Horoscopul săptămânii 12-18 iunie. Află ce te aşteaptă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu acorzi prea multă atenţie vieţii tale sentimentale în această săptămână însă nici nu ai nevoie pentru că totul funcţionează perfect. Viaţa ta de cuplu este aşa cum ţi-ai dorit, aşa că încearcă să te concentrezi mai mult pe prieteni şi pe rudele tale apropiate! În ultima perioadă relaţiile cu aceştia s-au răcit aşa că acum e momentul să recuperezi.

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, însă va trebui să te concentrezi mult mai mult pe sarcinile de la serviciu. Ai putea să te simţi bulversată de volumul mare de muncă, însă vei reuşi să duci totul la bun sfârşit cu ajutorul unui coleg despre care aveai o cu totul altă impresie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Asigură-te în această săptămână că nu îţi vei ignora partenerul de viaţă şi îl vei implica în planurile tale! Dacă ai de gând să ieşi doar cu fetele în oraş, întreabă-l dacă te însoţeşte, cu toate că ştii ce răspuns îţi va da! Dacă eşti singură, distracţia va fi cuvântul cheie al unei bune perioade de timp de acum înainte.

Avansezi neaşteptat de bine pe plan profesional în aceste zile datorită energiei de care dai dovadă. Eşti pusă pe fapte mari şi îi vei da pe spate pe toţi cei din jurul tău. Nu este exclus să primeşti un bonus stimulator pentru toate eforturile depuse la locul de muncă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să aplanezi orice conflict dintre tine şi iubitul tău în această săptămână. Atunci când vezi că lucrurile o iau razna, lasă de la tine şi renunţă la confruntare! Dacă eşti singură, viaţa ta agitată nu te va ajuta prea mult să îţi schimbi acest statut prea curând.

Munca în echipă te va ajuta să îţi măreşti veniturile în această perioadă, dar ai grijă în cine ai încredere. E posibil ca un coleg invidios să creadă că merită mai mult şi să te facă pe la spate atunci când te aştepţi mai puţin. Nu te bucura înainte de a te vedea cu banii în mână şi ascultă de sfaturile unei persoane în care chiar poţi avea încredere!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atât tu cât şi partenerul tău de viaţă aveţi nevoie de mai multă intimitate. În ultima perioadă v-aţi cam răcit unul faţă de celălalt, aşa că cea mai bună soluţie este să plecaţi într-o vacanţă doar voi doi. Chiar dacă aveţi o mulţime de lucruri pe cap, lasaţi-le deoparte şi deconectaţi-vă total măcar pentru câteva zile.

Banii se duc din ce în ce mai mult în această perioadă, iar acest lucru te deprimă. Apar lucruri imprevizibile, însă nici tu nu eşti prea grijulie cu cheltuielile. Dă dovadă de mai multă prudenţă şi fă economii în condiţiile în care ai planuri mari de viitor. Cu toate că eşti atenţionată, nu pare să înţelegi deloc!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te transformi într-o persoană din ce în ce mai rea, iar acest lucru va fi blamat de partenerul tău de viaţă în această săptămână. Frustrările pe care le-ai acumulat în ultima perioadă ies acum la suprafaţă în cele mai urâte moduri posibile. Încearcă să comunici mai mult cu iubitul tău şi să îi spui nemulţumirile tale cu privire la relaţia voastră!

Nu mai ai bani deloc, iar acest lucru te enervează la maximum. Îţi poţi achita toate datoriile şi obligaţiile, însă simţi că după aceea nu îţi mai permiţi să cheltui nimic. Ai traversat o perioadă cu mai multe cheltuieli necesare, dar nu se va face o regulă din asta. Încearcă să te linişteşti, totul va reveni la normal cât de curând!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai tot amânat rezolvarea unor probleme de cuplu şi astfel acestea au devenit din ce în ce mai serioase. Acum e momentul să porţi o discuţie sinceră cu partenerul de viaţă şi să încerci să nu îi dai speranţe în cazul în care gândurile tale sunt de despărţire. Fii conştientă că o mare parte din vină e a ta, aşa că nu face tot tu pe supărata!

Începi săptămâna în forţă, însă nu te ţine prea mult. Îţi consumi energia pe activităţi total inutile, iar atunci când vei avea nevoie de ea vei fi epuizată total. Nu îţi risca jobul pentru că nu îţi gestionezi cum trebuie timpul şi resursele, mai ales dacă şefii tăi sunt cu ochii pe tine în ultima perioadă. De bani nu te plângi, însă ai grijă să îţi păstrezi un venit constant!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu lua în considerare ce spun cei din jurul tău şi nu îi lăsa să se amestece în viaţa ta sentimentală. Orice bârfă sau idee pe care o auzi cu privire la partenerul tău de viaţă, trece-o prin filtrul gândirii şi nu te ţine scai de ea. Pentru moment, e mai important să faci ceea ce simţi şi să îi dai inimii ce îţi cere!

E o perioadă bună pentru investiţii, mai ales că în ultima perioadă ai făcut eforturi măreţe cu acest scop. Nu te lăsa manipulată de nimeni atunci când trebuie să faci un pas important, pentru că cea mai bună decizie e luată doar de tine. Fii raţională, dar ascultă-ţi şi inima, chiar dacă e vorba de bani la mijloc.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să fii mai drăgăstoasă cu partenerul tău de viaţă şi să nu laşi orgoliul sau problemele externe să îţi influenţeze relaţia. Ce-i drept, nimic nu se poate schimba pentru moment în dragoste, dar totuşi trebuie să fii prudentă. Dacă eşti singură, fii mai sociabilă şi deschisă, ai destui admiratori care stau la coadă!

E momentul să readuci în discuţie o mărire de salariu, ai aşteptat suficient de mult să se întâmple ceva de la sine. Dacă superiorii tăi nu au nicio intenţie de a te avansa, convoacă o şedinţă sau caută-ţi un loc de muncă mai bine plătit. Pe lângă bani, important este să te simţi apreciată şi stimulată!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

A sosit perioada concediilor, aşa că e momentul perfect pentru o apropiere faţă de cei dragi. Fie că ai deja o familie sau doar un iubit stabil, cert este că trebuie să te concentrezi doar pe acest plan al vieţii tale. Profită de zilele libere pentru a te detaşa de grijile uzuale, dar axează-te şi pe viaţa ta intimă sau socială!

Ţi se fac promisiuni care mai de care mai tentante în ceea ce priveşte profesia ta, însă acum nu ai nevoie decât de odihnă. Ia o pauză de la tot, ai suficienţi bani cât să îţi permiţi câteva zile de stat pe tuşă. În aceste condiţii, te vei şi relaxa şi vei putea să te întorci cu forţe proaspete pentru luarea unei decizii corecte!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu investi prea mult în încercarea de a cuceri pe cineva, trebuie să ştii că cine te place, te place aşa cum eşti. Orice efort depus acum în acest sens va da naştere pe viitor unor neînţelegeri între tine şi posibilul partener. Încearcă să ai mai multă încredere în tine, indiferent dacă eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, bărbaţilor le plac femeile puternice!

Nu cheltui bani inutil pentru cauze care nu merită, cum ar fi captarea atenţiei unui bărbat. E normal să ai mai multă grijă de tine atunci când vrei să cucereşti pe cineva, însă nu trebuie să exagerezi. Bugetul tău e limitat, aşa că nu e indicat să te joci cu focul acum. Lasă lucrurile să vină de la sine şi fii tu!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru nativele singure, pentru că se va produce o schimbare radicală în comportamentul lor. Devin brusc mai sociabile şi au şanse extrem de mari să îşi întâlnească iubirea vieţii. Pentru Berbecii implicaţi într-o relaţie serioasă, nu se înregistrează vreo modificare în viaţa lor sentimentală, cu toate că unii dintre ei şi-ar dori acest lucru.

Economiile tale de până acum se vor duce într-o clipită însă va merita din plin! Cel mai probabil, este vorba de o vacanţă pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna. Atât timp cât îţi permiţi să îţi îndeplineşti această dorinţă, profită de compania persoanelor dragi! Imediat după aceea, astrele te vor ajuta să recuperezi într-un timp scurt tot ce ai cheltuit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fie că eşti singură sau nu, acum este momentul să treci la acţiune şi să îţi pui ambiţia pentru a obţine tot ce îţi doreşti pe plan sentimental. Dacă consideri că partenerul tău de viaţă este indiferent faţă de sentimentele tale, nu rata nicio ocazie de a-i testa gelozia! Şarmul tău te ajută să cucereşti pe oricine aşa că foloseşte-te de asta pentru a-ţi pune iubitul pe jar!

Este o perioadă bună pentru investiţii dar trebuie să începi în forţă încă de la începutul acestei săptămâni. Vezi în cine poţi să ai încredere, iar apoi implică-te într-un parteneriat care are la bază o veche pasiune de-a ta! Nu duci lipsă de bani însă ai nevoie de mult mai mulţi pentru a-ţi atinge un vis.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod