"Prietenul iubitului meu m-a violat și mi-e frică să-i spun ca să nu-l pierd"

Povestea adevărată şi şocantă a unei tinere care a trăit un coşmar. A fost agresată sexual de cel mai bun prieten al iubitului său şi se teme că nu va fi crezută de nimeni

Sunt cu iubitul meu într-o relație de aproape trei ani și ne înțelegem foarte bine. Nu locuim împreună, dar plănuim să facem asta cândva. Cel puțin așa gândeam acum jumătate de an, înainte să se întâmplă acest coșmar din viața mea.

Am fost violată. Știu, nu sunt nici prima și nici ultima. Problema mea e că nu pot spune nimănui, de frică. Frică să nu-mi pierd iubitul, pentru că violatorul este un bun prieten al lui. Cu mine e de trei ani, dar cu acel prieten e de o viață. Sunt colegi din școală și prieteni, deși sunt firi foarte diferite.

Prietenul lui este un afemeiat, un tip care tot timpul trebuie să flirteze, să curteze femeile, ba aș îndrăzni să spun că uneori este la limita hărțuielii, atât de insistent este cu ele.

Acum șase luni, țin minte noaptea aia și o voi ține minte până la moarte, a venit la ușa mea beat, spunând că nu găsește un taxi, și că nu-i merge telefonul. De fapt cred că telefonul nu avea nimic, totul a fost un pretext. Dar pentru că era prietenul iubitului meu, normal, l-am primit în casă și am vrut să-i chem un taxi. Până să mă dezmeticesc el a sărit pe mine. M-am împotrivit, dar în zabar, era mult mai puternic decât mine. În final mi-a spus că și dacă aș spune cuiva despre ce s-a întâmplat nu mă va crede nimeni, dată fiind reputația lui. Oricine va crede că am vrut și eu.

De atunci viața mea e un coșmar.
Evident că nu am spus, pentru că nu știu și mi-e și frică să mă gândesc cum ar reacționa iubitul meu. Nu vreau să-l pierd pe omul pe care-l iubesc. Însă în același timp nu mai sunt eu, nu mai sunt om. Nu mai pot avea relații sexuale cu iubitul meu fără să plâng, iar el săracul nu pricepe ce am. Ce mi se întâmplă. Îi tot spun că am o perioadă proastă, dar cât să o lungesc așa?


Apoi noaptea am coșmaruri. Visez mereu și mereu violul, și mă trezesc cu aceeași senzație de după, simt că vreau să nu mai trăiesc, combinat cu dorința de a-l omorî pe violator. Mă gândesc că cine știe câte alte femei din numeroasele „admiratoare” cu care se laudă el or fi fost violate, ca și mine? Și dacă e așa și nu are niciuna curaj să spună, oare câte vor mai urma, câte-i vor mai cădea victime?

Nu știu ce să fac.
Pentru că îmi dau seama că și dacă am greșit atunci, nespunând nimic, acum e prea târziu ca să-l mai acuz. Și cu câte trece timpul problema văd că se adâncește, nu dispare din mintea mea. Și în loc să-mi păstrez relația cu iubitul meu aș putea s-o pierd din cauză că nu mai sunt eu, nu mai am încredere în mine și probabil nici în el, de vreme ce iată că nu am fost în stare să-i spun ce mi-a făcut prietenul lui. Ce să mai fac acum?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.

Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ion pe 25 Iun 2014, 18:48
    Pai cum?

    Spui ca iubitul si violatorul sunt prieteni de o viata. Asta insemana ca cei doi se viziteaza, se saluta, mai schimba o gluma, beau o bere impreuna si probabil ca uneori chiar sub ochii tai. Daca ar fi fost chiar atat de dureros, nu ai mai fi putut suporta si ai fi reclamat de indata la politie fapta, indiferent de consecinte. Dar probabil ca nu a fost chiar atat de rau si nu este atat de deranjant sa-l vezi in sufragerie pe violator cu iubitul tau cum isi arata dintii, mai trage o glumita, poate ca chiar te considera intr-un fel si a lui. Cred ca la mijloc nu este trauma violului ci doar o nemultumire legata de violator, ceva ce ti-a promis si nu ti-a indeplinit.

    1
    0

  • Beatrice pe 9 Dec 2013, 22:37
    Este greu...

    Nu face greseala sa ii spui iubitului tau,este mult prea tarziu...De ce?Am trecut printr-o intamplare asemanatoare acum cativa ani.Nu am avut parintii alaturi de mine,nu m-au ajutat.Iubitul meu m-a parasit.Politia nu avea dovezi concrete,martori nu existau.Orgoliul si reputatia unui barbat este foarte importanta in societate,de accea,nu va accepta sa fie prost vazut prin prisma relatiei pe care o are cu tine,oricat de mult te-ar iubi.E greu sa treci printr-o asemenea experienta,traumatizant,toata lumea te judeca gresit,reputatia ta va fi una proasta,cu greu vei putea schimba asta...Am suferit mult,singura.Lumea te arata cu degetul pe strada,ai parte de replici dure,eticheta pe care o ai,va iesi la suprafata oriunde te-ai duce,lumea e rea,"vorba se duce"...Acum sunt intr-o relatie,desi au trecut trei ani de la incident,relatiile mele sexuale sunt dureroase,uneori sunt prezente si lacrimile.Nu ma pot bucura de momentul actului sexual,oricat de mult mi-as dori...ginecologul mi-a spus ca nu am absolut nici o problema,asadar,trauma din trecut inca isi spune cuvantul.Nu poti schimba asta,nu poti schimba trecutul,faptele sunt ireversibile.Incearca sa treci peste,cu timpul...Eu nici pana acum nu am reusit iubita,inca sufar pentru tot trecutul meu,inca ma uit la pozele cu fostul iubit,ne iubeam enorm,insa intr-o clipa,a devenit totul o amintire.M-am izolat complet,m-am cufundat in studii,scopul meu actual sunt banii,prestigiul,lumea ce apartine unui rang inalt in societate.De ce?E singura sansa pe care o poti avea in astfel de situatii:toata lumea care te-a judecat,te-a subapreciat,sa vada ca ai potential insemnat,ca poti sa le dai tuturor peste nas,ca poti fi cu mult peste asteptarile lor.Trebuie sa dovedesti ca trecutul tau a fost o greseala datorata neputintei,naivitatii si credulitatii.Lupta pentru tine si vei reusi!Iubeste-te pentru ceea ce esti tu cu adevarat:)...Tu alegi daca ii spui intamplarea iubitului tau sau nu,dar gandeste-te la ce va urma.Din punct de vedere sexual,singura sansa este sa prelungesti preludiul,sa stingi lumina,sa preiei tu initiativa,nu el.Fi sexy,simte-te senzuala si frumoasa,poarta lenjerii seducatoare.Trebuie sa ai incredere in tine iubita,altfel,durerile vor fi repetate de fiecare data.Eu am realizat ca un vin rosu sau o bautura tare,consumata pana la momentul apetitului sexual,cu masura,te face sa uiti prin ce ai trecut si te transforma intr-o leoaica in pat:P...Ai grija de tine si fi puternica!Alegerea,repet,iti apartine!;)...te pup!:*

    1
    0

  • angelloazzurro pe 29 Oct 2013, 09:49
    parerea mea e ca...

    ai doua variante: 1. ori traiesti toata viata cu cosmarul asta si cu frica sa nu iti pierzi iubitul, ori 2. pui cartile pe fata, caz in care iubitul ori va ramane cu tine si te va sustine, ori va pleca si-ti va demonstra ca nu merita efortul. in oricare din cazuri tu tre sa fii puternica si sa nu uiti ca esti autoarea vietii tale prin deciziile pe care le iei

    3
    0

  • Cornel pe 28 Oct 2013, 09:47
    Dupä ploaie, clop de paie

    Draga mea, nu esti cocutzä micä, sä te mai tii de fusta mamei. In secunda doi, când violatorul a iesit din casä TREBUIA sä mergi la politzie. Prostia se pläteste. Cum crezi cä se simte prietenul täu dacä dragostea cu tine e ca o inmormântare? Ce spune? Cä ai probleme psihice... care-l inhibä si pe el, iar intr-un târziu va renuntza de tot la tine, gäsind o fatä veselä, plinä de viatzä, nu o salcie plângätoare. Pt. linistea ta TREBUIE sä-i spui. Va reactziona intr-un fel sau altul - asta este. DAR, sä stii cä nicio femeie singurä nu lasä in casä un bärbat. Este clar cä a gândit cä-i acceptzi vizita... in pat. Asta te va intreba si iubitul täu - dacä nu doreai sä te culci cu el dece l-ai läsat in casä? Puteai sä-i chemi tu un taxi si in timpul ästa el sä stea afarä sä astepte. Naivitatea pe care o invoci se cheamä prostie. Iar prostia se pläteste. Gândeste-te cä poate odatä, la betzie, violatorul ii va povesti prietenului de o viatzä cä s-a culcat cu tine CU ACCEPTUL TÄU. Atunci vei fi cu sigurantzä päräsitä, cu COMPLIMENTELE DE RIGOARE. Esti intre Scyla si Caribda - oricum vei face va iesi räu. Asta este. Dar cel putzin scapi de tensiunea asta psihicä care poate evolua intr-o depresie ireversibilä.

    11
    2

  • Laurrytha pe 27 Oct 2013, 15:09
    trebuie sa-i spui

    spune-i cum s-a mai spus mai sus daka t iubeste cu adevarat (totusi sunt 3 ani nu cred sa nu t iubeaska) t va intzelege si il va indeparta p tip poate il va si bate.stiu sentimentul e foarte naspa am trecut prin foarte multe chestii nasoale si t intzeleg perfect stai cu frika t gandesti ai cosmaruri etc totusi e o trauma din pakate yo una in film kand vad asa ceva deja imi vin in minte imagini si totusi au trecut 4 ani d atunci dar tot am o reactzie nasoala kand vad asemenea faze.ia-ti inima in dintzi si spune-i va fi bine crede-ma spune-i va rezolva problema.daka Doamne fereste mi s-ar mai intampla ii voi spune sotzului imedeat

    4
    0

  • mira86 pe 27 Oct 2013, 10:42
    Stiu sentimentul

    Am trecut si eu prin ceva asemanator, nu s-a ajuns pana la capat, dar tot ca tine ma simteam si eu. Mai greu a fost ca eu si iubitul meu eram chiar in primele luni de relatie, dar mi-am facut curaj si i-am spus, chiar a doua zi dupa ce prietenul lui cel mai bun incercase sa ma bage cu forta in pat. M-a crezut si l-a indepartat pe individul ala in secunda doi, desi ala mintea cu atata nerusinare de parca il credeam si eu. Deci daca te iubeste cu adevarat o sa te creada pe tine , spune-i , nu trai cu secretul asta toata viata. Daca va desparttiti inseamna ca nu te iubeste si atunci e mai bine sa o ia fiecare pe drumul sau acum.

    23
    0

  • rick pe 27 Oct 2013, 09:12
    buna

    trebuia sa te duci la politie sa reclami ca ai fost violata. ti se facea dreptate tie si celorlalte femei care au fost in situatia ta. cat despre iubit.....daca te iubeste cu adevarat, il castreaza personal pe individ indiferent ce ii leaga.tu esti cea mai importanta, barbatii vin si se duc, e o chestie de secole asta....asa ca femeie fii puternica si zi iubitului daca nu te sustine da l dracului si du te la un psiholog care sa te ajute sa treci peste asta. ma tem ca plangerea la politie nu mai are rost...6 luni s au dus toate dovezile violului, numai in sufletul tau si in mintea ta au ramas.....pacat ca nu ai actionat la timp, te ai gandit la iubitul tau si nu la tine!

    21
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod