Latura întunecată a zodiei Balanţă

Chiar şi cei mai drăguţi oameni din lume au o latură întunecată a personalităţii lor.
Balanţa este un spirit liber căruia nu îi place să fie legat, constrâns sau condus. Ea este expresivă şi are mereu grijă de cei din jurul ei.

Este al 7-lea semn zodiacal în astrologie şi este asociat cu relaţiile şi parteneriatele. Guvernată de Venus, această zodie pune preţ pe dragoste şi frumuseţe. Majoritatea Balanţelor fac tot posibilul să evite confruntarea.

Are trăsături de personalitate interesante, care sunt atât utile, cât şi dăunătoare. Balanţa va lupta pentru a obţine linişte în toate aspectele vieţii ei, de la relaţii până la carieră. Ea este cea care aduce pacea în cercul ei de prieteni, pentru că îşi doreşte ca toată lumea să fie calmă.
Drept urmare, este privită ca fiind cea mai plăcută persoană care se află în jur şi cu care poţi comunica.

Cu toate acestea, există şi o latură întunecată a acesteia. Există lucruri de care nu o credeai capabilă.

Care este latura întunecată a Balanţei?


Este superficială

Balanţa iubeşte frumuseţea vieţii. Ea va fi prima care va remarca culorile câmpului pe lângă care trece sau contururile unui desen. Cu toate acestea, această dragoste de frumuseţe devine o obsesie. Drept urmare, ea va evita lucrurile pe care nu le găseşte frumoase, judecând de multe ori după aparenţă.

Este detaşată

Chiar dacă este cunoscută ca fiind una dintre cele mai sentimentale zodii, Balanţa se poate desprinde foarte uşor de emoţii.

Există situaţii în care comportamentul ei este plin de dragoste şi afecţiune, şi situaţii în care devine amorţită şi rece dacă nu i se pare ceva interesant.

Este indecisă

În căutarea păcii şi menţinerea echilibrului, Balanţa poate fi foarte indecisă. Ea va petrece minute în şir în jurul unei decizii perfecte pe care trebuie să o ia. Din nefericire, din cauza faptului că se lasă purtată de vânt, ea este foarte schimbătoare.

Este răzbunătoare

Chiar dacă iubeşte liniştea, ea se enervează uneori. Acest lucru o va determina să aibă un comportament răzbunător. Dacă simte că cineva a neîndreptăţit-o sau, mai rău, suspiciunile ei sunt adevărate, atunci va face tot ce e posibil pentru a se răzbuna.
Ea poate deveni chiar manipulativă, o trăsătură nu prea des întâlnită în cazul ei.

Îi place să deţină controlul

Ea doreşte soluţii paşnice pentru toate problemele ei, dar poate fi asedea tiranică în acest scop. Ea nu are niciun dubiu că ceea face nu ar fi modalitatea corectă de a pune capăt oricărui conflict. Se ştie chiar că se poate înfuria dacă oamenii nu aderă la ideile ei, chiar până la punctul de a-şi folosi farmecul să manipuleze situaţia pentru a ajunge unde şi-a propus.  

Poate fi auto-indulgentă

Balanţa este, de obicei, cea care face cele mai multe acte de caritate. Ea nu va ezita să îi ofere cuiva ce are nevoie, când are nevoie, dacă stă în puterea ei să facă acest lucru.

Cu toate acestea, ea poate fi, de asemenea, auto-indulgentă. Se bucură de lucrurile cele mai fine în viaţă şi nu va ezita să ignore latura sa caritabilă în favoarea celor mai noi articole vestimentare sau a altor astfel de dorinţe de moment. 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod