Horoscopul săptămânii 3-9 februarie. Află previziunile pentru zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în această săptămână să îți faci timp atât pentru prieteni, cât și pentru persoana iubită. Ignorarea oricărei dintre părți îți poate aduce mai multă nefericire decât crezi. Dacă partenerul tău nu este de acord cu amicii tăi, este momentul să trasezi unele linii în relație, mai ales dacă aceasta este la început de drum.
 
Este o săptămână bună pentru schimbări profesionale. Dacă ai în plan să mergi la interviuri sau la întâlniri de afaceri, cu siguranţă vei reuşi să impresionezi. Situaţia ta financiară nu este una îngrijorătoare, dar ia în considerare ideea de a câştiga mai mulţi bani. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața de cuplu nu se împacă prea bine cu cea profesională, cel puțin în această săptămână. Dacă stai prea mult la serviciu, ți se vor face reproșuri acasă. Dacă îți iei câteva ore libere pentru a merge cu cei dragi la un eveniment, șefii vor avea de comentat. Problema ta este că încerci să îi împaci pe toți și uiți de tine. Gândește-te la asta!

Gândeşte-te mai mult la viitor şi fă paşi în faţă pentru a câştiga mai mulţi bani. Ai nevoie de stabilitate financiară pentru a putea reuşi ce ţi-ai propus. Dacă ai copii, încearcă să nu le faci acestora toate mofturile, ci să te axezi pe economii. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te vei enerva destul de ușor pe iubitul sau soțul tău în această săptămână, iar acest lucru ar putea strica inutil atmosfera dintre voi. Certurile pot fi chiar productive atunci când la mijloc este un subiect cu adevărat important. În caz contrar, nu există niciun beneficiu. Dacă ești singură, învață să iei decizii de una singură în ceea ce privește viața ta personală, fără a te mai lăsa influențată de rude sau prieteni.

În această săptămână există şansa să cunoşti o persoană care te poate ajuta mult în carieră. Banii pe care îi câştigi la momentul actual nu sunt suficienţi pentru a duce un trai decent, aşadar scapă de grija zilei de mâine apelând la curaj. Să ieşi din zona ta de confort nu e un lucru uşor, însă este extrem de benefic.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta este prilejul perfect de a relua unele legături mai vechi, poate chiar cu un fost iubit. Dacă ești singură și încă nu l-ai putut uita, nu ezita să îi dai un telefon. E mult mai bine să regreți că ai făcut ceva, decât că nu ai făcut. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, fă tot posibilul să menții relații amiabile cu rudele partenerului de viață.

Dacă săptămână începe timid, la finalul acesteia pot apărea numeroase oportunităţi financiare. Trebuie doar să fii atentă la ce se întâmplă în jurul tău şi să acorzi atenţie persoanelor al căror cuvânt cântăreşte greu. O decizie pe care nu o poţi influenţa te poate ajuta să ai mai mult succes în ceea ce priveşte banii. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

O mai bună înțelegere a partenerului de viață îți poate salva săptămâna. Încearcă să privești lucrurile dincolo de tine, pentru că în dragoste este vorba întotdeauna despre două persoane. Chiar dacă vrei să fii mereu în centrul atenției, încearcă să aplici această regulă cât mai puțin în viața sentimentală.

Este o săptămână bună pentru afaceri, chiar dacă relaţiile cu partenerii sau colegii tăi nu sunt aşa cum ţi-ai dori. Se pare că neînţelegerile sunt inevitabile, însă benefice din mai multe puncte de vedere. Câştigurile nu vor întârzia să apară dacă îţi uneşti forţele cu mai mulţi oameni.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de o săptămână deloc ușoară în ceea ce privește dragostea. Evenimentele pe care le-ai tot evitat și amânat până acum trebuie să se întâmple. Vestea proastă este că s-au strâns toate și vei fi nevoită să faci față unui volum mare de stres, griji și nervi. Încearcă să privești cu mai multă relaxare tot ce se întâmplă în viața ta și să accepți că nu poți controla totul.

Săptămâna aceasta vei avea noroc de bani. Fie că îţi intră salariul sau primeşti un bonus ori un cadou substanţial, cert este că ajungi la o oarecare stabilitate financiară care îţi aduce multă linişte. Dacă eşti nemulţumită de jobul pe care îl ai, încearcă să te interesezi la cunoştinţe de noi oportunităţi profesionale.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vor exista schimbări majore pe plan amoros în această săptămână. Relația în care ești implicată decurge la fel ca și până acum, cu excepția că ai un plan ascuns pentru viitorul apropiat. Fie că este vorba despre un copil sau despre căsătorie, ceasul începe să ticăie! Dacă ești singură, flirtul exagerat pe care îl aplici cu oricine nu te va ajuta să îți găsești jumătatea.

Conform ultimelor noutăţi care vizează o schimbare pe plan profesional, munca ta de acum înainte va fi mai constistentă şi cu mai multe responsabilităţi. Din păcate, creşterea salarială de care ai parte nu este una pe măsura volumului de sarcini în plus. Dacă ai nemulţumiri, deschide o discuţie sinceră cu şefii tăi!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relația cu partenerul de viață traversează o perioadă frumoasă, cu apogeul în această săptămână. Comunicarea dintre voi se îmbunătățește, ajungeți mai ușor la un numitor comun și planurile voastre coincid. Dacă ești singură, încrederea în tine poate fi caracteristica cea mai importantă în cucerirea bărbatului pe care îl placi.

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional începând din această săptămână. Progresele tale vor fi uimitoare atât timp cât reuşeşti să te adaptezi schimbărilor care apar în cale. Mai mult decât atât, conform previziunilor astrelor, o persoană din exterior îţi poate deschide o uşă la care nici nu sperai. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pui dragostea pe primul loc în această săptămână, iar motivul principal ar putea fi Ziua Îndrăgostiților care se apropie cu pași repezi. Pregătești terenul încă de pe acum pentru a-i oferi surpriza perfectă partenerului de viață. Ești mai tolerantă și mai afectuoasă decât de obicei, continuă tot așa!

Nu vor exista schimbări pe plan profesional sau material în această săptămână, cel puţin nu notabile. Fluctuaţiile financiare vor fi insesizabile şi nu îţi vor crea probleme. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii mai deschisă către noutate, pentru a putea îmbrăţişa schimbările ce se prevăd în viitor.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Iubirea nu este un punct de interes pentru tine în aceste zile, dar asta nu înseamnă că nu îți vei îndeplini rolul în cuplu. Atmosfera din familie este liniștită, iar neplăcerile sentimentale te ocolesc. Dacă ești singură, o persoană din anturajul tău ar putea da semne că s-a îndrăgostit de tine.

Trebuie să găseşti un echilibru între banii pe care îi câştigi şi cei pe care îi cheltuieşti, mai ales în această săptămână când vor apărea numeroase tentaţii. Situaţia ta financiară este una stabilă, însă te cam joci cu focul şi nu se ştie cât va mai merge aşa. Fii mai responsabilă pentru tine şi familia ta!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important să îți accepți partenerul așa cum este el, cu bune și cu rele. Dacă continui să încerci să îl schimbi, acesta se va sătura într-un final. Poți foarte ușor să ieși din relație dacă nu îți convin atât de multe lucruri, pentru că asta înseamnă că îți dorești un alt om lângă tine.

Încearcă în aceaste zile să te axezi pe afaceri, investiţii şi diverse tranzacţii prin care îţi poţi fructifica economiile. Nu e cazul să îţi ţii banii la saltea dacă vrei să te îmbogăţeşti, de aceea astrele te sfătuiesc să acţionezi cu mai mult curaj, uneori chiar riscant!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

O schimbare de look, dar și una de atitudine ți-ar prinde destul de bine săptămâna aceasta. Dacă ești implicată într-o relație, acesta este modul perfect de a-ți surprinde plăcut partenerul. Dacă ești singură, cu siguranță vei căpăta mai multă încredere de tine și, astfel, vei fi mai atractivă în ochii celor din jur.

Fă tot posibilul să le arăţi celor din jurul tău că ştii ce faci şi că eşti stăpână pe acţiunile tale. Abilităţile tale profesionale sunt excelente, aşa că scoate-le în faţă pentru a grăbi drumul spre succes. Cu banii nu stai deloc rău, dar ai grijă la cei care încearcă să profite de pe urma ta!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod