Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa profesională şi activităţile din afara căminului ţi-ar putea crea probleme pe plan personal în aceste zile. Ai atât de multe lucruri de făcut, încât nu te poţi relaxa cu adevărat acasă. Partenerul de viaţă îţi va reproşa atitudinea, lucru care te va face să te îndoieşti de viitorul vostru împreună.

Încearcă să nu faci acte de caritate în această săptămână în ceea ce priveşte munca celor din jurul tău. Dacă te vei lăsa manipulat de colegi, cu siguranţă vei avea numai de pierdut. Timpul înseamnă bani şi dacă munceşti gratis, atunci îţi vei sabota singur parcursul profesional.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă pe plan amoros toate merg aşa cum ţi-ai dorit, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre relaţiile de prietenie. Vei descoperi cu dezamăgire că unii amici nu au cele mai bune intenţii, fapt pentru care decizi să întrerupi unele legături. Vei avea o săptămână destul de proastă din această cauză, însă tot răul spre bine!

Dacă ai ceva bani puşi deoparte, acum este momentul să faci ceva cu ei. Fie că este vorba de o afacere sau de o investiţie, asigură-te că va fi pe termen lung. Colaborările de orice fel sunt favorizate în această perioadă, fapt pentru care trebuie să începi să îţi racolezi parteneri care au aceleaşi planuri de viitor ca şi tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Va fi o săptămână în care viaţa ta socială se va anima simţitor. Fie că ai un partener sau nu, cert este că te vei distra şi vei reuşi să îi împaci pe toţi. Nu mereu îţi reuşeşte, aşa că de această dată toţi vor fi suprinşi de buna ta organizare. Încearcă pe cât posibil să continui în acelaşi ritm!

Situaţia ta financiară nu este una prea bună, de aceea te vei vedea nevoit să apelezi la ajutorul celor din jur. Cu toate că este o situaţie incomodă, fă-ţi curaj să îţi spui problemele persoanelor în care ai încredere. Fie că este vorba despre partenerul tău de viaţă sau despre părinţi, e necesar să fii sincer şi să recunoşti că ai intrat într-o încurcătură.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Din păcate, în această săptămână vei realiza că ai prea puţin timp pentru tine şi viaţa ta personală. Dacă eşti singur, presiunea nu va fi atât de mare, însă dacă ai un partener stabil, acesta va fi nemulţumit de cum evoluează lucrurile între voi. Astrele te sfătuiesc să găseşti un echilibru între toate sectoarele vieţii tale.

Pe plan profesional lucrurile decurg destul de bine şi, în ultima perioadă, primeşti numai veşti bune. Ai avut parte de oportunităţi la care nu sperai şi ai avut inspiraţia de a ştii ce să alegi. Chiar dacă pentru moment nu vei cunoaşte o îmbunătăţire financiară, cu siguranţă aceasta va veni în cel mai scurt timp.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viaţa personală va pune multă presiune pe tine în aceste zile. Te simţi copleşită de cererile primite din toate părţile, fapt pentru care ai putea ceda nervos la un moment dat. Încearcă pe cât posibil să nu apelezi nici măcar la agresivitate verbală pentru că ţi-ai putea pune relaţia în pericol!

Ai multe planuri, însă nu deţii banii necesari pentru a le pune în aplicare. Cu toate că ai multe abilităţi din care poţi scoate bani frumoşi, din păcate îţi lipsesc cei care te-ar ajuta să porneşti la drum. Axează-te pe locul actual de muncă şi fă eforturi pentru a câştiga mai mult!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămâna va fi stresantă din toate punctele de vedere, dar în special pe plan amoros. Gelozia ta ajunge la cote maxime, însă de această dată pe bună dreptate. Încearcă pe cât posibil să afli tot adevărul înainte de a acţiona aşa cum îţi spune inima. Astrele îţi recomandă să nu tolerezi nimic din ce nu rezonează cu setul tău de valori!

Nu o duci deloc bine cu banii şi ai atâtea planuri de dus la bun sfârşit. Săptâmâna aceasta vei cunoaşte dezamăgirea prin prisma faptului că unele lucruri pe care ţi le doreşti vor rămâne doar un vis frumos. Cu toate acestea, încearcă să îţi conştientizezi condiţia şi să fii mai realist decât până acum!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămâna va fi destul de solicitantă pentru tine din cauza relaţiei în care eşti implicat. Aceasta îţi consumă toate resursele şi, din păcate, rezultatele nu sunt bune deloc. Încearcă să prioritizezi persoanele din viaţa ta, altfel căsnicia sau relaţia ta amoroasă ar putea avea grav de suferit.

Se apropie momentul în care vei primi o sumă de bani de care ai mare nevoie. Fie că este vorba despre achitarea unor rate sau despre unele achiziţii consistente, cert este că în ultima perioadă ai simţit o presiune imensă din cauza lipsei banilor. Astrele sunt de partea ta şi te salvează pe ultima sută de metri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O persoană din exterior se va implica în viaţa ta sentimentală fără voia ta. Chiar şi o simplă remarcă nepotrivită la adresa partenerului de viaţă va fi suficientă pentru a lua foc. Cu toate că ai dreptate, este foarte important să îţi controlezi nervii şi să înveţi să ignori lucrurile cu potenţial dăunător pentru relaţia ta.

Încearcă să nu îţi faci prea mari speranţe cu privire la o sumă de bani pe care ar trebui să o primeşti. Chiar dacă ţi s-a promis acest lucru şi data limită se apropie, fii pregătit pentru o răsturnare de situaţie. Nimic din ce îţi vei planifica în aceste zile nu va ajunge la îndeplinire, aşa că renunţă la iluzii!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Atmosfera de acasă va fi una foarte plăcută în această săptămână. Din fericire, atât situaţia amoroasă, cât şi relaţiile cu prietenii decurg aşa cum ţi-ai dorit de multă vreme. Dacă eşti singur şi disponibil emoţional, nu ar strica să fii mai îndrăzneţ şi mai sociabil cu persoanele noi pe care le întâlneşti.

Săptămâna aceasta te va bate gândul să faci o schimbare în viaţa ta profesională. E posibil să primeşti unele oferte tentante sau să auzi în jur de noi job-uri. Chiar dacă nu îţi place să ieşi din zona ta de confort, nevoia de bani te va determina să iei o decizie favorabilă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă pe plan social traversezi cea mai bună perioadă a ta, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre dragoste. Relaţia în care eşti implicat ar putea să se sfârşească, la fel cum şi un fost partener ar putea reapărea în viaţa ta dându-te complet peste cap. Încearcă pe cât posibil să îţi ocupi timpul cu altceva!

Încearcă să dai dovadă de atenţie sporită în această săptămână la locul de muncă, mai ales dacă ai de-a face cu calcule. În caz contrar, va trebui să scoţi din buzunar bani frumoşi pentru a-ţi repara greşelile. Nu îţi pune în pericol economiile, pentru că ai mare nevoie de ele!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă pe cât posibil să laşi trecutul în urmă dacă vrei ca viaţa ta să evolueze pe plan sentimental. Chiar dacă ai trecut recent printr-o despărţire, este clar că nu trebuie să zăboveşti prea mult timp gândindu-te cum ar fi fost dacă...Încearcă să înveţi din orice experienţă prin care treci pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.

Este o săptămână bună pentru afaceri, însă e nevoie să alegi cu grijă în cine să te încrezi. Fie că este vorba despre parteneri sau colegi, evită să le delegi responsabilităţi legate de bani. Tu eşti singura persoană care ar trebui să gestioneze banii la început, după care lucrurile se vor aşeza de la sine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu e departe momentul în care o persoană pe care o iubeşti te va dezamăgi. Semnele sunt clare că ceva nu funcţionează corect în relaţia voastră. Fie că este vorba despre partenerul tău sau despre un prieten, cu siguranţă nu îţi va plăcea ce o să auzi. Astrele te sfătuiesc să le întorci spatele celor care îţi fac mai mult rău decât bine!

Săptămâna aceasta vei avea nevoie de mai mulţi bani decât deţii pentru a-ţi putea duce un plan la bun sfârşit. Din păcate, nu dispui de suportul celor din jur, nici măcar a rudelor mai apropiate. Încearcă să nu priveşti aceastp reticentă ca pe o rea-voinţă, pentru că fiecare om are motivele lui consistente şi nicidecum că nu vrea să te ajute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod