Schimbarea pe care trebuie să o faci acum pentru a fi fericită, în funcție de zodie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Schimbă-ţi locul de muncă!

Dacă ceea ce faci în acest moment nu îţi aduce fericire, nu numai că îţi faci un deserviciu ţie şi bunăstării tale, dar nu ajuţi nici compania la care lucrezi. Mai mult decât atât, cu siguranţă există o altă persoană care ar aprecia mai mult acest rol şi ar fi mai fericită decât eşti tu. Când găseşti un job care te atrage şi faci munca la care te pricepi cel mai bine, te vei descurca excelent şi te vei simţi împlinit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Permite fricilor să-ţi dicteze viaţa!

Dacă există ceva ce îţi este frică să faci, şansele să faci acel lucru sunt mai mari. Acest sentiment din interiorul tău, frica, funcţionează ca un ghid pentru alegerile pe care le iei în viaţă şi, de cele mai multe ori, sunt cele corecte.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Scapă de oamenii toxici din viaţa ta!

Oamenii care te înconjoară îţi dictează succesul, eşecul şi fericirea. Dacă există o prezenţă toxică în viaţa ta, îndepărtează-te şi rupe orice legătură cu aceasta. Gândeşte-te la propria ta bunăstare şi întreabă-te dacă relaţiile pe care le ai te ajută să progresezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Asumă-ţi mai multe riscuri!

Fă lucruri care te sperie şi ieşi din zona ta de confort. Trăieşte o viaţă fără să încerci să îi faci pe alţii geloşi, ci una de care eşti mândru!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu mai fi atât de protector cu tine!

Tu crezi că e mai bine dacă îţi construieşti ziduri înalte în jurul tău şi îndepărtezi oamenii, dar vulnerabilitatea este cea care creează relaţii şi legături. Iar conexiunile sunt atât de importante în viaţă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Schimbă-ţi standardele pe care nu poţi să le atingi!

Încetează să te mai pedepseşti şi învinovăţeşti din cauza aşteptărilor nerealiste pe care le ai. Un lucru e să îţi setezi obiective şi altul să îţi pavezi singur drumul spre eşec.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Fii puţin mai egoist!

Încerci tot timpul să fii dezinteresat şi să nu aştepţi nimic în schimbul lucrurilor pe care le faci. Gândeşte-te la tine măcar o dată în viaţă şi nu te simţi vinovat de asta. Meriţi să primeşti puţin mai mult decât ceea ce oferi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Schimbă-ţi percepţia asupra vieţii pe care o trăieşti!

Negativitatea te va stoarce de energie. În loc să priveşti partea goală a paharului, încearcă să priveşti lucrurile puţin diferit şi vezi ce impact are acest lucru asupra vieţii tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Crede mai mult în tine!

Înfoaie-te din când în când, nu e nimic rău în asta. Este bine să fii mândru de cine eşti şi de alegerile pe care le-ai făcut. Acest lucru nu te face arogant!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Gândeşte-te mai puţin la ceilalţi şi mai mult la tine!

Este important să te pui pe primul loc din când în când şi nu doar să încerci să îi mulţumeşti pe toţi cei din jur. Când faci asta, ceea ce vei descoperi este că ţi-ai pierdut identitatea, încercând să fii cel pe care şi-l doreau ceilalţi sau cel de care aveau nevoie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Schimbă-ţi gândirea despre trecut!

Încetează să fii atât de amar în ceea ce priveşte trecutul. Nu îl poţi schimba, dar poţi învăţa de la el.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Schimbă mediul!

Uneori, este înfricoşător să recunoşti că un loc nu ţi se potriveşte. Atunci când o plantă nu se dezvoltă, grădinarul nu se uită la ea şi o învinovăţeşte, ci o mută într-un alt loc unde crede că îi va merge bine. Şi în cazul oamenilor este la fel!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod