Horoscopul săptămânii 11-17 februarie. Află ce te aşteaptă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru nativii implicaţi într-o relaţie, pentru că ziua îndrăgostiţilor va crea o atmosferă generală mult mai armonioasă. Viaţa de familie este favorizată, însă pentru unele cupluri ar putea fi doar o iluzie de moment. Pe de altă parte, cei singuri ar putea să se simtă uşor deprimaţi fiind înconjuraţi de atâta iubire în această perioadă!

Nu îţi trata colegii cu superioritate, pentru că rişti să fii sancţionat cum nu se poate mai rău. Coşmarul de a câştiga mai puţini bani decât la momentul actual se poate apropia mai repede decât crezi, însă totul depinde doar de tine. Cu toate că îţi faci treaba ca la carte, asta nu înseamnă că poţi avea orice atitudine vrei. Situaţia ta financiară nu îţi permite să joci astfel!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu e exclus să întâlneşti o persoană specială în ultimele zile ale acestei săptămâni, însă nu te grăbi să îi sari în braţe. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă sau eşti deja căsătorit, cel mai probabil partenerul te va surprinde cu gesturi care mai de care mai romantice. Ziua îndrăgostiţilor vine cu o atmosferă mult mai încărcată de afecţiune şi înţelegere.

În această săptămână ai şansa de a primi o ofertă de muncă, însă nu trebuie să te grăbeşti să iei vreo decizie. Situaţia ta financiară actuală îţi permite să te joci puţin, aşa că acţioneză cu încredere. Cu toate acestea, ia în considerare sfaturile celor cu mai multă experienţă ca tine, unele sugestii îţi vor fi extrem de utile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să ai grijă de toate relaţiile tale în această perioadă, indiferent dacă este vorba de cea de dragoste sau de cele familiale. Este important să comunici mai mult şi mai sincer, astfel legăturile dintre voi se vor îmbunătăţi. Cu toate că partenerul tău va da dovadă de mai multe gesturi de afecţiune în aceste zile, nu îl crede sută la sută pentru că e posibil să aibă intenţii ascunse.

Astrele te vor ajuta în această săptămână să obţii ceea ce îţi doreşti pe plan financiar sau profesional. E posibil să fie vorba despre o afacere pe care urmează să o conduci tu sau despre o sumă substanţială de bani care ar putea să îţi intre în conturi. Cu toate acestea, ca să ajungi unde ţi-ai propus, nu călca peste oamenii pe care îi întâlneşti în cale!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu permite nimănui să se bage în viaţa ta sentimentală, în special dacă eşti implicat într-o relaţie de lungă durată. Orice intervenţie îţi poate tulbura liniştea din sânul familiei, iar cuplul din care faci parte ar putea să se destabilizeze. Indiferent dacă este vorba de prieteni sau rude foarte apropiate, refuză-le elegant orice intenţie de aşa zis ajutor.

Nu fi stresant la locul de muncă, indiferent dacă e vorba de colegi sau de şefi. Dacă urmăreşti o mărire de salariu, alege cu atenţie momentul în care să o ceri, altfel ai putea obţine exact rezultatul opus. Chiar dacă nu o duci rău cu banii, se pare că în ultima perioadă ai început să crezi că munceşti mai mult decât eşti răsplătit.

Leu(22 iulie - 22 august)

Atmosfera dintre tine şi partenerul de viaţă va fi specială în această săptămână, însă mai ales de ziua îndrăgostiţilor. E posibil să ţi se pregătească o surpriză de zile mari, cum ar fi o cerere în căsătorie sau bilete către destinaţia ta de vis. Încearcă să fii şi tu la fel de afectuos şi atent, chiar dacă alegi metode diferite.

Vei munci atât de mult şi de eficient în această săptămână, încât te vei suprinde chiar şi pe tine. Pe lângă norocul că ai atâta energie bună, vei fi remarcat şi de persoanele care au un cuvânt de spus asupra viitorului profesional. Nu o duci rău cu banii şi te descurci foarte bine cu ceea ce câştigi la momentul actual, însă viitorul arată strălucit pentru tine dacă continui în acelaşi ritm.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Acest început de săptămână va fi uşor stresant din cauza activităţilor partenerului de viaţă, însă vei fi nevoit să accepţi situaţia ca atare. Nu orice depinde de acesta şi nici de tine, aşa că încercarea ta de a ţine totul sub control va fi un total eşec. De miercuri apele se vor linişti, iar ziua îndrăgostiţilor vă va găsi într-o atmosferă cât se poate de romantică. Nu ezitaţi să celebraţi această zi, indiferent de problemele pe care le aveţi!

Economiile tale au scăzut mult în ultimele luni, însă investiţiile pe care le-ai făcut chiar au fost inspirate. Chiar dacă acum te simţi strâns la curea, în viitorul apropiat îţi vei reveni complet. Încearcă pe cât posibil să nu mai faci cheltuieli care nu se cer a fi necesare o perioadă şi, astfel, situaţia ta financiară se va îmbunătăţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti mereu stresat, iar atitudinea ta din ultima perioadă devine tot mai deranjantă pentru partenerul de viaţă. Faci lucruri forţat, însă mintea îţi zboară de fiecare dată în altă parte. E posibil ca de ziua îndrăgostiţilor să se întâmple o astfel de situaţia, iar cel drag să izbucnească. Iubeşti echilibrul, aşa că, acum mai mult decât oricând, încearcă să îl aduci în viaţa ta!

Situaţia ta financiară şi noile cheltuieli te pun serios pe gânduri în aceste zile. Cu toate că ai un venit stabil şi ai luat deciziile după o lungă analiză, acum traversezi o perioadă de nesiguranţă şi de dubii. Încearcă să te linişteşti pentru că scenariile care îţi trec prin minte sunt total nerealiste! Nu pleca urechea la ce spun cei din jurul tău, cel mai probabil este vorba doar de invidie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te vei concentra mai mult pe iubire în această săptămână şi nici nu s-ar putea altfel. Ziua îndrăgostiţilor va fi una specială pentru tine, pentru că neînţelegerile dintre tine şi partener par să dispară din senin. Cu toate acestea, nu îţi face prea mari speranţe cu privire la situaţia voastră pe viitor, pentru că acum e posibil să fiţi influenţaţi de tot ce se petrece în jurul vostru.

Nu eşti deloc mulţumit de munca atribuită la serviciu în primele zile ale acestei săptămâni. Dobândeşti frustrări fără să îţi dai seama şi refulezi în faţa persoanelor care nu au nicio vină pentru ceea ce ţi se întâmplă. Mai mult decât atât, simţi că banii pe care îi câştigi nu îţi sunt de ajuns pentru a face tot ceea ce îţi doreşti. În loc să te plângi, mai bine ai lua atitudine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fiind ziua îndrăgostiţilor în această săptămână, înceracă pe cât posibil să îţi îmbunătăţeşti relaţia amoroasă. Este un bun prilej de a lăsa orgoliul deoparte şi de a face primele gesturi spre împăcare. Nu încerca să fii fals, ci fă lucurile din tot sufletul tău. Dacă eşti singur şi disponibil, nu ar strica să accepţi invitaţia acelei persoane care tot insistă în ultima vreme să vă vedeţi.

Săptămâna aceasta ar putea fi norocoasă în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. Chiar dacă nu vei primi niciun leu în plus în aceste zile, e posibil să fii avansat în carieră, fapt ce îţi va schimba viitorul. Îmbrăţişează ofertele care ţi se fac, chiar dacă mare parte din ele vin cu mai multe responsabilităţi decât acum.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă e săptămâna iubirii, tu şi partenerul tău nu vă veţi feri de confruntare. Chiar dacă discuţiile dintre voi uneori pot degenera, comunicarea voastră deschisă ajută relaţia mai mult decât crezi. Faptul că nu ascundeţi nimic sub preş şi nu lăsaţi să se adune problemle e cea mai mare dovadă de iubire care ar putea exista între două persoane mature. Relaţia voastră e una sănătoasă dacă nu se ajunge la violenţă de orice fel!

Nu stai prea bine la capitolul comunicare în această săptămână, fapt pentru care astrele îţi recomandă să nu discuţi chestiuni financiare sau profesionale importante. Cu toate acestea, e posibil ca o sumă de bani să îţi pice din cer, fără să fi depus nici măcar un efort în acest sens. Fie că este vorba despre o moştenire sau de un cadou, cert este că îţi va înveseli viaţa.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atât timp cât tu şi partenerul tău sunteţi discreţi cu privire la relaţia voastră, aceasta are şansa să aibă un viitor excelent. Dacă nu vă faceţi publice problemele, nimeni nu vă poate influenţa în niciun fel. Este foarte important să vă triţi viaţa aşa cum vreţi, cât vreţi. Dacă eşti singur, cel mai probabil vei vrea să rămâi aşa o bună perioadă de timp de acum înainte.

Dacă încerci să comunici eficient cu colegii de muncă şi laşi orgoliul deoparte, zilele acestea ar putea fi încununate cu succes pe plan profesional. Munca în echipă te poate duce mult mai rapid spre atingerea ţelurilor tale. Cum ai nevoie urgentă de mai mulţi bani în această perioadă, fă toate compromisurile necesare!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă tu şi partenerul tău întâmpinaţi unele probleme financiare, ziua îndrăgostiţilor nu trebuie să rămână nemarcată. Nu aveţi nevoie de bani pentru a celebra aşa cum se cuvine dragostea dintre voi, aşa că, chiar şi o plimbare prin parc vă poate aduce bucurie şi linişte în suflet. Dacă eşti singur, te vei concentra mai mult pe carieră şi prea puţin pe viaţa sentimentală.

În această săptămână vei constata că probleme cu banii se agravează, fapt pentru care decizi să te axezi mai mult pe acest astfel al vieţii tale. Este foarte important să încerci să evoluezi în carieră, însă nu acţiona atât de drastic încât cei dragi să se simtă ignoraţi. Tot ce se petrece în jurul tău te influenţează în acest demers, dar direcţia o dictezi tu!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod