău de viaţă devine unul din ce în ce mai luxos.

Luna aceasta vei avea o formă fizică de invidiat, dar trebuie să ai grijă să ţi-o menţii. Eşti o pasionată a sportului, iar acest lucru se vede atât la exterior, cât şi la interior. Dacă vei face unele excese alimentare în această perioadă, ai grijă să compensezi cu mai multă mişcare.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

În luna decembrie vei lua cele mai înţelepte decizii cu privire la viaţa ta sentimentală. Vei descoperi multe lucruri care te fac fericită şi vei alerga după ele chiar dacă va trebui să îţi neglijezi partenerul. Fă tot ce îţi stă în putinţă pentru a fi fericită şi renunţă la a mai pune binele celorlalţi în defavoarea ta.

Nu vei câştiga mai mulţi bani în luna decembrie, însă nu este exclus să primeşti unele cadouri valoroase. Chiar dacă tu nu te bucuri de o situaţie financiară bună, trebuie să fii la rândul tău darnică cu cei atenţi cu tine. Perioada Sărbătorilor îţi va aduce cheltuieli în plus, însă te vei descurca!

Multele activităţi pe care trebuie să le faci în această lună te vor extenua, iar organismul se va resimţi. Există riscul să te îmbolnăveşti, de aceea este indicat să mergi la medic de la primele semnale de alarmă. Încearcă să nu faci excese chiar dacă nu te simţi rău!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te vei concentra prea mult pe dragoste în această lună, ci din contră munca îţi va ocupa o mare parte din timp. Chiar dacă vin Sărbătorile şi ar trebui să te gândeşti mai mult la familie, acum ai impresia că este şansa ta de a avansa în carieră şi nu vrei să o pierzi. Fă ceea ce simţi!

Câştigi destul de bine, însă trebuie să ştii cum să îţi gestionezi banii. Cel mai probabil sfaturile cuiva din familie te vor ajuta să faci economiile mult dorite. Chiar dacă vei avea cheltuieli în plus faţă de alte luni, vei avea din ce, aşa că nu trebuie să regreţi! În plus de asta, îi vei face fericiţi pe cei din jurul tău, iar zâmbetul lor ar trebuie să fie de ajuns.

Începi în forţă această lună, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre ultima săptâmână din decembrie. Nu stai prea bine cu psihicul şi încet începi să devii irascibilă. Încearcă să te temperezi şi să nu pui la suflet toate vorbele pe care le auzi în jurul tău!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta vei simţi o uşoară inferioritate în faţa iubitului tău, lucru care îţi va aduce multe frustrări. Faptul că este mereu în centrul atenţiei, ia tu aproape deloc, vă va crea neplăceri în cuplu. Încearcă să comunici mai deschis cu acesta şi să îi spui ceea ce simţi fără să crezi că te umileşti.

Luna aceasta vei câştiga cu siguranţă mai mulţi bani şi va fi doar meritul tău. Tocmai din această cauză ar trebui să fii chibzuită şi să îţi gestionezi banii cu mare atenţie. Nu te situa la extreme, cheltuie din ei cât să fii fericită şi să simţi că a meritat să lupţi şi să faci atâtea eforturi!

Nu vei întâmpina probleme pe acest plan în decembrie, însă trebuie să fii moderată când vine vorba de mâncare. Sărbătorile te îndeamnă la excese culinare, însă tu trebuie să rămâi fermă. Te-ai chinuit mult să slăbeşti şi cu siguranţă te simţi mai bine atât fizic, cât şi psihic.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă tu şi iubitul tău vă iubiţi cu adevărat, atunci puteţi obţine împreună tot ce v-aţi propus. Este foarte important să nu îl consideri un duşman cu care să fii într-o permanentă competiţie, ci să formaţi o echipă. Dacă eşti singură, vei avea tendinţa de a avea unele gesturi necugetate faţă de bărbaţi cu angajamente serioase.

Cu cât încerci să te perfecţionezi, cu atât câştigurile vor fi mai mari. Nu da cu piciorul niciunei ocazii de a studia ceva nou sau de a-ţi pune mai bine la punct cunoştinţele. Este o perioadă benefică pentru tine cu multe oportunităţi, dar şi plină de atenţii substanţiale.

Va fi o lună destul de dificlă pentru tine şi e posibil să cedezi la un moment dat. Încearcă să ai un stil de viaţă echilibrat şi să nu te oboseşti prea tare, mai ales dacă te confrunţi deja cu unele probleme de sănătate. Eşti destul de sensibilă în această perioadă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te vei simţi captivă în relaţia amoroasă în care eşti angajată şi cel mai probabil vei avea tendinţa să fugi. Încearcă să te axezi mai mult pe calităţile iubitului în această lună şi te vei lămuri încă o dată că el este singurul pe care te poţi baza atunci când ai nevoie. Sărbătorile din această lună ar trebui să vă apropie şi să faceţi cât mai multe lucruri împreună!

Nu se poate spune că o duci excelent din acest punct de vedere, însă te menţii pe linia de plutire aşa cum ştii tu mai bine. Încearcă să nu te împrumuţi la nimeni şi să te descurci cu ceea ce ai, chiar dacă cheltuielile de Sărbători te vor da puţin peste cap.

Va fi o lună riscantă pentru tine, iar bolile se vor prinde foarte uşor de tine. Sistemul tău imunitar este la pâmânt şi trebuie să faci tot ce poţi pentru a ţi-l întări. Încearcă să te relaxezi mai mult şi să îţi uşurezi munca chiar dacă eşti presată de termene limită.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pui accent mai mult decât oricând pe dragoste în această perioadă şi te chinui enorm să îţi reuneşti întreaga familie măcar de Sărbători. Bunătatea şi intenţiile tale vor fi apreciate de cei din jurul tău şi gestul ţi se va întoarce înzecit fără să îţi propui acest lucru. Ai toate şansele să primeşti o cerere în căsătorie chiar în noaptea de Revelion.

Nu se vor produce schimbări pe plan financiar în această perioadă, lucru care ar trebui să te bucure dată fiind situaţia. Ai economisit destul de mulţi bani în ultimul timp, aşa că Sărbătorile nu îţi vor face o gaură în buget sau cel puţin nu o vei simţi.

Ai multe de făcut în această perioadă, însă ai suficientă energie pentru a le face faţă. Tot ce poţi păţi în prima lună de iarnă este să răceşti, aşa că protejează-te cât poţi pentru a nu fi nevoită să renunţi la evenimente speciale din această cauză.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o lună bună pentru ca viaţa ta sentimentală să prindă contur, însă asta nu înseamnă că ţi se garantează fericirea. Este foarte important să ştii ceea ce vrei şi să lupţi pentru bărbatul pe care ai pus ochii sau pe cel pe care îl iubeşti. Dacă ai o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, atunci vei reuşi cu brio să te descurci atât cu pregătirile pentru Sărbători, dar să îţi faci timp şi pentru tine!

Cu cât munceşti mai mult, cu atât vei câştiga mai bine! Luna aceasta va fi solicitantă în ciuda aşteptărilor, însă chiar şi cel mai mic efort al tău va fi răsplătit. În momentele tale libere vei cheltui bani, însă vei avea de unde.

În ultima perioadă ai avut unele probleme de sănătate, însă nu ai avut timp să te ocupi de ele aşa cum ar trebui. Luna decembrie este perfectă pentru un control medical amănunţit, indiferent dacă ţi-e rău sau nu. Dacă ţi se impune un regim alimentar, atunci nu te abate de la el!

Leu(22 iulie - 22 august)

În această lună nu vei sta prea mult pe gânduri atunci când vine vorba de decizii sentimentale şi vei face tot ce îţi trece prin cap. Vei fi ghidată de sentimente, dar din fericire nu există riscul să greşeşti. Vrei să experimentezi tot mai multe lucruri noi, mai ales pe plan sexual.

Încearcă să nu faci investiţii în această lună şi să îţi protejezi banii cât de bine poţi. Abţine-te de la tentaţii în această perioadă, vei avea destule cheltuieli suplimentare şi nu îţi mai poţi permite răsfăţ. Nu ai motive să te plângi din acest punct de vedere, însă trebuie să fii chibzuită!

Luna aceasta vei fi foarte stresată, şi deşi ai multă energie, nu vei reuşi să o distribui corect. Încearcă să fii cât mai calmă şi nu lua decizii importante dacă eşti agitată. Este foarte important să îţi respecţi programul de odihnă şi să îţi tratezi problemele cu spatele.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această lună vei comunica mult mai uşor cu partenerul de viaţă, schimbare care ar putea să vă rezolve eventualele probleme cu care vă confruntaţi. Dacă eşti singură, vei fi tot mai atrasă de colegii tăi de serviciu, însă trebuie să te informezi bine înainte despre statutul lor înainte de a acţiona. Eşti tot mai curioasă şi dornică de experienţe noi!

Poţi câştiga mai mulţi bani în această perioadă doar dacă munceşti mult şi eşti corectă. Nu aştepta să îţi pice banii din cer şi nici să cerşeşeti în jurul tău. Eşti din ce în ce mai determinată să te îmbogăţeşti, însă trebuie să înveţi de la cei mai buni pentru a te bucura de un succes adevărat şi de o situaţie care să devină permanentă, nu de una de moment.

Luna această te vei simţi perfect şi nu vei întâmpina nicio nouă problemă de sănătate. Ai grijă de organismul tău mai mult decât oricare zodie, aşa că nu ar trebui să îţi faci griji. Nu exagera cu bolile pe care le-ai avut, acestea au fost minore şi le-ai tratat. Tot ce trebuie să faci este să ţii în continuare cont de sfaturile medicului.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Relaţia ta amoroasă va fi pe primul loc în această lună şi nu este deloc o decizie greşită. Încearcă să îi acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă şi să laşi de la tine mai mult chiar dacă acesta greşeşte. Atât timp cât nu face nimic grav, ar trebui să te axezi mai mult pe momentele frumoase pe care ţi le oferă.

Încearcă să fii chibzuită în această lună şi să îţi gestionezi foarte atent banii pe care îi ai. Cumpără cadouri doar persoanelor importante din viaţa ta şi nu face acest gest faţă de alţii doar pentru că vrei să impresionezi. Duci o viaţă modestă şi nu trebuie să ascunzi acest lucru!

Ai multă energie şi din această cauză vei fi destul de agitată. Încearcă să te organizezi mai bine şi să fii mai atentă atât în trafic, cât şi în viaţa de zi cu zi. Riscul de accidentări este crescut şi depinde doar de tine dacă acestea devin realitate sau nu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti foarte şarmantă în această lună, lucru care te va ajuta foarte mult în cazul în care nu ai încă un partener. Cel mai probabil vei avea mai multe şanse în mediul profesional, pentru că cea mai mare parte a timpului ţi-o vei petrece la serviciu ori făcând afaceri. Vei avea parte de o perioadă cu multe bucurii şi voie bună!

Încearcă să nu faci investiţii în această perioadă şi să rămâi descoperită din punct de vedere financiar. Este foarte important să iei în calcul orice ofertă profesională mai bună, dacă aceasta promite un salariu mai mare, dar şi o poziţie mai bună.

Orice problemă de sănătate pe care o vei întâmina în această lună trebuie tratată la medic. Evită să iei pastile la recomandările persoanelor nespecializate sau de capul tău. Te poţi alege spontan cu unele afecţiuni fără să fi avut vreun simptom înainte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod