Secretele zodiei Peşti. 20 de lucruri neştiute

Uneori, Peştii pot părea ca şi cum ar trăi pe altă planetă. Dar te-ai întrebat vreodată ce anume îi face să fie unici?
Pentru a-ţi forma o idee despre personalitatea lor, trebuie să arunci o privire atentă asupra multor trăsături şi caracteristici distincte care definesc Peştii.

Care sunt secretele zodiei Peşti?


1. Au o inimă mare şi multă dragoste de dăruit

Peştii sunt extrem de amabili şi plini de compasiune. Inima lor deschisă le permite să vadă ce e mai bun în oameni şi sunt capabili să empatizeze cu adevărat cu ceilalţi.

2. Au abilitatea de a scoate ce e mai bun din oameni

Peştii sunt o prezenţă pozitivă şi au abilitatea de a scoate ce e mai bun din oameni. Ei îi susţin pe cei dragi şi îi încurajează întotdeauna în ceea ce fac, oferindu-le încredere şi optimism.

3. Pentru ei, ce se află în interior contează cu adevărat

Peştii nu sunt superficiali şi au tendinţa de a fi interesaţi mai mult de cum e o persoană în interior, decât de ceea ce arată la exterior. Le place să cunoască oamenii la un nivel mai profund, iar dacă acest lucru nu le este permis, atunci se vor plictisi sau rătăci.

4. Sunt incredibil de intuitivi şi îşi urmează instinctul

Peştii au instincte puternice, care îi ghidează întotdeauna în viaţă.
Ei se bazează pe ceea ce simt şi pe indicii subtile pe care alţii le ignoră adesea.

5. Aleg calitatea şi nu cantitatea atunci când vine vorba de prieteni

Peştilor nu le place să-şi piardă timpul încercând să menţină o mulţime de relaţii superficiale. În schimb, se concentrează pe cultivarea unor relaţii semnificative. Îşi petrec timpul cu cei care contează cel mai mult pentru ei şi preferă să aibă doar câţiva prieteni decât o mulţime de cunoştinţe inutile.

6. Sunt visători

Pentru Peşti, realitatea nu este adesea ca a celorlalţi. Ei sunt visători şi se pierd adesea în propria minte şi imaginaţie. Tind să fie vizionari, să arunce în aer orice regulă sau normă şi să facă lucrurile într-un mod cu totul nou.

7. Sunt exagerat de romantici

Peştii tind să fie de modă veche atunci când vine de romantism şi pică adesea în plasa gesturilor pasionale de dragoste şi a afecţiunii.

8. Sunt enigmatici

Personalitatea Peştilor este misterioasă, aşa că este foarte greu să îţi dai seama cu cine ai de-a face. Au trăsături evazive şi enigmatice, care îi fac pe ceilalţi să fie intrigaţi şi să se întrebe ce se întâmplă în mintea lor.

9.
Sunt emotivi


Peştii sunt persoane extrem de emotive, care simt totul intens. Starea lor de spirit poate părea că se schimbă precum vântul, iar cei din jur nu pot ţine pasul cu sensibilitatea lor.

10. Au o latură spirituală

Peştii tind să fie mai spirituali decât o persoană obişnuită şi, de multe ori, simt o legătură profundă cu universul. Ei preferă să se concentreze pe imaginea de ansamblu, decât pe lucrurile mici.

11. Au abilitatea de a-şi da seama de intenţiile adevărate ale oamenilor

Peştii sunt capabili să citească limbajul trupului şi observă indiciile subtile, iar atunci când cineva are intenţii mai puţin bune, un drapel roşu va urca în mintea lor.

12. Se adaptează uşor

Peştii au o personalitate uşor adaptabilă, care le permite să să integreze rapid cu tot felul de oameni şi situaţii noi. Sunt capabili să găsească un numitor comun cu aproape oricine şi au o cale de a-i face pe ceilalţi să se simtă confortabil.

13. Sunt foarte generoşi

Peştii iubesc să dăruiască şi să ofere celorlaţi din binele lor. Sunt genul de oameni care şi-ar da cămaşa de pe ei dacă ar vedea că ai nevoie de ea.

14.
Pot fi uneori enervant de indecişi


Peştii pot fi incredibil de indecişi uneori şi se pot chinui destul de mult până să ia o decizie finală. Asta se întâmplă din cauza faptului că nu vor să facă o greşeală. Uneori îi pot scoate din minţi pe cei din jur cu incapacitatea lor de hotărâre.

15. Se tem de respingere şi de ideea de a rămâne singuri

Peştii îşi doresc companie şi îşi doresc o relaţie profundă şi puternică. Totuşi, găsirea dragostei nu este un lucru prea uşor pentru ei. Trăiesc cu teamă de a fi respinşi, ceea ce le îngreunează acţiunile.

16. Sunt firi artistice şi creative

Creativitatea şi originalitatea se regăsesc din plin în cazul Peştilor. De aceea, cei mai mulţi nativi sunt artişti, scriitori sau muzicieni mari. Ei au o perspectivă unică asupra lumii care le permite să vadă lucrurile într-un alt mod decât o fac ceilalţi.

17. Ei apreciază sinceritatea

Peştii chiar pun preţ pe onestitate şi preferă să audă adevărul chiar şi atunci când e dur, decât să le spui o minciună frumoasă. Ei urăsc să fie minţiţi şi vor respecta întotdeauna persoanele sincere.

18.
Se îndrăgostesc iremediabil şi se implică total


Atunci când întâlnesc persoana potrivită, Peştii se îndrăgostesc nebuneşte şi dau tot ce au. Ei sunt unii dintre cei mai devotaţi şi iubitori parteneri şi sunt dispuşi să meargă până ân pânzele albe pentru a avea o relaţie de lungă durată.

19. Au o latură competitivă care îi ia prin surprindere pe cei din jur

Puţini ştiu cât de competitivi sunt Peştii atunci când au în faţă o provocare. Nu te lăsa păcălit de ei, pentru că le place să câştige. Dacă îi subestimezi, atunci vor încerca de două ori mai mult să te învingă.

20. Îşi dau seama rapid când cei dragi au nevoie de ajutor

Datorită instinctelor lor, când prietenii sau cei dragi lor sunt la pământ, ei îşi dau seama destul de repede şi se vor grăbi să le sară în ajutor. Sunt prieteni incredibil de susţinători şi reconfortanţi, care întotdeauna ştiu ce să spună pentru a face pe cineva să se simtă mai bine.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • darya grozavu pe 16 Nov 2020, 19:56
    mai faci cu zodia gemeni pesti si capricorn

    NU AM CE SA SPUN

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod