La ce să te aştepţi în 2018, în funcţie de zodia ta

Pentru a nu-ţi face iluzii prea mari în ceea ce priveşte anul ce abia a început, astrele îţi vor oferi câteva indicii despre ce ţi se va întâmpla!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

2018 va fi anul în care găseşti, în sfârşit, pe cineva care nu vrea doar să flirteze cu tine.

2017 a fost un an al aventurilor, dar nu stă în natura ta să faci lucrurile cu jumătate de măsură. Va dura câteva luni în care trebuie să ai răbdare, dar vei ajunge să îţi întâlneşti alesul în cele din urmă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În 2018, nevoia de independenţă şi spaţiu va deveni şi mai puternică.

Eşti o persoană încăpăţânată, dar în cele din urmă va trebui să laşi oamenii să fie aşa cum vor ei. 2018 va fi anul în care laşi încet garda jos. Acest lucru ar putea însemna că devii persoana pe care ţi-ai dorit mereu să fii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Urăşti să fii singură, pentru că te face să fii vulnerabilă şi deprimată.

Cu toate acestea, 2018 este anul în care descoperi noua ta libertate. Nu vei căuta dragostea pentru altcinvea în acest an, pentru că vei fi prea ocupată cu tine însăşi. Vei transforma singurătatea în aventură şi carieră.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

2018 va fi anul în care dai drumul trecutului şi fostului tău iubit.

Nu vei mai avea de gând să îl urmăreşti şi nu îţi va mai păsa de el. În cele din urmă te vei elibera, astfel putând să te întâlneşti cu alte persoane care sunt mai potrivite pentru tine. Şi de data aceasta nu te vor părăsi!

Leu(22 iulie - 22 august)

2018 va fi anul în care egoul tău va deveni mai împământenit.

S-ar putea să ai parte de unele dezamăgiri şi dezavantaje atunci când vine vorba de dragoste, dar în cele din urmă ele te vor face o persoană mai bună. Nu te aştepta să te căsătoreşti în acest an, dar fii atentă pe cineva care a fost lângă tine ani de-a rândul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

2018 va fi anul în care va dăinui iubirea.

Ştiu că ai impresia că nu meriţi iubire şi că nu crezi că cineva se va potrivi cu tine, dar anul acesta te vei îndrăgosti nebuneşte de cineva, iar acea persoană la fel de tine. Îmbrăţişează acest lucru şi nu mai gândi pesimist!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti deja implicată într-o relaţie, stai liniştită.

Această relaţie va continua să crească şi te va face să fii cine doreşti să fii. 2018 este anul în care relaţia ta se va dezvolta într-adevăr. Fii încântată de viitorul care te aşteapt alături de acea persoană!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Anul 2018 va fi anul în care îţi vei deschide în sfârşit inima.

Într-o zi din acest an, cineva va pune ochii pe tine, şi în loc să te îndepărtezi de el, te vei apropia din ce în ce mai mult. Nu face aceeaşi greşeală pe care o faci mereu, lasă garda jos!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

2017 a fost un an greu pentru tine.

Dar nu te mai teme, au dispărut zilele în care ai avut de-a face cu oamenii care nu au fost capabili să te iubească. 2018 va fi anul în care nu îţi mai pasă de cum te tratează cei din jur, ci îţi va păsa mai mult de tine şi de nimic altceva.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai fost prea responsabilă în 2017, aşa că lasă-te purtată de val în noul an!

Distrează-te şi fă ca 2018 să fie cel în care nu vrei nimic serios. Vei dori doar să trăieşti fiecare clipă la maximum şi să fii independentă. Aventura amoroasă trebuie încercată în siguranţă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei întâlni dragostea vieţii tale în 2018, dar vei întâlni pe cineva care te va transforma complet.

Această persoană ar putea fi una pe care o cunoşti deja sau una pe care o vezi pentru prima oară în staţia de autobuz. Nu contează despre ce e vorba, nu face niciun pas înapoi. Indiferent dacă va rămâne sau nu în viaţa ta pentru totdeauna, cert e că te va face să fii un om mai bun.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Compasiunea şi recunoştinţa ta fără sfârşit în ceea ce priveşte dragostea vor fi răsplătite în 2018.

Acesta este anul în care vei intra, în sfârşit, într-o relaţie stabilă, iubitoare şi grijulie. Toată răbdarea şi nopţile în singurătate au meritat din plin!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod