Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să fii mai puţin pretenţioasă în ceea ce priveşte bărbaţii. Dacă vrei ca relaţia de cuplu să fie liniştită şi sănătoasă, atunci trebuie să laşi mai mult de la tine. Dacă eşti singură şi îţi cauţi alesul, atunci trebuie să le permiţi admiratorilor să se facă cunoscuţi. E rost de veşti bune pe acest plan, mai ales dacă asculţi de sfaturile astrelor.

Astrele favorizează munca în echipă în această săptămână, ceea ce cel mai probabil te va încânta. Îţi place să socializezi, iar energia ta te va face o companie extrem de plăcută pentru ceilalţi. Pentru a câştiga mai mulţi bani, însă, e necesar să fii extrem de organizată şi serioasă în ceea ce priveşte munca depusă. Atunci când e treabă serioasă, lasă prieteniile şi distracţia deoparte!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă în această săptămână să petreci mai mult timp alături de partenerul tău de viaţă. Chiar dacă zilele în care munceşti vor fi mai pline, ai grijă măcar în weekend să nu îţi programezi nimic. E momentul să reaprindeţi flacăra iubirii, pentru că amândoi începeţi să credezi că între voi nu mai există dragoste. Monotonia şi distanţa îşi va face simţită prezenţa din ce în ce mai mult dacă nu luaţi măsuri.

Vei munci extrem de mult începând din această săptămână, însă asta îţi place cel mai mult să faci acum. E posibil ca acest lucru să semnifice un refugiu în care simţi să te bagi pentru a fugi de problemele personale. Nu e deloc rău să îţi canalizezi energia către ceva productiv, ba mai mult te va deconecta de la grijile cu care te confrunţi. Cert este că în viitorul apropiat rezultatele se vor vedea în portofel!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E un moment bun pentru planuri de viitor în aceste zile. Dacă ai un partener stabil, cu siguranţă subiectele dezbătute vor fi despre căsătorie sau copii. Dacă eşti singură, ai face bine să profiţi de acest statut cât mai poţi şi să te bucuri de libertatea unei burlăciţe. Se anunţă veşti bune de acum înainte, pentru că pare că ţi-ai găsit liniştea şi ai ajuns să realizezi ce vrei cu adevărat de la viaţă.

E posibil ca în această săptămână să aibă loc unele schimbări pe plan profesional. Toate acestea se vor petrece doar dacă decizi tu acest lucru, aşadar nu e un motiv de îngrijorare. Situaţia financiară este una bună, însă vrei să evoluezi şi nimic nu te poate opri. Cunoştinţele generale şi experienţa dobândită te vor ajuta enorm la nou job sau noua funcţie spre care tinzi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în aceste zile să ai parte de evenimente dintre cele mai diverse. Poţi trece prin despărţiri sau prin momente unice de fericire alături de partenerul tău de viaţă, cert este că orice pas făcut acum va fi unul corect. Chiar dacă nu vei realiza în acel moment beneficiile pe care ţi le poate aduce, pe parcurs îţi vei da seama că tot răul a fost spre bine. E important să îţi schimbi modul de gândire dacă nu vrei să suferi în dragoste.

E foarte important să comunici eficient cu colegii sau şefii tăi în aceste zile. Rezultatele cele mai bune se vor vedea doar atunci când atmosfera de lucru va fi una plăcută. Dacă ai avut recent vreun conflict cu cineva de la serviciu, nu ezita să faci primul pas spre împăcare. Ai lucruri mult mai importante de făcut decât să te cerţi sau să bârfeşti. Imaginea pe care ţi-o vei face acum, va rămâne pentru mult timp!

Leu(22 iulie - 22 august)

Acordă o mai mare atenţie vieţii de familie şi a relaţiilor cu cei apropiaţi. E foarte important să le oferi celor dragi ce au nevoie, nu să te gândeşti doar la tine. O doză de egoism din partea ta nu strică, însă ai grijă ca acest lucru să nu îţi rănească partenerul. Lipsa de comunicare dintre voi ar putea să cauzeze relaţiei mai mult decât ai fi crezut vreodată! Dacă eşti singură, nu respinge din start avansurile admiratorilor!

Comportamentul de care vei da dovadă în această săptămânî va fi foarte diplomat, lucru care te va ajuta enorm pe plan profesional. Nu se pune problema unor pierderi financiare în aceste zile, ci din contră ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani. Chiar dacă nu vei pune efectiv mâna pe ei, e posibil să semnezi contracte promiţătoare sau să te implici în afaceri cu adevărat productive. Ai grijă de imaginea ta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală a intrat într-un con de umbră şi simţi că nimic nu poate să o mai animeze. Monotonia care s-a instalat ar putea fi spartă cu ajutorul unei călătorii romantice, însă trebuie să fii dispusă la compromisuri pentru asta. Lasă grijile profesionale deoparte şi încearcă să reprinzi flacăra iubirii. Dacă nu ai copii încă, poate că e momentul oportun să iei în calcul acest aspect!

Situaţia financiară este şubredă, iar siguranţa jobului de asemenea. Săptămâna aceasta va fi una stresantă, pentru că ţi-ai dori o schimbare, însă ţi-e teamă să o faci. Nu aştepta un imbold pentru a te îndrepta către ceva mai bun, aşa că ieşi din zona ta de confort şi fii mai ambiţioasă. Sfaturile celor dragi te pot impulsiona şi te pot ajuta să realizezi mai bine gravitatea situaţiei!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti pusă pe fapte mari, chiar dacă începi timid cu planuri în aceste zile. Vrei să treci la nivelul următor în relaţie şi să faci o schimbare drastică în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă. Poate fi vorba despre căsătorie, apariţia unui copil sau chiar o despărţire în cazul unei relaţii toxice. Ai nevoie doar de un imbold pentru a începe să faci primii paşi spre atingerea fericirii la care aspiri!

Situaţia ta financiară este una extrem de bună şi lucrurile nu par să se oprească aici. Evoluezi fără să îţi dai seama, dar tot ai vrea să faci o mutare radicală în cariera ta. Cu siguranţă nu banii sunt o problemă pentru tine, ci atmosfera de la serviciu care nu te satisface absolut deloc. Dacă îţi doreşti cu adevărat să pleci, nicio persoană care se va opune nu te va putea opri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sunt şanse extrem de mari să reapară în peisaj un fost iubit în aceste zile. Acest lucru va deveni o problemă în condiţiile în care eşti implicată acum într-o altă relaţie amoroasă, iar gelozia partenerului actual ar putea ieşi la suprafaţă. E important să priveşti spre viitor şi deloc spre trecut. Dacă elti singură, ai putea încerca să îi dai şansa de a-ţi oferi unele explicaţii, însă indicat ar fi să se întâmple doar atât!

Dacă eşti implicată în proiecte care nu par să dea roade, cea mai bună decizie este să te retragi. Nu are rost să îţi iroseşti timpul şi energia pe ceva care nu are rezultate, cu toate că eşti implicată emoţional. Situaţia financiară este bună, însă nu e indicat să laşi ca totul să vină de la sine fără să depui vreun efort. Cândva e posibil ca barca să se afunde şi va fi prea târziu ca să mai poţi recupera ce ai pierdut.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa ta socială se va îmbogăţi cu multe persoane noi în această perioadă şi ai toate şansele să îţi găseşti alesul printre ele. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie serioasă, atunci e posibil să fii tentată să flirtezi cu alţi bărbaţi din jurul tău, ceea ce cel mai probabil va isca scântei în cuplu. Analizează bine situaţia şi află ce îţi doreşti cu adevărat, nu are rost să ţii pe nimeni legat de tine!

E foarte important ca în această săptămână să te înconjori de persoane infleunte care te pot ajuta pe plan profesional. Cu siguranţă vor apărea oportunităţi pe care nu le poţi rata, însă trebuie să ai curaj şi să nu eziţi nicio clipă să le îmbrăţişezi. Banii nu constituie o problemă pentru tine în aceste zile, însă în viitorul apropiat vei avea parte de unele cheltuieli neaşteptate care îţi vor da bugetul peste cap.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să eviţi orice conflict în această săptămână, mai ales dacă e vorba de persoana iubită. Cu toate că situaţia nu e deloc liniştită între voi, e foarte important să nu recurgi la un limbaj nepotrivit în momentele tensionate. Orice problemă are o rezolvare dacă vă doriţi amândoi acest lucru cu adevărat. O comunicare eficientă constă în discuţii calme şi sincere.

Se anunţă veşti proaste pentru tine pe plan financiar în această perioadă. E posibil ca un împrumut pe care l-ai acordat să nu îţi fie restituit la timp, lucru care îţi va afecta simţitor obligaţiile financiare. Întârzirea unor rate sau amânarea unor cumpărături importante te pot frustra atât de mult încât să ai putea răbufni pe persoanele care nu au nicio vină. Poartă discuţii mature şi responsabile cu oamenii care îţi sunt datori!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ar trebui să te preocupe mai mult nevoile partenerului de viaţă, precum şi sentimentele acestuia. E clar că te-ai îndepărtat de el în ultima perioadă, dar ai ocazia în aceste zile să recuperezi tot timpul pierdut. Nu e necesar să îl critici şi să îi găseşti nod în papură doar pentru că ai tu nervi, altfel o să îl scoţi din minţi cât de curând. Cel mai important lucru este să separi orice alt plan de viaţa ta sentimentală!

În această săptămână sunt favorizate deplasările în interes de serviciu, precum şi orice schimb de experienţă. Spune da unor astfel de propuneri şi caută noutate în orice colţ al lumii în care ajungi. De la toţi ai ceva de învăţat, iar toate informaţiile pe care le vei asimila în aceste zile îţi vor fi foarte utile pentru a-ţi creşte veniturile. Important este ca bagajul tău intelectual să fie unul cât mai vast!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă şi cu siguranţă vei îmbrăţişa toate schimbările care se vor petrece în viaţa ta. Fie eşti încântată de o nouă relaţie în care te-ai implicat recent, fie primeşti o cerere în căsătorie de la cel cu care ţi-ai petrecut ultimii ani din viaţă, cert este că fericirea te-a găsit. Nativele singure, însă, vor fi destul de deprimate şi ancorate în trecut.

Nu te certa în această săptămână cu nimeni pornind de la bani. Nimic nu e mai important decât înţelegerea, mai ales în condiţiile în care situaţia financiară este una chiar bună. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu devii egoistă sau îngâmfată datorită statului tău. Dacă uiţi de unde ai plecat, uiţi şi de persoanele care te-au iubit şi te iubesc necondiţionat, iar asta îţi poate aduce multe pierderi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod