Horoscopul săptămânii 13-19 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în săptămâna 13-19 iunie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta trebuie să dai dovadă de mai mult curaj dacă vrei să obţii ceea ce îţi doreşti. Este momentul perfect pentru a-l cuceri pe bărbatul pe care îl placi, însă tu eşti cea care trebuie să facă primul pas! Cel mai probabil, vei reuşi să te simţi bine alături de o persoană pe care nu o plăceai iniţial. E momentul să abandonezi regulile şi să te laşi purtată de val!

Săptămâna aceasta ai şansa de a ieşi în faţă pe plan profesional datorită ideilor tale strălucite. Dacă vei fi auzită de cine trebuie, cu siguranţă te vei putea bucura şi de beneficii financiare. După ce îţi atingi un ţel, ia întotdeauna o pauză pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viaţa profesională te menţine foarte ocupată şi din păcate rişti să îţi creezi probleme pe plan personal. Fă un efort ca măcar în weekend să-ţi dedici timpul vieţii de familie, şi astfel vei reuşi să recâştigi încrederea celor dragi! Un membru al familiei are nevoie de ajutorul tău şi eşti capabilă să i-l oferi.

Va fi o săptămână extenuantă pentru tine şi vei avea de-a face cu multe lucruri noi care te vor bulversa iniţial. Din fericire îţi vei intra rapid în ritm şi vei avea rezultate chiar bune. Şefii tăi te vor aprecia pentru eforturile depuse şi te vor plăti pe măsură.

Leu(22 iulie - 22 august)

Evoluezi pe plan personal fără să depui niciun efort în acest sens. Nu e nevoie de compromisuri în cazul tău pentru ca relaţia să funcţioneze aşa cum ar trebui. Pune-ţi în continuare partenerul pe primul loc, dar ai grijă să nu ignori total celelalte persoane din jurul tău!

Nu ar strica ca în această săptămână să îţi faci curaj pentru a avea o discuţie importantă cu superiorii tăi. Poţi aborda subiectul măririi de salariu, dar dacă nu ţi se oferă nu trebuie să mai insişti. Nu ai motive să te plângi de situaţia ta financiară, aşa că nu forţa lucrurile şi nu întrece limita!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi plină de încredere în tine şi vei reuşi să-ţi dai seama ce vrei cu adevărat de la viaţă. Este momentul să iniţiezi activităţi în care să-ţi incluzi şi partenerul de viaţă şi să nu accepţi refuzuri sub nicio formă. Nu lăsa relaţia amoroasă să îşi piardă din intensitate!

Săptămâna aceasta vei constata că eşti foarte bună în ceea ce faci. De aceea, e posibil să ai pretenţii mai mari în faţa şefilor. Încearcă să îţi ţii impulsivitatea sub control şi să nu spui vorbe pe care ai putea să le regreţi mai târziu.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Relaţia dintre tine şi partenerul de viaţă nu funcţionează deloc cum trebuie şi este doar vina ta. Trebuie să asculţi mai mult de acesta pentru că ceea ce decizi tu este în majoritatea cazurilor, greşit. Ai nevoie de cineva care să te ghideze pas cu pas şi care să te aducă cu picioarele pe pământ, chiar dacă nu-ţi convine.

Situaţia ta financiară este una bună însă chiar şi aşa eşti mult prea zgârcită. Din când în când ar trebui să îţi mai faci mofturile fără să te mai gândeşti că intri în sumele fixe la care ţii cu atâta sfinţenie. Nu este o risipă să iei masa în oraş măcar o dată pe săptămână.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relaţia cu partenerul pare să meargă în direcţia corectă, iar asta se datorează amândorura în mod egal. Nu e cazul să îi faci statuie iubitului pentru că a fost mai ascultător în ultima perioadă, altfel vei avea de furcă pe viitor. Dacă păstraţi acelaşi respect unul faţă de celălalt, lucrurile n-au cum să se strice!

În această săptămână vei traversa o perioadă excelentă din punct de vedere financiar. Sunt mari şanse ca superiorii să te recompenseze pentru efortul depus oferindu-ţi un stimulent sau o poziţie de lider. Totuşi, nu ar trebui să îţi iei nasul la purtare, deoarece tot ei te vor critica din plin la prima greşeală mai importantă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti foarte impulsivă şi te laşi mânat de instinct în tot ceea ce faci. Relaţia cu partenerul pare ruptă din filmele de dragoste, având momente de maximă apropiere urmate de certuri serioase. N-ar strica să fii mai cumpătată în această săptămână şi să-ţi descoperi echilibrul.

Cu toate că nu ai suficienţi bani pentru a-ţi face toate poftele, ai destul cât să-ţi ajungă pentru un trai decent. Din când în când, rupe din economiile tale pentru o distracţie cu întreaga familie, astfel încât rudele tale să te simtă alături. Dacă vrei să faci o investiţie importantă, poţi apela la sfatul unui specialist.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Menţine-te cât mai ocupată săptămâna aceasta pentru că o despărţire recentă şi-a pus serios amprenta asupra ta. Găseşte-ţi activităţi alături de prieteni şi axează-te mai mult pe viaţa ta profesională. Acum e momentul să profiţi de această perioadă pentru a evolua în carieră.

Dacă pe plan sentimental lucrurile nu merg deloc aşa cum ţi-ai dori, pe plan profesional şi financiar ai şansa de a te face remarcată. Foloasele materiale îţi pot aduce satisfacţie şi pot compensa golurile de pe alte planuri, cel puţin pentru moment.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil să întâmpini unele probleme cu partenerul în această săptămână din cauza lipsei banilor. Situaţia financiară precară cu care vă confruntaţi nu vă dă dreptul să ţipaţi unul la altul. Fă o echipă cu partenerul tău de viaţă şi încercaţi să găsiţi soluţii împreună.

Nu o duci bine cu banii nici în această săptămână şi situaţia durează de mai multă vreme. Tot ce poţi să faci este să îţi cauţi un job care este plătit mai bine chiar dacă volumul de muncă este mai mare şi chiar dacă îţi e greu să ieşi din rutină. Alege să fii practică şi nu comodă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă relaţia voastră a intrat într-un impas, trebuie să cântăreşti bine lucrurile şi să-ţi dai seama ce vrei cu adevărat. Dacă vrei să continui, fă tot ce-ţi stă în putinţă pentru a o salva, dar dacă nu, fugi cât te ţin picioarele! Bazează-te pe instinct!

Te situezi bine în ierarhia de la locul de muncă însă nu trebuie să îţi iei lumea în cap. Nu te purta cu superioritate faţă de subordonaţii care ţi-au fost cândva colegi! Situaţia ta financiară îţi permite să pleci într-o vacanţă luxoasă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei începe să te înţelegi mult mai bine cu partenerul de viaţă şi asta doar datorită faptului că ai reuşit să separi viaţa personală de cea profesională. Dacă ţi-ai planificat o vizită la părinţi, nu ezita să-l incluzi şi pe partenerul tău de viaţă în planuri!

Vei face multe lucruri noi la locul de muncă în această săptămână, dar nu vei fi remunerată aşa cum meriţi. Dacă ai dat bani cu împrumut, acum este momentul să ceri înapoi ceea ce este al tău. Renunță la ruşine şi nu te mai lăsa prostită!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este un moment bun pentru a-ţi planifica o excursie alături de partenerul tău de viaţă. Concediul se apropie, aşa că nu lăsa totul pe ultima sută de metri. Aveţi amândoi nevoie de o pauză în care să vă dedicaţi doar unul altuia!

Situaţia ta financiară este una bună însă asta nu ar trebui să te determine să arunci cu bani în stânga şi-n dreapta. E posibil ca poziţia ta profesională să se modifice, ceea ce presupune mai multe responsabilităţi. Caută să te sfătuieşti cu cineva cu mai multă experienţă în domeniul în care activezi, şi astfel vei lua cea mai bună decizie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod