Modul în care alegi să pui punct unei relaţii, în funcţie de zodia ta

Când ştii că o relaţie s-a terminat, poate fi dificil să îţi dai seama cum să închei lucrurile astfel încât niciunul dintre voi să nu aibă şi mai mult de suferit!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu ştii când totul s-a terminat şi vei fi tentată să scoţi imediat pe cineva din viaţa ta după o ceartă serioasă.

Deşi înclinaţia ta nativă este de a te arunca cu capul înainte, ai face bine să respiri adânc şi să mai aştepţi o zi două până când apele se mai liniştesc. Aşa te vei asigura că asta îţi doreşti cu adevărat. Şi dacă aceasta e concluzia, atunci e cazul să porţi acea discuţie cu partenerul tău!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu îţi place să te pripeşti, iar asta e o decizie înţeleaptă.

În schimb, vrei să îţi acorzi timp de gândire pentru a-ţi da seama dacă această despărţire este ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Odată ce te-ai hotărât şi i-ai spus iubitului că relaţia nu funcţionează, nu mai urmează decât o partidă de amor de adio.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu este o surpriză faptul că tu ai mai multe opţiuni atunci când vine vorba de despărţire.

Ai putea purta discuţia standard sau, dacă simţi că o reglare faţă în faţă ar putea agrava lucrurile, atunci decizi că e mai bine să te desparţi telefonic. Te vei simţi mult mai bine atunci când poţi spune ceea ce gândeşti şi simţi. Dar odată ce ai făcut asta, nu te mai răzgândeşti.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai tendinţa de a sta într-o relaţie, chiar şi atunci când lucrurile nu mai funcţionează.

Şi când, în sfârşit, eşti pregătită să spui stop, totul se transformă într-o experienţă dureroasă. Este important pentru tine să ştii că ai făcut tot ce ai putut, dar nu ai primit înapoi ceea ce aveai nevoie. Ia-ţi timpul necesar şi alege să te desparţi la o cină sau în public, unde e mai puţin probabol să te apuce plânsul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când simţi că e ceva în neregulă cu relaţia, te asiguri ca şi cealaltă persoană să afle asta.

De aceea, o discuţie sinceră şi din suflet despre motivele pentru care lucrurile nu mai funcţionează între voi e cea mai bună soluţie pentru tine. Nu trebuie să fie totul numai despre nemulţumirile tale. În schimb, spune de ce lucurile se îndreaptă cître direcţia greşită şi încurajează-ţi partenerul că există persoane mai bune pentru fiecare dintre voi. Apoi, recunoaşte ceea ce aţi avut şi continuaţi separat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Sigur, relaţiile sunt conduse de sentimentel, dar când vine vorba de despărţire, eşti absolut analitică cu privire la acest proces.

La urma urmei, dacă vrei un lucru şi partenerul tău îşi doreşte ceva cu totul diferit, nu are sens să fiţi împreună. Staţi unul lângă celălalt şi recunoaşteţi că v-aţi chinuit ca lucrurile să funcţioneze, dar rezultatele nu au fost bune şi nu vă mai potriviţi unul cu celălalt. Vă veţi simţi mai bine după ce spuneţi ce gândiţi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei să fii o persoană drăguţă, dar încercarea de a fi super amabil în timpul unei despărţiri poate face ca lucrurile să devină confuze.

În loc să încerci să faci ca totul să fie frumos, explică-i partenerului că lucrurile nu mai funcţionează între voi şi că e timpul să mergeţi mai departe. Fă-o elegant, dar cât se poate de clar cu privire la ceea ce vrei. Recunoaşte că nu eşti o pereche bună, dar că va fi altcineva.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă simţi că ai fost neîndreptăţită, vei vrea să te răzbuni.

În loc să faci acest lucru sau să pui pe listă tot ce urăşti la această relaţie, mai bine discută cu partenerul tău despre ceea ce aţi construit împreună şi de ce nu mai funcţionează lucrurile între voi. Apoi, vorbiţi până clarificaţi totul. Şi, dacă sexul de despărţire e dorit de amândoi, de ce nu?

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu eşti bună la despărţiri şi vei dori să fugi pe uşă, astfel încât să nu fii nevoită să dai piept cu ea.

Fă-ţi curaj şi vorbeşte despre cum stau lucrurile. Fără a da vina pe el, spune-i că situaţia actuală nu te satisface. Recunoaşte-i că îţi doreşti mai mult şi apoi poţi pleca.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vrei să ai garanţia că nu vei regreta dacă te desparţi şi asta e în regulă.

Ia-ţi tot timpul necesar pentru a lua această decizie, iar dacă hotărârea e că totul s-a terminat, atunci rupe-te ca şi cum ar fi vorba de o afacere. Întâlneşte-te la o cafea la prânz şi explică-i de ce lucrurile nu mai funcţionează. Cu cât eviţi mai mult situaţiile emotive, cu atât vei preveni ca totul să devină copleşitor sau urât.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atât timp cât lucrurile nu sunt extrem de urâte, îţi place să rămâi prietenă cu foştii tăi.

Asigură-te că aceştia înţeleg ce înseamnă această prietenie. De asemenea, e important să fii cinstită cu tine şi cu ei şi să ieşi definitiv din treaba asta. Spune-i clar că nu ei sunt de vină, dar eşti pregătită să treci mai departe, cel puţin romantic.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi va lua ceva timp ca să îţi dai seama dacă vrei să te desparţi sau nu, dar când eşti pregătită să o faci, o faci.

Staţi jos şi discutaţi despre cum te simţi într-un loc confortabil şi liniştitor, cum ar fi pe canapeua din camera de zi. Este esenţial să simţi că poţi să îţi iei inima în dinţi şi să nu îţi fie frică să te deschizi. Şi dacă nu eşti sigură 100% că s-a terminat, e bine să recunoşti asta. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod