Horoscopul săptămânii 2-8 septembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei trece prin mai multe situații tensionate în această săptămână în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. Se pare că nu există nicio șansă de supraviețuire a acesteia dacă nici unul dintre voi nu este dispus să lase de la el. Tu ar trebui să te detașezi de muncă atunci când sunteți amândoi, iar el ar trebui să nu se mai lase manipulat de cei din jur!

Vei începe săptămâna cu forță de muncă și reusești să faci totul în cel mai profesionist mod. Cu toate acestea, s-ar putea ca unele sarcini suplimentare pe care le primești să te nemulțumească din cauza faptului că nu te vei bucura tu de rezultatele lor. Încearcă să porți discuții deschise cu superiorii tăi, altfel cu toții vor continua să profite de tine și de aptitudinile tale!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești plin de voie bună încă de la începutul acestei săptămâni și te vei menține așa chiar și în weekend. Relația cu partenerul de viață se îmbunătățește și încerci pe cât posibil ca de acum înainte să nu-i mai lași pe cei din jur să se bage în viața ta inimă. Fie că este vorba de părinți sau de cei mai apropiați prieteni, stabilește o limită clară și cere-le să o respecte! Dacă ești singur, nu vor exista schimbări majore în dragoste, poate doar flirturi sporadice fără rezultate concrete.

Este foarte important ca încă din primele zile ale acestei săptămâni să îți faci un plan de bătaie în ceea ce privește îmbunătățirea situației tale financiare. Nu te concentra doar pe prezent, altfel riști ca viitorul tău să fie ușor instabil. Pune bani deoparte atunci când câștigi mai mult, nu oferi bani cu împrumut și evită investițiile majore, mai ales dacă nu ești atât de priceput în afaceri!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Conflictul va fi la ordinea zilei în această săptămână. Se pare că tu și partenerul de viață traversați o perioadă nu prea bună, în care psihicul fiecăruia dintre voi va ceda la un moment dat. Dacă constatați că vă încărcați de energie negativă și vă sleiți de puteri, ascultați sfatul celor din jur de a lua o pauză pentru a vă da seama ce vreți cu adevărat unul de la celălalt!

Nu te extenua la serviciu încă de luni, altfel riști să nu mai poți rezolva unele sarcini mai dificile de la finalul săptămânii. Dozează-ți energia într-un mod inteligent, astfel încât să dai dovadă de productivitate maximă. Se poate ca în weekend să întâlnești o persoană de pe urma căreia să obții beneficii atât financiare, cât și în dragoste.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fie că ești singur sau nu, socializarea îți poate aduce multe beneficii în acest început de săptămână. Fie că vei lega parteneriate profesionale promițătoare sau relații amoroase intense, cert este că trebui să știi cum să manipulezi oamenii prin vorbe. Nu alege să îi minți frumos, ci spune-le adevărul într-un mod în care ei să nu se simtă deloc jigniți!

Banii nu vor fi în centrul atenției în această săptămână, ci relațiile profesionale. Astrele te sfătuiesc să stai cât mai aproape de persoanele competente și cu mai multă experiență decât tine, astfel încât să înveți cât mai multe lucruri noi. Ești preocupat de viitorul tău în compania la care activezi în prezent, dar nu excluzi din start o posibilă schimbare de job.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele te sfătuiesc să acorzi mai multă atenție vieții de familie în această săptămână, altfel ai putea constata curând că se va crea un dezechilibru între tine și cei dragi. Fie că este vorba despre părinți, copii sau iubit, cert este că e necesar să îți faci timp pentru evenimentele importante din viața lor!

Săptămâna aceasta va fi plină de oportunități financiare, atât de multe încât nu știi asupra cărora să te decizi. Nu poți să te bucuri de toate, de aceea încearcă pe cât posibil să gândești rațional și responsabil. Dacă îți este greu să te hotărăști, cere sfatul unei persoane în care ai mare încredere și care știi că ți-ar da cele mai obiective direcții.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi săptămâna ta, însă dorința de perfecțiune va strica în numeroase ocazii bunele intenții ale partenerului. Dacă ești singură, în weekend vei avea ocazia să pleci într-o călătorie care îți poate scoate în cale o persoană cu adevărat atrăgătoare. Ca să îți dai seama că e ce trebuie, supune-o testului sincerității!

Săptămâna aceasta vei avea multe cheltuieli, însă te așteptai să se întâmple acest lucru și ești pregătit pentru orice. Fie că este vorba de o reparație prin casă sau de organizarea unei petreceri, cert este că natura ta foarte organizată și practică te va ajută să iei cele mai bune decizii. După aceste zile, astrele te sfătuiesc să începi să faci unele economii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi extenunată pentru tine, pentru că va trebui să te împarți în mod egal atât vieții profesionale, cât și sentimentale. Partenerul de viață nu mai este dispus să îți accepte absența prelungită de acasă, din cauza muncii tale peste program. Dacă nu îi asculți rugămințile, e posibil ca acesta să treacă la fapte și să intervină în relația cu șefii tăi!

Săptămâna aceasta va fi despre bani, mai exact despre pierderea lor. Vei fi nevoit să faci anumite investiții regretabile, însă extrem de necesare. Nu privi cu pesimism situația în care te afli, pentru că este foarte importantă singuranța ta, dar și fericirea celor din jur. Din când în când, trebuie să îți calci pe inimă și să faci și ceea ce nu îți place, pentru că trebuie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta e rost de mai multă pasiune în viața ta sentimentală. Se pare că un eveniment care va avea loc în aceste zile va suda și mai tare relația în care ești implicată. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu fii prea expansiv în public, pentru că nu trebuie să demonstrați nimănui nimic! Dacă ești singur, cu cât te vei concentra mai mult pe găsirea unui partener, cu atât șansele ca acesta să apară vor scădea.

Ambiția te poate ajuta în această săptămână să îți duci orice plan la realizare. Fie că este vorba de bani sau doar de faimă, cert este că vei face treabă bună în orice te implici. Cu toate acestea, ai nevoie de o echipă care să te ajute, pentru că nu le știi pe toate și de la ei poți obține informații extrem de valoroase. Acceptă-ți condiția, însă acționează cu determinare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei fi în apele tale în acest început de săptămână, însă partenerul tău va reuși să îți schimbe starea de dispoziție într-un final. Se pare că nu ai niciun motiv serios pentru a gândi pesimist, de aceea astrele te sfătuiesc să te concentrezi mai mult pe ceea ce îți place să faci și să te înconjori de oamenii dragi. Dacă ești singur, e necesar să îți schimbi modul de gândire, altfel nu vei reuși prea curând să îți găsești jumătatea!

Nu duci lipsă de bani, ai energie pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit și reușești să comunici eficient cu cei din jurul tău la locul de muncă. Traversezi, poate, cea mai bună perioadă a ta pe plan profesional, dar asta nu înseamnă că nu ai griji și probleme. Cel mai probabil, e vorba de sănătate și de o veste primită recent pe această temă. Vei reuși să treci peste orice cumpănă cu ajutorul celor dragi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai parte de liniște săptămâna aceasta în ceea ce privește dragostea. Fie că ai copii sau nu, cert este că acesta va fi subiectul principal de discuție dintre tine și partener. Dacă te-ai implicat de curând într-o relație, astrele te sfătuiesc să nu sari etape și să te bucuri de tot ce trăiești la timpul potrivit! Dacă ești singur, o cucerire aparent promițătoare se va dovedi a fi cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o până acum.

Vei da dovadă de multă delăsare în această săptămână și simți că nu mai ai energie pentru a merge la muncă. Dacă situația financiară îți permite, gândește-te la opțiunea de a-ți lua concediu fără plată și de a pleca undeva departe pentru a explora ceva cu totul nou și inedit. Ai nevoie de astfel de experiențe, însă portofelul tău dictează totul! În caz contrar, ai face bine să îți dai toată silința la serviciu și să aștepți cuminte liberele legale!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să pui barieră între viața ta profesională și cea sentimentală, altfel ambele pot avea de suferit în această săptămână. Fie că ai probleme cu banii, că te cerți cu un coleg de serviciu sau șeful îți dă prea multe sarcini de rezolvat, partenerul tău de viață nu e obligat să îți asculte tot timpul nemulțumirile. Este normal să îi spui cum a fost ziua ta, însă ai grijă să nu exagerezi vorbind numai despre asta, pentru că îl vei pune pe fugă!

Săptămâna aceasta vine cu răsturnări de situație, multe dintre ele având legătură cu banii. E posibil să fii nevoit să bagi mai adânc mâna în buzunar și să joci după cum îți cântă alții. Dacă muncești în echipă, deciziile trebuie luate în echipă, așadar nu te poți sustrage de la anumite responsabilități atunci când nu îți mai convine!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta sentimentală cunoaște o perioadă de înflorire, ceea ce înseamnă că te poți gândi la următorul pas în relația ta. Fie că este vorba de căsătorie, de copii sau doar de mutatul împreună, cert este că se anunță o evoluție și un traseu ușor și plăcut de parcurs. Atunci când ai persoana potrivită alături de tine, totul pare mult mai ușor. Asta se întâmplă în cazul tău!

Săptămâna aceasta nu va fi despre bani, ci despre evoluția ta profesională. Vei avea numeroase șanse de a învăța lucruri noi, de a cunoaște oameni alături de care poți pune bazele unor afaceri profitabile și, de asemenea, de a îmbunătăți relațiile cu colegii și șefii. Munca în echipă este favorizată mai mult decât în mod normal, așadar renunță la ideea de a face totul de unul singur!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod