Horoscopul săptămânii 20-26 ianuarie. Află previziunile pentru zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Familia îți va capta întreaga atenție în această săptămână, fie cu voia ta, fie fără. Se pare că unele evenimente care vor avea loc te vor apropia de cei dragi, în special de partenerul de viață. Dacă relația ta este una la început de drum, nu ar strica să arăți mai multă independență și prudență. Dacă ești singură, caută să te înconjori de oameni care îți seamănă!

Nu îți face planuri prea mari cu banii în acest weekend, pentru că vor avea loc răsturnări de situație la care nu te aștepți. Se poate ca o persoană dragă să îți ofere totuși o mână de ajutor și să te salveze pe ultima sută de metri. În ceea ce privește viața profesională, astrele te sfătuiesc să fii mai curajoasă atunci când vine vorba de schimbare!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea parte de o atmosferă prea liniștită pe plan sentimental în această săptămână. Se pare că unele discuții dintre tine și partener se pot transforma ușor în certuri serioase. Dacă nu ai de gând să cedezi tu prima, cu siguranță relația voastră se va răci. Doar printr-o comunicare pașnică și sănătoasă puteți ajunge la un numitor comun!

Vor avea loc anumite evenimente care te pot propulsa pe plan profesional. Renunță la modestie și fă-ți cunoscute realizările, căci doar așa te vei face remarcată. E posibil ca la final de săptămână să apară unele schimbări de ordin finaniar, toate pozitive. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta e momentul perfect de a te reconecta cu o persoană dragă. Fie că este vorba de un fost iubit sau despre partenerul tău care se află la distanță, cu siguranță se anunță o reîntâlnire emoționantă. Dacă ești singură și disponibilă, astrele te sfătuiesc să nu îți faci speranțe prea mari cu privire la bărbații pe care îi vei cunoaște în aceste zile.

Săptămâna aceasta este numai bună pentru perfecționare. Dacă în acest moment nu poți cere mai mult de la angajatorul tău, după aceea vei avea tot dreptul să vii cu pretenții. Nu stai deloc rău cu banii, dar ai potențial și nu vrei să îl irosești. E cea mai bună decizie pe care o poți lua!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta nu va fi prea bună în ceea ce privește dragostea. S-ar putea să te vezi nevoită să fii mai autoritară cu partenerul de viață, în legătură cu unele probleme care par să se întețească. Situația dintre voi este instabilă și va rămâne așa o bună perioadă de timp. Dacă ești singură, s-ar putea să întâlnești iubirea acolo unde te aștepți mai puțin.

Este o săptămână bună pentru munca în echipă, în special dacă ești implicată în afaceri. Ai toate șansele să îți îmbunătățești venitul atât timp cât nu acționezi de una singură. Dacă îți unești forțele cu partenerul de viață, colegii sau partenerii, profitul va fi garantat. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața ta amoroasă se va anima în această săptămână. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, vei avea parte de surprize plăcute din partea partenerului de viață. Dacă ești singură, șarmul tău va atrage numeroși pretendenți. Cu toate acestea, dă-le o șansă doar acelora cu care ai puncte comune.

Ambiția poate scoate pe oricine din sărăcie. Dar, în cazul tău, determinarea te poate chiar îmbogăți. Dacă alegi să joci riscant în această săptămână atunci când vine vorba de afaceri, tranzacții sau comerț, atunci situația ta fiannciară va fi aranjată pentru o bună bucată de timp de acum înainte. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viața ta sentimentală se află pe o pantă ascendentă, lucru care te bucură, dar care te și sperie. Se poate să nu te simți foarte pregătită pentru a trece la următorul nivel în relație, însă, uneori, e bine să închizi ochii și să te lași purtată de val. Fie că este vorba despre căsătorie sau conceperea unui copil, e un pas important pe care nu trebuie să îl ratezi!

Această săptămână va fi destul de tensionată din cauza banilor. Se pare că ai ajuns la fundul sacului și nu ai nici cea mai mică ideea despre ce trebuie să faci pentru a-ți reveni din punct de vedere financiar. Se poate ca soluția să fie schimbarea jobului, în condițiile în care salariu nu mai e suficient cât să îți acoperi nevoile și cheltuielile. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi presărată cu destul de multe momente plăcute pe plan sentimental. Spre surprinderea ta, vezi o schimbare pozitivă cu privire la partenerul tău de viață, lucru care te face să fii mai încrezătoare în viitor. Dacă ești singură, faptul că ești extrem de sociabilă te face să fii din ce în ce mai plăcută în rândul sexului opus.

Ești cu banii la limită săptămâna aceasta, dar vei reuși să te descurci cu ceea ce ai. Spre weekend, e posibil să ți se returneze o datorie pe care să o privești drept salvarea ta. Renunță la unele achiziții la care ai posibilitatea să revii imediat ce te stabilizezi financiar. Unele pot fi chiar mofturi!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunță numeroase schimbări sentimentale pentru tine în această săptămână. Se pare că dispoziția și atitudinea ta vor fi foarte schimbătoare cu privire la partenerul de viață. Fie că ai motive sau nu, găsești întotdeauna ceva să îi reproșezi. E doar o chestiune de timp până vei primi ceea ce meriți!

S-ar putea să ți se facă unele propuneri în ceea ce privește cariera ta în această săptămână. Astrele te sfătuiesc să nu te arunci cu capul înainte atunci când auzi de bani mai mulți, pentru că stabilitatea este cea care contează cel mai mult. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei avea nevoie de mai multă afecțiune, lucru care te poate face să pari disperată uneori. Dacă ești singură, astrele te sfătuiesc să nu recurgi chiar la orice pentru a atrage atenția persoanelor pe care le placi. Cu cât stai mai în umbră, cu atât le vei stârni curiozitatea. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată, comunicarea deschisă este cheia unei bune înțelegeri.

Deși aveai planuri mari pentru această săptămână, se pare că vei fi întreruptă exact atunci când ești pe punctul de a câștiga mai mulți bani. Nu o duci rău din punct de vedere financiar, însă niciodată nu strică să ai mai mult. Dacă ai posibilitatea aceasta, profită de ea la maximum!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta va fi plină de evenimente sociale, însă nu ești încântată chiar de toate. Dacă nu ești implicată într-o relație, acest lucru poate deveni o problemă și te-ai putea simți destul de stânjenită să îți faci apariția de una singură în mijlocul mulțimii. Nu e vorba că nu te simți bine așa, însă presiunea care o pun cei din jur pe tine este extrem de enervantă. Încearcă să eviți întâlnirile cu persoanele negative.

Ar trebui să acorzi o mai mare importanță banilor în această săptămână, pentru că altfel riști să ajungi la sapă de lemn. Începe să faci economii, pentru că în ultima perioadă ai exagerat cu cheltuielile. Din fericirea, salvarea ta este apariția numeroaselor oferte financiare care te pot scoate rapid din impas.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dai dovadă de mult șarm în această săptămână și, astfel, poți atrage numeroși admiratori de partea ta. Se schimbă puțin modul în care ești privită de ceilalți, pentru că încrederea pe care o emani este extrem de atractivă. Folosește-te de super puterile tale pentru a-i juca pe degete pe bărbații care te-au ignorat până acum!

Este o săptămână importantă pentru tine în ceea ce privește cariera ta. Poți avea șansa să avansezi, însă în același timp poți să și pierzi tot ce ai obținut până acum. Astrele te sfătuiesc să faci câțiva pași în spate atunci când ești nesigură, pentru că orice greșeală te poate costa scump.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta va fi mai mult despre prietenie și mai puțin despre dragoste. Se poate ca partenerul tău să se simtă uneori dat la o parte din cauza puținului timp pe care i-l acorzi. Dacă îi vorbești deschis despre ce se întâmplă și încerci să îți justifici cât mai sincer alegerile, cu siguranță vei avea tot sprijinul lui.

Munca în echipă este favorizată în această săptămână. Astrele te sfătuiesc să menții relații bune cu cei din jurul tău, pentru că doar așa vei reuși să câștigi mai mulți bani într-un timp scurt. Acest weekend este un moment bun pentru activități distractive alături de prietenei sau familie.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod