Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele ţin cu tine în această săptămână şi îţi scot în cale bărbatul ideal. Din fericire, el este cel care dă semnale că te place, deci nu trebuie să faci tu mare lucru. Cu toate că în tine e o pasiune greu de stins, arată-i acestuia că nu eşti uşor accesibilă şi lasă-l să lupte puţi. Nativele singure nu vor avea parte de schimbări notabile în aceste zile.

Ai putea câştiga mai mulţi bani în aceste zile dacă reuşeşti să dai tot ce poţi tu. Orice activitate extrajob îţi poate aduce bani frumoşi în perioada imediat următoare. Nu că ai avea nevoie, dar niciodată nu strică să ai mai mult. Cu toate că ai o carieră excepţională şi situaţia financiară nu e deloc una de ignorat, din păcate ai lipsuri majore pe plan personal.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă până acum relaţia ta amoroasă nu a fost una prea frumoasă, încearcă de aici înainte să priveşti mai mult părţile bune din toată situaţia. Cu siguranţă ai uitat să îi apreciezi pe cei pe care îi iubeşti, dar nu e timpul pierdut să îţi dai seama. Încă mai ai o şansă să recuperezi lucruri importante, dar fă primul pas şi lasă egoismul deoparte!

Nu ar strica în această săptămână să faci mai multe economii. De asemenea, este foarte important să acorzi o mai mare atenţie pe ce se duc banii şi să ţii o evidenţă clară a finanţelor. Nu excelezi la acest capitol, de aceea e necesar să fii mai cu băgare de seamă. Mai mult decât atât, şi cei din jurul tău au început să îţi atragă atenţia cu privire la acest aspect.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei dori să comunici mai mult cu partenerul de viaţă, iar asta nu poate aduce decât lucruri bune relaţiei. De asemenea, veşti bune se anunţă şi pentru nativele singure care au chef de vorbăraie cu oricine le iese în cale. Atât timp cât păstrezi limita şi nu devii obositoare pentru cei din jurul tău, totul va ieşi aşa cum ţi-ai planificat!

Cum eşti uşor instabilă din fire, e posibil ca în aceste zile să te joci cu banii mai mult decât ar trebui. Te laşi foarte uşor manipulată mai ales atunci când vine vorba de cumpărături de haine. Ai în permanenţă nevoie de câte ceva şi deja nu mai ştii ce e cu adevărat necesar sau nu. Ascultă de partenerul tău atât timp cât încă îşi păstrează calmul!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să realizezi în această săptămână că faci ceva greşit în raport cu relaţia ta de cuplu. Acum e momentul să îţi dai seama că eşti mult prea sufocantă şi nu faci altceva decât să îţi îndepărtezi partenerul de lângă tine. Nu e încă prea târziu să iei măsuri, pentru că atât tu, cât şi el vă purtaţi sentimente sincere reciproc. Dragostea nu a dispărut, dar poţi avea de-a face şi cu obsesia!

Nu vei avea parte de schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, dar nici nu faci ceva în acest sens. Cu toate că ai putea câştiga mai mulţi bani din investiţii sau din proiecte extrajob, tu alegi să duci o viaţă liniştită şi să nu îţi baţi capul cu aşa ceva. Cu toate acestea, dacă ai copii, învaţă-i să fie mai ambiţioşi ca tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Aceste zile pot fi cele mai fericite pentru tine pe plan sentimental. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e posibil să primeşti o cerere în căsătorie sau să afli o veste bună despre un moştenitor mult aşteptat. Şi chiar dacă eşti singură, puterea ta de atracţie este mai mare decât oricând şi te poate ajuta să faci pe oricine să îţi cadă la picioare.  

Eşti o persoană atât de blândă şi de miloasă, încât eşti tentată să dai tot ce ai tu celor care crezi că au nevoie. Încearcă să nu mai fii atât de naivă şi să crezi tot ce ţi se spune, iar dacă ţi se cer bani în aceste zile, ai curajul de a refuza. Situaţia ta financiară este una modestă, aşa că trebuie întâi de toate să te gândeşti la tine şi la familia ta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru tine, zilele trec cam greu din cauza situaţiei tale amoroase. Indiferent dacă eşti căsătorită sau nu, cert e că relaţia în care eşti implicată nu îţi oferă ceea ce ai nevoie. Din păcate, plânsetele, certurile, urletele de disperare sau indiferenţa nu sunt băgate în seamă de către partenerul tău de viaţă. E momentul să iei o decizie serioasă în ceea ce priveşte fericirea ta!

Eşti tot mai nemulţumită de situaţia ta financiară, însă pare că eşti legată de mâini şi de picioare. Cu toate că aşa pare la prima vedere, o mutare profesională poate fi dificilă la început, dar de bun augur pe viitor. E nevoie să ieşi din zona ta de confort şi să rupi barierele în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jurul tău!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Indiferenţa şi orgoliul de care dai dovadă ar putea să îţi creeze mari greutăţi pe plan personal în aceste zile. O banală ceartă se poate sfârşi extrem de urât din cauza faptului că nu ştii unde să te opreşti şi nu ai nici cea mai vagă ideea despre cum trebuie să te porţi cu persoana iubită. Din păcate, când vei regreta va fi prea târziu!

O duci bine cu banii, dar tot ai vrea mai mult. Din fericire, ai parte de oportunităţi care îţi pot garanta o situaţie financiară mai bună, însă pentru asta va trebui să faci unele compromisuri. Dacă eşti convinsă că merită, nu ezita să faci. Însă dacă ai dubii, şi pierzi pe alte planuri, atunci rămâi aşa cum eşti!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În aceste zile vei considera mai importante alte aspecte ale vieţii tale decât cel sentimental. E de prisos să îţi spună lumea că acţionezi greşit, pentru că eşti prea pornită să termini ce ai început. Cel mai probabil este vorba de o chestiune profesională, dar care îţi va crea multe probleme în viitor. Cu toate că îţi atingi ţelul, vei pierde încrederea persoanei iubite!

Nu toate persoanele din jurul tău sunt bine intenţionate. Unele dintre ele nu stau pe lângă tine decât pentru a profita, iar tu cu greu îţi dai seama de asta. Ca să nu pici în capcana nimănui, ai grijă ca în aceste zile să nu dai bani cu împrumut. Dacă te laşi manipulată, vei ieşi în mare pierdere!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Zilele acestea sunt destul de instabile pentru tine pe plan amoros. Atunci când crezi că totul e bine şi frumos între tine şi partener, apare ceva care întoarce totul pe dos. Nu îţi poţi explica această tensiune şi schimbare de dispoziţie a iubitului sau soţului tău, însă nu e cazul să întorci privirea asupra ta şi să te vezi pe tine vinovată. În niciun caz!

Fă tot ce ţine de tine în aceste zile pentru a ajuta o persoană dragă, chiar dacă asta presupune să îţi goleşti conturile. E foarte important să nu uiţi că bunătatea este răsplătită cu bunătate, aşa că nu mai sta pe gânduri când vine vorba de oferit. Dacă este vorba despre o problemă medicală, atunci cu atât mai mult trebuie să ajuţi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E momentul ca atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă să faceţi ceva pentru ca viaţa voastră să devină mai interesantă. Aveţi nevoie de mai multe activităţi noi împreună, pentru că monotonia a început să se instaleze în cuplul vostru. Asta nu vă pune relaţia în pericol, însă nu ar strica să vă animaţi puţin!

Nu îţi irosi banii pe lucruri total inutile în aceste zile. Traversezi o perioadă de instabilitate, însă nu cumpărăturile sunt soluţia. Poţi face sport sau poţi citi o carte, poţi găsi o mulţime de alte metode de a te relaxa şi deconecta de la griji, trebuie doar să nu acţionezi impulsiv. Banii tăi sunt număraţi, nu te juca cu ei!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ascultă de sfaturile celor dragi în aceste zile în ceea ce priveşte o chestiune personală. Atât timp cât li te-ai destăinuit, acum acceptă sfaturile lor care sunt oferite cu cele mai bune intenţii. E posibil să te fi îndrăgostit de o persoană nepotrivită pentru tine, iar faptul că cei din jur îţi argumentează de ce aceasta te poate trage în jos îţi poate deschide ochii.

Cel mai probabil, această săptămână va fi marcată de un eveniement pe care îl aştepţi de multă vreme. Poate fi vorba despre achiziţia unui obiect costisitor sau poate e vorba de o petrecere care presupune o organizare scumpă. Cu toate acestea, fericirea pe care simţi că ţi-o oferă banii în aceste zile nu poate fi descrisă în cuvinte!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă în timpul săptămânii nu ai foarte mult timp liber pentru iubitul tău, atunci recuperează în weekend! Lasă alte planuri pentru altădată şi acum axează-te pe relaţia voastră intimă. Nu aţi mai fost de multă vreme doar voi doi plecaţi undeva, aşa că puteţi alege o destinaţie care vă place amândurora şi să fugiţi în lume!

Nu da curs discuţiilor în contradictoriu la locul de muncă în aceste zile. Nu uita că dacă te iei la harţă cu persoane mai slabe, cei din jur te vor considera şi pe tine la fel. Este foarte important să nu îţi pătezi imaginea şi să ai grijă de tot ce se poate lăsa urme negative pentru tine. Astrele te sfătuiesc că pentru moment e mai bine să ignori, decât să lupţi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod